Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Szkoda, że Varg nie pokazuje się na scenie w gatkach z Burzum :( :D Takiemu metalowi nie przystoi robić striptizu dla tłumu, szkoda :)

Gość Tomek Kowal
Znaczy...chodzi męskie tyłki. Tyłkiem Aaliah- (gdyby żyła), tyłkiem murzynki z Sugababes bym nie pogardził

Gość Tomek Kowal
Burzum nigdy nie grał koncertów, teraz pewnie to jest niemożliwe. To w końcu morderca- nie wiedomo, czy w tłumie nie znalazłby się ktoś chcący pomścić Euronymousa, dewota chcący pomścić spalone kościoły, albo inny świr głoszący ,,śmierć dla morderców". Koleś z Panthery, Lennon nikogo nie zabili, a zginęli z rąk szaleńców.

Gość Tomek Kowal
Cy. za Wikipedią: ,,Varg chciał grać koncerty, jednak po kilku tygodniach zrezygnował z tego pomysłu"

Proszę mnie nie przerażać wiedzą na temat tego zespołu :( :D Ładna ta dziewczyna ale ma strasznie dużo makijażu na twarzy

Gość Tomek Kowal
Nie kojarzę, jak gra ten zespół, zwróciłem tylko uwagę na Tę Ładną Panią. Brytnej znam tylko z 4 piosenki, Madonny ze 2, Aguilery żadnej, więc nie jestem ,,upopiony"

It was a particularly gruesome killing. The victim, Frank Hackerts 33, who was apparently chosen by the Rudas as their victim because of his love of the Beatles - o nie, pokazać się w koszulce Beatlesów - już bym nie zyła i nic byś nie pomógł :)

Gość Tomek Kowal
Znalazłem jakieś kretyńskie forum dla dewotów, gdzie udowadniają na siłę, że pół świata to sataniści. http://www.outlawjournalism.com/forum/viewtopic.php?t=1948&sid=36acd87acc3741ad25df7e112bf5c971 Popatrz na zdjęcia tych ludzi- dla wszystkich (poza Rudą i Metalicą) ,,horned hand" wyszło na łapce przypadkowo, podczas gestykulacji. Ale - dewoci wszędzie widzą Szatana, nawet w Spidermanie :D Nasz Rodzimy Rydzol i spółka, panowie Bender, Gabriel Janowski, Pospieszalski itd wszędzie widzą spiski żydów, masonów, lewaków i liberałów. Chore.

Gość Tomek Kowal
Poije*bana jest ta Manuela- jak każda dewotka. Bo można być też satanistką- dewotką.

Już patrzę, ale, kurde! Ja nie mogę z tym hornem, Dio zaczął tak pokazywać bo, jak mówił - jego babcia, gdy był mały i wyprowadzili się z Włoch pokazywała taki znak - co miało "odpędzać złe spojrzenia", to nic nie ma współnego z szatanem. A ci kretyni jednym głosem krzyczą to samo :o

Gość Tomek Kowal
Benedykt- o taaak, już Szandor La Vey wydawwał mi się sympatyczniejszy. O jego śmierci mówili nawet w Wiadomościach, pamiętam :) Czytałaś Biblię Szatana? Jest za free w sieci, cały tekst :)

Gość Tomek Kowal
Tak tylko... Nie namawiam, śmieszne, bo głupie- zwłaszcza rn wymyślony język, henochiański :) Śmieszne, jak pan Jezus Chrystus Statkiewicz :D

Gość SIEMA POPRANCY
tak tu wpadłem zupełnie przez przypadek. juz kiedys tez tu zajrzałem i czytalem o jakis obleznych rzeczach jakie ktos tam robil najpierw pomyslalem ze ktos sie zgrywa ale po chwili rozumowanai skapowalem o co chodzi przeciez tu przewaza duza pie**olnietych pustych bab (najczesciej jakies pokraki i nieudacznicy zyciowi ktorzy JAK KTOS SIE NIMI ZAINTERESUJE btw. tez pewnie jakis niedorajda to lecicie do niego i z nim zostajecvie) buhahah jak pokazałem to moim koleżankom i kilku kolegom to polewka na maxsa. dzis juz to wszystko wydrukowalem i w barze przy piwie na pewno nikt sie nie bedzie nudzil a wiec tak dalej JESTESCIE FRAJERKAMI TO I Z FRAJERAMI SIE ZADAJECIE. sprawdza sie powiedzenie: SWOJ TRAWI NA SWEGO

Gość Tomek Kowal
Ja mówię ludziom ,,Jestem ateistą, w zasadzie nawet antyteistą, ale gdybym miał w cokolwiek wierzyć, to byłby to satanizm Laveyański, albo jakaś z religii panteistycznych - ,,wszystko, świat jest bogiem". Zdziwienie, konsternacja. Ich miny- bezcenne.

Gość Tomek Kowal
SIEMA POPRANCY- też Cię pozdrawiam i życzę miłego kopulowania z własną matką/ świnią / psem ( w zależności, co wolisz, miły człowieku).

jak pokazałem to moim koleżankom i kilku kolegom to polewka na maxsa. dzis juz to wszystko wydrukowalem i w barze przy piwie na pewno nikt sie nie bedzie nudzil - no, przynajmniej raz jak "poprowadzisz" w waszym gronie cudzą rozmowę nie bedzie nudno!

Gość Tomek Kowal
SIEMA POPRANCY- I, gdy już wyrzesz swojego małego pisiorka o włoski łonowe swojej rodzicielki- wpadaj do nas częściej, zapraszamy, lubimy tu takich tolerancyjnych ludzi, jak Ty .

Gość Tomek Kowal
Poszła, ta chodząca tolerancyjność??