Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
ja po posłuchaniu Feela czułbym się, jakbt mnie ktoś skopał po głowie :) Net mi wczoraj padł :( No nie pamiętam, czy to napisałem, czy nie :D Nevermind! :)

Gość Tomek Kowal*
kawusia jest super- może trafiłaś na jakieś goovno? Palisz? Ja nie - rzuciłem w wieku 22 lat :D

Gość Tomek Kowal*
Kurde- miesiąc temu wtopiłem ponad 10 zl!!! Kupiłem kawę Sati Melange Rouge- piłem taką tylko raz, w 2005 i byłem nią zachwycony. (nie zmieniam marki kawy, by się nie naciąć, jestem wierny Tchibo Family classic.) No i się naciąłem. Koorva- co za syf, normalnie wali PLASTIKIEM! Fuj. Nie wypiłem jej więcej... Blehhhh!!!

Gość Tomek Kowal*
No - to pięknie :( Poza tym zapanował szał z pamiątkowymi tablicami- codziennie słyszę, że odsłonięto tablicę ku czci Kaczora- nielota :(

Gość Tomek Kowal*
Wczoraj napisałem trochę obrazoburczy i prowokacyjny wierszyk o figurce Matki Boskiej (jako pierwsdzy na blogu) :D :D

Gość Tomek Kowal*
A dziś piję piwo i słucham Burzuuuuuuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Oczywiście tego wczesnego Burzum- najczystszego, piekielnego wrzasku :)

Gość bolek 321
http://www.obuwie-burtons.pl/?id=sklep Tylko teraz jeśli marzysz o swoim własnym markowym sklepie z obuwiem masz taką szansę. Gwarantujemy Ci wszystko czego potrzebujesz, aby osiągnąć sukces w branży obuwniczej. najmodniejsze wzory obuwia marki "Burton's" wysokiej klasy obuwie w przystępnej cenie wyposażenie sklepu stałe dostawy towarowe (door to door) bezpośrednio do Twojego sklepu opiekę konsultanta ds. asortymentu pomoc w zakresie pozyskiwania środków finansowych Nie czekaj nie zwlekaj zacznij już teraz planować swoją przyszłość w biznesie . Otwórz swój własny sklep firmowy z naszym obuwiem W celu uzyskania szczegółowych warunków współpracy konieczne jest zapoznanie się z regulaminem oraz wypełnienie ankiety Odpowiedz na ten temat

Gość Tomek Kowal*
spamerze- nawet nie raczyłeś wywalić ostatniego akapitu, przed skopiowaniem tej reklamowej formułki :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
ołkej :)

Gość Tomek Kowal*
Co tam u Was??

Gość Tomek Kowal*
O dwudziestej trzeciej byłem już w domu- nawalony jak świnia :) Spałem i siłą rzeczcy nie mogłem pisać :)

Gość Tomek Kowal*
wczoraj znów padł mi net :( Nie jest to jakaś debilna zmyślona historyjka, nie upiłem się, nie spędziłem wieczoru u babuni, grając w bierki lub z ostatnim tomem ,,Harrego Pottera" w łapce. Naprawdę padł mi net :( yebana Telemasturbacja Polska EsA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Chyba zmienię na bezkablowy :D

Gość Tomek Kowal*
Współczuję

Gość Tomek Kowal*
Moja Matka to ogląda :D :D

Gość Tomek Kowal*
Masakryczny kicz wzorowany na latyno-telenowelach. O ile ,,Klan" jest śmiertelnie nudny- ten jest żenująco śmieszny

Gość Tomek Kowal*
napisałem dzisiaj wiersz ,,Winogryzarka"

Gość Tomek Kowal*
Dzięki :) Scenarzyści Pierwszej miłości czerpią z dobrych, sprawdzonych wzrorców- dzieła typu ,,Niewolnica Izaura", ,,Dziki Księżyc", czy ,,Zbuntowany Anioł" od lat budzą zachwyt u krytyków filmowych :D :D

Gość Tomek Kowal*
,,Bo najgorsze k urwa jest ,że świat chce zrobić z człowieka szarą szmatę salutującą w szeregu, przechodnia przechodzącego przez jezdnię. Pasażera kurwa tramwaju powiewającego na rurce z taką twarzą o bez żadnych wypustek. Bez żadnej twarzy Takiego jak ty Człowieka- wędlinę". Dorota Masłowska

Gość Tomek Kowal*
Słucham na YT ,,Dwoje rumunów mówiących po polsku" Masłowskiej

Gość Tomek Kowal*
Słitaśnie, ja ostatnio kupiłem sobie....zgadnijcie, co :D Podpowiem- złociste, z pianką :D a tak poza tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurrrrrrrrrwwwwwwwaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapłaciłem mandat. Tradycja- zbyt szybka jazda złomem Passatem. 200 złotych poszło się yebać, borsuczyć, dymać, chędożyć, bzykać i pier-dolić !!!!!!! Normalnie aż z tego powodu znów się musze napić!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Dziś mam 2 dzień wolny i 2 dzień pije piwko! Normalnie cud, że Policjmajstry nie mieli alkomatu na podorędziu, bo może coś by wykazał i prawko poszloby się paść na niebiańskich równinach... Zapłaciłem od razu, na poczcie- po co zwlekać? Za to w jakiejś promocji wygrałem czapkę :D :D :D Właśnie mi przysłali :D

Gość Tomek Kowal*
http://www.youtube.com/watch?v=doyeb2Wlfw4 Śmiałem się z tego wczoraj, aż zawołałem Starych i im to pokazalem- i śmialiśmy się we trojkę :) Ja pier=dolę- ale nie zazdroszczę temu kolesiowi z brodą i kucykiem... Kupił za ciężkie tysiące tv, a pijany starszy facet mu w autobusie POSADZIŁ NAŃ DU*PĘ I NIE CHCE ZEJŚĆ, JESZCZE ,,BOKSUJE" I BEŁKOCZE :D

Gość Tomek Kowal*
Stauszek był kompletnie zalany- nie wiedział, co się dzieje, czego od niego chcą :D Nie sczaił, że siedzi mna pudełku z TV LCD :D Kuwa- kupisz telewizor, wieziesz autobusem, a tu wchodzi pijany dziadek, siada na nim i nie chce zejść, klnie i bije :D :)

Gość Tomek Kowal*
CHU JE WŁAŚNIE USUNĘLI FILMIK :(