Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatisay

perypetie zakupowo-internetowe na wesoło

Polecane posty

no naprawdę jesteś zajebiście inteligentny skoro uważasz że 14 dni zajmują się tylko Twoją reklamacją. Bo oczywiście nie mają nic innego do zrobienia tylko Twoja reklamacja i Twoje kamizelki. Mało tego, mają 14 dni i chocby skały srały i choćbyś nie wiem jak się burzysz, i choćby rozpatrzenie twojej reklamacji wymagało poświęcenia jej 1 minuty- mają na to 14 dni i na nic Twoje nerwy.

Gość whatisay
Wiecie co - powoli zaczycie mnie przekonywać. Jestem świnią - kupiłem towar od firmy X. Jestem świnią - zaufałem firmie X i wysłałem jej pieniądze. Jestem świnią - dostałem nie to co zamówiłem. Jestem świnią - postanowiłem, że dostanę to co zamówiłem. Jestem świnią - odesłałem pomylony towar na mój koszt. Jestem świnią - upominam się o zwrot kosztów przesyłki. Jestem świnią - mimo upływu 10 dni od wyslania i braku jakielkowiek reakcji ze strony firmy X - nadal domagam się załatwienia reklamacji. A przecież wiadomo, że zrobią to 14 dnia o 15.59. Bo tak są obładowani, że z każdym tak postępują. Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że w dwóch emailach wspomniałem o policji. Tak, na pewno macie rację... Muszę zaraz napisać do działu Allegro, aby wycofało swoje ostrzeżenie skierowane do firmy X. Wszak to aniołki. A ja to taki głupi kretyn, co sądził, że jak zaplacił, to kupił.

Gość co dziennie a ty?
" whatisay Wiecie co - powoli zaczycie mnie przekonywać. Jestem świnią - kupiłem towar od firmy X. Jestem świnią - zaufałem firmie X i wysłałem jej pieniądze. Jestem świnią - dostałem nie to co zamówiłem. Jestem świnią - postanowiłem, że dostanę to co zamówiłem. Jestem świnią - odesłałem pomylony towar na mój koszt. Jestem świnią - upominam się o zwrot kosztów przesyłki. Jestem świnią - mimo upływu 10 dni od wyslania i braku jakielkowiek reakcji ze strony firmy X - nadal domagam się załatwienia reklamacji. A przecież wiadomo, że zrobią to 14 dnia o 15.59. Bo tak są obładowani, że z każdym tak postępują. Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że w dwóch emailach wspomniałem o policji. Tak, na pewno macie rację... Muszę zaraz napisać do działu Allegro, aby wycofało swoje ostrzeżenie skierowane do firmy X. Wszak to aniołki. A ja to taki głupi kretyn, co sądził, że jak zaplacił, to kupił. " możesz jeszcze do tego dopisać, że jesteś żałosny 😴

Gość co dziennie a ty?
i tak zajebiście inteligentny, że tak prostych rzeczy nie pojmujesz 💤 i nie przeinaczaj naszych słów 🖐️ bo tak robi każdy, który nie ma racji...

Gość whatisay
Tak, tak, już dopisuję, jestem żałosny. I może w swojej firmie też zacznę wprowadzać takie metody - skoro ludzie lubią być tak traktowani i uważają to za normalne. Może się sprawdzi...

Gość autor ma 100% racji

Gość gerry.key
Autor - trzymaj sie. Codziennie i fioletowy to jacys umyslowi popaprancy z klapkami na swoich slepo w pracodawce wpatrzonych oczkach. Niewolniki pracownicze z wypranymi mozgami dla ktorych firma to swieta krowa.

Gość gerry.key
jem frytki robiąc kupę