Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu pomarańczy

Czarna Dziura - KAFETERIA.

Polecane posty

Dziewczęta! :) Mam 20lat i jestem zwykłą pomarańczką na tym forum. Wchodzę tutaj od paru lat.. mam takie okresy, gdy nie zaglądam tutaj w ogóle przez kilka miesięcy(nadmiar nauki, związek, albo moje myśli pochłania coś innego). Generalnie nie lubię tego miejsca, jest ono jak czarna dzirua i mam wrażenie, że skupia masę nieszczęśliwych, sfrustrowanych i zdesperowanych osób. Być może jest to najsmutniejsze miejsce w internecie... w którym odprawiamy codziennie pogrzeby nadziei, miłości i życiowych wartości :o[cześć] Większość się nad sobą użala, smuci, desperacko szuka towarzystwa, żeby zagluszyć samotność. Czytam o cudzych porażkach, bo często mnie to dowartościowuje, czasem przeraża mnie glupota niektórych osób, a innym z całego serca współczuję. W moim życiu też wiele razy się potknęłam, wiele rzeczy mi nie wyszlo i popełniłam mase błędów, ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Niby nie potrzebuje ludzi, nie muszę z nimi przebywać... ...ale wchodzę na to forum, bo wiem że gdzieś tam po drugiej stronie jest dużo ludzi, którzy je przeglądają i którzy w tym momencie są tak samo samotni jak ja.

Frustraci. Tak. Potwierdzam. Frustracja ulewa mi się uszami.

Gość zastanawiajace
oskar dla Ciebie kobieto !! :) podpisuje sie pod tym :)

......piekło które czasem wciąga i kusi........:)ps ;też jestem w pracy:)

Może też za bardzo uogólniłam, ale faktem jest że w większości przebywają tu ludzie z jakimiś problemami, które chcą rozwiązać. Zdarza się, że wypowiadają się tutaj szczęśliwe mężatki itp. np. słynna mi mała, czy jak jej tam; albo faceci, którzy twierdzą że są bogaci i mogą mieć każdą - te osoby mają chyba największe problemy.. być może rozdwojenie jaźni, ale wydaje mi się, że dowartosciowywanie się na anonimowym forum jest żałosne, jeśli chodzi o przechwalanie się pieniędzmi

wprowadziłabym tutaj taką funkcję dodawania avatara. o2.pl ma jeszcze jedno forum o podobnej tematyce "Rozmowy kulturalne o seksie i związkach", ale ono nie jest przeznaczone tylko dla kobiet :) http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 też czasem tam zaglądam, bo jest tam jakaś zorganizowana ekipa, samozwańczych stulejarzy i nie poruszają non stop smutnych tematów o rozpadzie związków, nieszczęśliwych miłościach i samotności - a czasem od tego trzeba odetchnąć :D żeby nie nabawić się depresji :classic_cool: bo na Kafeterii ostatnio nawet Ogólny jest zaśmiecany problemami uczuciowymi...

dla kobiet? kafeteria tez jest tylko dla Kobiet i co? masa penisów się tędy pzrewala:P

Kafeteria jest dla kobiet, a to drugie forum jest dla kobiet i mężczyzn.

masz Vampire, bonus dla Ciebie: http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=20 tak w ogole pamietam, że już kiedyś tu przesiadywałeś i nawet w stopce miałeś swoje foto. to było chyba rok temu i biadoliłeś, że laska z Tobą zerwala..

Kafeteria jest dla kobiet dowcip dnia

OK! forum zostało zalożone z myślą o kobietach. widze, że ike ma ciote.

no dokładnie a potem wszystko się pozmienialo:P musiałem zająć sie obecna partnerką;)

czy chce mi się robić:)oczywiście że nie........siedzę wypełniam jakieś papierki ,słucham radia.....dumam i czytam kafe........to jest najfajniejsze w tej pracy .....:D a Tobie? jesteś w pracy?

Internet dla kobiet! Szkoda, że na prezydenta nie można już się zgłosić. Całkiem zgrabne hasło wyborcze. :D

jestem mam robotę mam zrobić strone internetową, ale mi się nie chce:P wolę siedziec na kafe, dawno mnie tu nie było

Raczej wchodza tu ludzie ktorzy maja problemy z soba i dla ktorych komputer jest wszystkim bo juz dawno stracili kontakt z rzeczywistością, ale to tylko moje zdanie.

dla kobiet...hmm dobre:)jakoś nie wiem częściej tu gadam z facetami....;-)

OK! forum zostało zalożone z myślą o kobietach. widze, że ike ma ciote. zmień szklaną kule ta jest ewidentnie zepsuta:)

ladaco :D Sto lat Cie nie widziałam. :D

nie sadze żebym była zdesperowana..:)mam lubego ,ale fajnie mi tu i to lubię ,tym bardziej w pracy;-)

ja nie mam problemów w życiu, akurat wszystko is e narazie uklada, poprostu mam takiego lenia że aż strach, nawet w fashówki mi się nie chce grać, takiego mam lenia że az usiadłem na kafe aby zabić czas

Kafeteria jest jak niezmierne morze. Im więcej jej pijesz tym bardziej jesteś spragniony.

Miło mi rowerko, że poznajesz. :D

Znaczy, że to moje przeoczenie. :D

Iftar - od słonej wody, człowieka torsje chwytają.

fakt ...;-)dzisiaj na erotycznym same pierdoły ,a praca się ciągnie....:)baaaaaaaaaaardzo