Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu pomarańczy

Czarna Dziura - KAFETERIA.

Polecane posty

A Cicho i Baby nie będą zazdrośni? oj lusia lusia a ty myślisz, że od kogo ja tą fajkę mam??

Oczywiście ja pisze scenariusze - wszystkie! zgadza się :) a ja lusi je dyktuję:)

Poczekam jeszcze na zeznania Zs-a.

Ike, wybacz, ale czasem myślę też o swoich sprawach a niech raz stracę :P

"zgadza się a ja lusi je dyktuję" Ike, serio przedawkowałaś wspomnianą fajkę - nie dodałaś, ze dyktujesz tylko te kwestie, które nazwałabym zbyt naturalistycznymi lub - delikatnie rzecz ujmując - zbyt odważnymi jak na moje możliwości. :P ;-)

Mnie nie ma w tych scenariuszach. Ja zawsze improwizację robię. I spam oczywiście.

Baranice i baran. I to bez zachowania parytetu. :(

A swoją drogą to ciekawe ile kosztuje to, że mnie nie ma.

Ike, serio przedawkowałaś wspomnianą fajkę - nie dodałaś, ze dyktujesz tylko te kwestie, które nazwałabym zbyt naturalistycznymi lub - delikatnie rzecz ujmując - zbyt odważnymi jak na moje możliwości. odstaw komin!!!

Gość hugoblack85
Witam serdecznie ! Posiadam konto na stronie Take a Gift. Ta strona jest poprostu niesamowita. Dzięki temu serwisowi można zupełnie za darmo otrzymać świetne nagrody, od akcesoriów elektronicznych, po konsole do gier , komputery , laptopy , komórki i inne . Na prawdę warto! Wystarczy, że zarejestrujesz się na stronie z tego linku: http://www.takeagift.pl/polecam:135150 Jeszcze kilka zdań o stronie: Wszystko polega na zbieraniu punktów, które można później wymieniać na nagrody za free. JAK ZBIERAĆ PUNKTY? Jest to banalne: 1. Zaproszenie osoby (450 PKT) 2. Za codzienne odpowiedzi na pytania (4500 PKT) 3.Za klikanie w reklamy (1000 PKT za jedna reklamę) 4.Za codzienne logowanie się (100 PTK) Pendrive 4GB Kingston jest dostępny od 10k PKT, więc kilka zaproszeń,odpowiedzi i już macie nagrodę! Ja już zamówilem Pendrive 8gb i wczoraj go dostałem :) ! Strona jest polska, więc wszystko jest łatwe w obsłudze, z zamówieniem nie ma najmniejszych problemów. Jeżeli zarejestrujesz się teraz dostaniesz gratis koszulkę ! Jeszcze raz podaję link do rejestracji: http://www.takeagift.pl/polecam:135150

Gość Cicho baby
ike i nakrzyczę na adwersarzy. zaczynaj Ale na kogo, bo na moment spuściłem Was z oczu i tak się pogubiłem, że nie wiem kto teraz jest ten dobry, a kto zły? A Zawsze Szczery jest umiarkowanie sympatyczny (podkreślam umiarkowanie, żeby mnie znowu po erotycznych nie ganiać), więc nie będę zazdrosny.

Ja jestem dobra a oni są źli. :)

A Zawsze Szczery jest umiarkowanie sympatyczny miałeś krzyczeć nie obarżać :D

"odstaw komin!!!" OK, zapisuję w scenariuszu: Ike do Luśki: Odstaw komin!!! Luśka do Ike: zrobione, teraz już będziesz spokojniejsza o swój image na kafe? :-)

Ike do Luśki: Odstaw komin!!! Luśka do Ike: zrobione, teraz już będziesz spokojniejsza o swój image na kafe? teraz nanosisz poprawki??

Gość Cicho baby
Ike do Luśki: Odstaw komin!!! Luśka do Ike: zrobione, teraz już będziesz spokojniejsza o swój image na kafe? NUUUUDA, nic się nie dzieje. Nie ma akcji, dialogi niedobre, dialogi bardzo niedobre są.

" A Zawsze Szczery jest umiarkowanie sympatyczny miałeś krzyczeć nie obarżać " No właśnie, Ike boi się prawdy w oczy, woli się oszukiwać/wypierać/zaprzeczać! Więc nie pomogliście, Cicho i Baby, swojej koleżance :P

A ja, poza scenariuszem, napiszę sobie co będę chciała. :D

NUUUUDA, nic się nie dzieje. Nie ma akcji, dialogi niedobre, dialogi bardzo niedobre są. no i co ja narobiłam?? lusia! do komina!

Gość Cicho baby
Krytyka bardzo niekonstruktywna jest. Nie prawda. Trzeba od razu robić tak, żeby krytyki nie było, tylko aplauz i zachwyt.

No właśnie, Ike boi się prawdy w oczy może między oczy? :P nie nie boję się:P ani trochę :P