Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
za ściana matka ogląda powtórkę swego ulubionego serialu sprzed 7 lat ,,Meskie żeńskie" tez go lubiłem :D :D Tak-babski serial Do bólu kobiecy, ale wartka akcja zawaliste teksty i swietna gra świetnej Jandy to były niezaprzeczalne atuty :D O- właśnie się skończył :D

Gość Tomek Kowal*
nie po prostu ja jestem łatwowierny jak wioskowy przygłupek :D :D :D Czasami sobie myślę, że nei ma już bardziej łatwowiernego człowieka ode mnie :D czsami myślę, że to juz przekracza wszelkie granice- jakby mi powiedziano ,,Biegnij Tomek"- tam za miastem spadł latający talerz i pełno ufoludków biega po łąkach"- pewnie pobiegłbym :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
nie kojarze piosernki ani tego serialu (to chyba dobrze)

Gość Tomek Kowal*
na stronce ,,Fishki" znalazłem fajną galerię ludzi z piercingiem, na twarzy :)

Gość Tomek Kowal*
czarne całuski czarne buziole

Gość Tomek Kowal*
u mnie linki chodzą jak trzeba więc nie wiem

Gość Tomek Kowal*
a ja mam dość mistrzów 2 planu- co za dużo to nie zdrowo to przecież zalało cały net wteraz 99% jest udawanych smutne Ale za to jest foto fajnej pościeli z BIEBEREM!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
NIECH ZYJE ,,WOULD" ALICE IN CHAINS INTO THE FLOOOOOOOOOOOOD AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (czy jakoś tak :D)

Gość Tomek Kowal*
pewnie nie pewnie dziurka jest mała- taka jak na kolczyk a zakłada się takie duże ,,coś"

Gość Tomek Kowal*
nie popieram tego nie potępiam ale to trochę przesada

Gość Tomek Kowal*
czarne całusy

Gość Tomek Kowal*
Krzyżogłów Tępawy Pospolity- według Wikipedii najczęściej spotykane zwierzę modlitewne w Polsce. Starsze osobniki- jadowite. Mogą rzucać odchodami (np w tablicę na Sejmie) ich stada można spotkać na spędach (odpowiednik rui u zwierząt) zwanych pielgrzymkami, gdzie zamiast przekazywać geny (większość w wieku porozrodczym) przekazują sobie znak pokoju i nienawiść. Nie dokarmiać , nie wchodzić w dyskusję. to podpis pod jednym z moich rysunków. sam wymyśliłem. Głupie i wymaga dopracowania.

Gość Tomek Kowal*
alle yayca! nie wiem, czy to prawda, ale amerykańska grupa Host grająca black metal wydała PŁYTĘ Z JAJCARSKĄ PARODIĄ NIRVANY ha ha ha ha Hivemind :D To chyba ściema, bo informację o tym znalazłem na jakiejś głupawej stronce ale fajnie by było móc posłuchać czegoś TAKIEGO http://www.antihumanism.com/wp-content/uploads/2009/10/host_hivemind.jpg

Gość Tomek Kowal*
mądra jesteś ja ledwie znam angielski

Gość Tomek Kowal*
http://www.fotka.pl/profil/dominiczek1997/ jaki zawalisty DWUDZIESTOTRZYLATEK :D :D :D :D to 1997 w nicku to z pewnością NIE jest jego rok urodzenia bo on przecież na pewno ma 23 lata-jak deklaruje :D :D

Gość Tomek Kowal*
http://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=uderzy%C5%82+ksi%C4%99dza&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= wpisałem w google ,,uderzył księdza"- i nic! Żadnych wyników do wyświetlenia! Zawsze to sutannowy bije!!!!!!!!!!! Chyba bedę piperwszy Wezmę się za łby z probioszczem (lub wikarym) i będę sławny

Gość Tomek Kowal*
czemu kasują moje posty?????????????????????

Gość Tomek Kowal*
CO JEST COOORVVVVVAAAAAAAAAAAAAAA SKASOWAŁO WIĘKSZOŚĆ MOICH POSTÓW Z DZISIEJSZEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!! MODERATORZE PARÓWA CI W ODBYT!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
POSTO-KASOWACZU WYPIER-DALAJ

Gość Tomek Kowal*
JAKIEŚ? PRAWIE WSZYSTKIE Z DZISIAJ!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
KOMU PRZESZKADZAŁO JAK NAPISAŁEM, ŻE ZAMIERZAM ZROBIĆ ROZRÓBĘ KOLĘDOWĄ????????? ALBO ŻE IDĘ PO PIWO?????????? DEBILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!@@@@@

Gość Tomek Kowal*
WŁAŚNIE TEŻ TWIERDZĘ ŻE JAKAŚ DEWOCYJNA PIZ- DA CZYTA NASZE ROZMOWY i się denerwuje to dobrze to znaczy, że ten temat jest sławny :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
i tak zrobie to, co zaplanowałem!!!!! Bedzie zadyma!!!

Gość Tomek Kowal*
obłożnie?????????????????????????????????? jestem tylko lekko przeziębiony i zaraz idę po piwo :D A NIECH KASUJĄ- ZAŁÓŻĘ NOWY, STRICTE DLA NAS DWOJGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!! SKASUJCIE TEN TEMAT!!!!

Gość Tomek Kowal*
CHWDP CH.. W D.. Proboszczowi :D

Gość Tomek Kowal*
czemu? Przeciez to temat Jolki234, a nie nasz :D :D już ze dwa miesiące temu miałem zaproponować przeprowadzkę na inny temat tylko dla nas ale, pomyślałem-pewnei się nie zgodzisz więc nawet nie pytałem D

Gość Tomek Kowal*
a jak spyta Co tam u Ciebie? modlisz się? Odmawiasz codziennie pacierz? co odpowiesz????

Gość Tomek Kowal*
jejciu :D dziękuję w imieniu mojej pustej i konformistycznej siostry Jolki :D

Gość Tomek Kowal*
urocze :D :D :D ach, Ty mała Wilczyco :D :D :D jak tylko klecha wejdzie przywitam go słowami ,,O O O- Pan iknwizytor!!!!!!!!!! jak miło!!!!!!!!!!!!!!! Przyszedł pan nas mamić bajeczkami o bozi? Przykro mi, ja juz w nią nie wierzę od 9 lat..." Reszta potoczy się sama... :D :D