Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu pomarańczy

Czarna Dziura - KAFETERIA.

Polecane posty

Gość Cicho baby
Chyba się nie doczekam na ten scenariusz. Póki co to "Pies andaluzyjski" Wam wychodzi. Dowiedziałem się tylko, że: 1. A priori - Ike jest dobra (no i Brum, bo się sama zgłosiła) 2. Luśka od Windsorów jest zła 3. Pomarańcze są brzydki.

Powinna być jeszcze jakaś seksowna ślicznotka.

Ike jest dobra to ja od razu wyjaśnię to zależy w czym:P ale fakt w wielu sferach najlepsza:P

Powinna być jeszcze jakaś seksowna ślicznotka. no! padło na zawsze szczerego :D

Chyba strefach, ike. a nie brum w strefach- to wiadomo, że wszystkich ale o tym, też przed północą :P

1. A priori - Ike jest dobra (no i Brum, bo się sama zgłosiła) 2. Luśka od Windsorów jest zła 3. Pomarańcze są brzydki. ad 1. dobry scenariusz zaklada zwroty akcji ad2. dobry scenariusz posiada suspens ad 3. i smierdzom

Kroi się jakiś erotyk. I to perwersyjny.

ad 3. i smierdzom :D:D:D:D brawo ślicznotka:D brawo!

Gość zawsze szczera ślicznotka
Ktoś mnie wołal?

Gość Cicho baby
Zawsze Szczery - błędnie zakładasz, że ów hipotetyczny scenariusz jest dobry. "Mógłby być", "byłby", względnie "będzie" to są odpowiednie określenia, a nie od razu "dobry scenariusz". Chcesz Luśkę od Windsorów rozpuścić pochlebstwami i tym samym od wzmożonego wysiłku odciągnąć?

Casting na ślicznotkę już się zakończył.

Zawsze Szczery - błędnie zakładasz ke? :-) , że ów hipotetyczny scenariusz jest dobry. masz w zwyczaju celowac w lepsze czy w gorsze? "Mógłby być", "byłby", względnie "będzie" to są odpowiednie określenia, a nie od razu "dobry scenariusz". w jakim celu tak sie zabezpieczac? Chcesz Luśkę od Windsorów rozpuścić pochlebstwami i tym samym od wzmożonego wysiłku odciągnąć? nie sposob bardziej rozpuscic luski, nastepny krok to jej metamorfoza w zmanierr

nie sposob bardziej rozpuscic luski, nastepny krok to jej metamorfoza w zmanierr nie żebym była zazdrosna ale cofam "ślicznotkę "

ale cofam "ślicznotkę " grzeczna dziewczynka skoro wolisz takie określenie- tym bardziej ze "ślicznotki " rezygnujemy

to co ja poradze? jak zwykle niewiele :P

"jak zwykle niewiele "... ... trzeba, żeby i Ike była zadowolona i czytelnik nieznudzony? lusia - za długie zdania:P jak na zmanierr2 ale poziom wrednowatości idzie w dobrym kierunku

"2. Luśka od Windsorów jest zła" Ike, czyż nie ładny kolejny dowód omawianego przez nas ostatnio mojego aktorskiego talentu? już przy pierwszym zetknięciu czytelnik dostrzegł we mnie potencjał - mogę grać czarny charakter!

i skoro tak to pocieszę sama siebie zmanierr może być i 5 a ike i tak pozostanie tylko jedna :P

mogę grać czarny charakter! na wszelki wypadek zacznij od filmów niskobudżetowych nadawanych na regionalnych kanałach

to pocieszę sama siebie no bo co ci zostalo? na szczęście nic bo pocieszania przez ciebie bym nie zniosła:D

na wszelki wypadek zacznij od filmów niskobudżetowych nadawanych na regionalnych kanałach u ciebie sie sprawdzilo? :-)

na wszelki wypadek zacznij od filmów niskobudżetowych nadawanych na regionalnych kanałach u ciebie sie sprawdzilo? nie widać ?