Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
No ja nie pamiętam, może więcej, ale też nie potarfię.

Gość Tomek Kowal*
TEJ Calibry z pewnością nie kupię :D :D :D http://www.moto.allegro.pl/item1178688420_calibra_2_5_v6_automat_ful_opcja.html Tak, jasssne, rarytas.... Koleś nawet nie umył wraku spod warstwy kilkuletniego kurzu, a ,,tatulaz" powala :) Jassne, wszystko gra, nic, tylko poskładać i jeździć :D Cena oczywiście wyższa, niż za pełnowartościowy, sprawny, dobry pojazd :D Takie ,,okazyje" tylko na Allergio :D

Gość Tomek Kowal*
Dobrze, że pan sprzedawca łąskawie napisal- ,,pojazd długo stoi"- no nigdy bym na to nie wpadł! :D

Gość Tomek Kowal*
Może to raczej cmantarno-fotki, ale trochę przyphotoshopować i byłoby mrrrrrrrrrrrrocznie :)

Gość Tomek Kowal*
współczuję :( :( :( i życzę zdrówka

Gość Tomek Kowal*
iz sołmbady hir?

Gość Tomek Kowal*
O jejciu... Jeszcze nikt w necie nie mówił, że się za mną stęsknił... Jak sweetaskowo :) :) U mnie- praca, trochę piwka (wczoraj) i ... nudy, nic ciekawego. Życzę powrotu do zdrowia.

Gość pani pajak
Nie rozumiem jak można napisać coś takiego na swojego brata. Zal. Byś przynajmniej porozmawiała z nim i wyperswadowała mu takie dziecinne zachowanie!!!!

Gość Tomek Kowal*
Ech, Pani Pająk- brawo za bycie w temacie :D Nie uważam, że będziesz się śmiała, po prostu nie chcę się wywewnętrzniać z codziennych spraw, wolę tu pisać o muzyce itd. Lenistwo? W tym roku zapomniałem, że istnieje takie słowo :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Szkoda, że nie jesteś w ciąży, :( Pisałabyś o swoich bólach ciążowych, porannych mdłościach i wymiocikach, świeżo kupionych śpioszkach, wózeczku itd. Żartowałem. Ja od lat nie myślę o sobie w kategorii ,,ślubno- prokreacyjnej", te drzwi są już dla mnie zamknięte (choć nigdy się nie otworzyły). Nie chciałbym, by ktoś pisał mi w stylu zrzędliwej babuni -,,zmienisz się", bo na to po prostu nie ma szans. Wiesz, jest nawet forum dla BZW - Bezdzietnych Z Wyboru. Nie piszę tam, bo ten mój (świadomy) wybór jest tylko jedna z cząstek składowych mojego ,,JA", nie zaś czymś, co mnie definiuje. Nie piszę na żadnym forum dla ateistów, (choć tam też znalazłbym wielu ludzi myślących tak jak ja), gdyż ateizm czy bycie singlem, prawie-metalem nie jest główną cechą MNIE. To tak jakbym pisał na forum dla długowłosych, na forum ludzi mających tatuaże, lubiących samochody, piwo, czy czarne ubrania. Zbyt monotematycznie. Tu, na Kafe mogę pogadać o wszystkim, nawet o tym, kto narzigoł na śląskiej klatce schodowej - menel czy nie :)))

Gość Tomek Kowal*
Wróciłem do METALU!!!!!!!! Zero Sopor Aeternus!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz, tak przegladałęm dziś nasze wpisy sprzed kilku miechów- zobacz, co jakaś światła i kulturalna osoba napisała o mojej postawie życiowej :D :D :D ,,I tacy jesteście, wy metale! niby tolerancyjni i wyzwoleni, ale jakby wasz kumpel przyszedł w różowych trampkach i powiedział że spodobała mu sie piosenka britney to byście go wyśmiali, zero tolerancji! POZERY Wszyscy wyglądacie tak samo, zero oryginalności, a Ty jest leniem smierdzącym, tak leniwym że wolisz sobie gruchę trzepać niż laskę znaleźć co byś poruchał bo to za dużo zachodu, pewnie doszedł byś od włożenia po 30 sek." Przez 30 sekund nie doszedłbym nawet do lodówki po piwo, a gruchy lubię- jabłka, śliwy i pomarańcze też :D :D

Gość Tomek Kowal*
To dobrze, że nie będziesz Ja też nie :D :D Spacznego piffka życzę :)

Gość Tomek Kowal*
,, co się pakować w takie bagno jakim jest jakikolwiek związek nie mówiąc już o małżeństwie czy dzieciach"- uważam identycznie.

Gość Tomek Kowal*
dzień dobry :D Uważam podobnie- seks nie jest wart poniżania się i bycia w związku z kimś, kto Cię nie szanuje, nie kocha, jest z przyzwyczajenia. Ciało to nie wszystko.

Gość Tomek Kowal*
Zanlazłem w necie coś, co mnie rozbawiło. Fotoblog ,, slodziutka". Oj, chyba taka słodziutka to ta dziewczyna nie jest :D :D :D :D :D :D http://www.photoblog.pl/xkariix

Gość Tomek Kowal*
Znajomość ortografii tej pannicy- powala :D

Gość Tomek Kowal*
Tak, założę się, że ten chłopiec wcale nie jest na pioziomie tej młodej chamskiej laski (tylko jest mądrzejszy ) :D Czemu niektórzy są tacy głupi? Nie wiem...

Gość Tomek Kowal*
A co do tamtej laski- spuśćmy nad nią zasłonę milczenia.... :( :( :( :(

Gość Tomek Kowal*
Dopiero teraz zobaczyłem cenę tego CUDA NA KÓŁKACH- 6250,00zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Biedna dziewczyna, (wrócę na chwilę do niej), będzie musiałą żyć ze swoją głupotą do końca... Przeszczepów mózgu jeszcze nie robią choć takim idiotkom by się należało)

Gość Tomek Kowal*
Tak jasssne, kupi.... Wrak bez kabiny, świateł i połowy części... Cena oczywiście w tym wszystkim najlepsza- 6 250,00 zł!!!!!!! To jeszcze dobre:- Jedynym mankamętem jest brak dokumętów kture zgineły podczas wojny :D :D :D :D :D :D http://allegro.pl/item1077276142_wsk_175_przerobiona.html

Gość Tomek Kowal*
Nie wchodźmy lepiej w tematy motocykli, bo będę miał łzy w oczach i zaleję klawiaturę obfitym potokiem. Zawsze chciałem mieć motocykl (jak chyba większość osobników płci męskiej)- niestety, brak prawka i - chyba- predyspozycji :( :( :( :( :( Ja nawet nie oglądam programów o motorach, by nie rozbudzać w sobie pragnień niemajacych szans na spełnienie... Zostaje mi tylko jazda samochodem (który niedługo zmienię)

Gość Tomek Kowal*
Skończmy, proszę. Przeczytałem Twój opis i łza kręci mi się pod powieką, ach,... jakbym chciał pośmigać z jakąś miłą i łądną Dziewczyną... A tak- poranna kawa, potem prowadzę wrak, praca, pisanie tekstów, Kafeteria, metal, piwo (raz na tydzień), sen. Erzac, nie życie. Wiatr we włosach, ja i Moja Gorth- Czarnula na czarnym motorze z czachą na kierownicy i srebrnym malunkiem z aerografu na baku.. To by było cooorva życie... Aha, co myślisz o tym modelu auta? http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/82/00/45/1182004504 PAździerz, czy nie? To taka ekscentryczna prawie- limuzyna...

Gość Tomek Kowal*
Dziwoląg ze mnie- nie lubię gadać o motorach bo trawi mnie żal, że nie mogę żadnym jeździć :D Ale- lepsze to, niża zazdrościć sąsiadowi samochodu, czy koledze komórki... Zazdrość to brzydkie uczucie

Gość Tomek Kowal*
Nie wiem, patrzę tylko na Allergio. Chollllernie bym takim jeździł... Wiesz, chyba jednak odłożę kilka tys. PLN więcej i kupię Scorpio...

Gość Tomek Kowal*
Wszyscy mówią- brzydki! A ja mówię - ekscentryczny, tak, jak ja Nikt mi nie będzie mówił ex cathedra, co ma być dla mnie ładne, a co nie To idealny wóz dla miłośnika black metalu! Czarny (albo ciemnogranatowy), mroczny, poważny, zimny, dziwaczny. Chcę! chcę! chcę!