Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzianyloczek

seks po porodzie a zabezpieczenie

Polecane posty

Gość miedzianyloczek

niedawno urodziłam dziecko,uff pamietam jeszcze poród jak by był dzisiaj i mam straszną traume.powiedziałam mężowi że chcę teraz kochać sie znim w zabezpieczeniu ,chodzi mi o prezerwatywe,bo tabletek brać nie mogę gdy karmię dziecko,mąż zrobił mi awanture wprost mnie wyśmiał mówiąc ze on przed ślubem nie stosował gumki podczas seksu ze mną a teraz po ślubie ma to robić.Co ja mam o tym myśleć...........czuje sie nie wazna dla niego,czuje się okropnie

bo tabletek brać nie mogę gdy karmię dziecko Sa tabletki, ktore mozna brac karmiac piersia. Zapytaj lekarza. Inna sprawa, podejscie Twojego meza.

Gość miedzianyloczek
mąż uwaza ze tabkletki także są złe

Gość miedzianyloczek
a co sądzicie o tym co mąż mi powiedział,że mnie wysmiał

Gość madrosc kafeteryjna
wredny samiec z niego 😡 myśli tylko o sobie i seksie a w dupie ma twoje uczucia, podły 😠 moja rada: zostaw go, on cie nie kocha :classic_cool:

Gość miedzianyloczek
raz się o to bardzo pokłóciliśmy,to w złości powiedział mi że mnie zostawi a jak znajdę sobie innego to abym mu od razu powiedziała ze seks tylko w gumce bo bez gumki to ani rusz.oże czemu on tak mnie rani przecież ja nie wymagam gwiazdki znieba,chce tylko się zabezpieczyć bo jestem świeżo po porodzie w sumie i to chyba naturalne ze sie troche boje

Gość miedzianyloczek
ktos mi jeszcze może cos napisze

kogoś ty sobie za męża wzięła? :o tabletki dla kobiet karmiących piersią są na pewno, ale jeśli nie chcesz ich brać, to powinien uszanować twoją decyzję. lepiej już zacznij planować rozwód z tym gnojkiem i kup sobie porządny wibrator, a on niech sobie żyje bez seksu 🖐️

Gość miedzianyloczek
ale mojemu mezowi tabletki też nie odpowiadaja.On chyba mnie naprawde nie kocha

Gość huio
masz wiadro zamiast pochwy i chcesz sie seksic:O

Gość ehhhhhhhhhhh....
ale jk to mu nie odpowiadaja? bo co?

Gość w takim
razie powiedz mezowi, zeby udal sie na sterylizacje, ciekawe co powie :O dupek z niego i tyle

a co, on będzie brał te tabletki czy ty? bosh, skąd się biorą takie męskie wypłosze :o

" powiedz mezowi, zeby udal sie na sterylizacje " o! :D i od razu na wymianę zwojów mózgowych.

Gość miedzianyloczek
właśnie sama nie wiem czemu tak zareagował,nie wiem nie mam pojęcia poczułam sie jak rzecz,w ogóle nie dawno odwiedzilam nas jego siostra z mężem,i on im o tym powiedział że ja chce gumki podczas seksu,smiali się boże a ja tak siedzialam i nie wiedziałam co mam myśleć....Boże

Gość trzeba było śmiać się razem z
nimi i stwierdzić, że faktycznie głupi pomysł, bo gumek na takiego małego fiutka jak on ma nie produkują :classic_cool:

Kobieto bierz tabletki,albo wstaw sobie spiralke i nawet męzowi nie mów o tym,a swoją drogą to co Ty masz za męża? to On ma dawać Ci pozwolenie na to czy masz się zabezpieczać czy nie? na jakim Ty świecie zyjesz? Nie ma zabezpieczenia to nie ma bzykania, niech wybiera.

Czy Ty musisz proszic go o pozwolenie zeby brac tabletki??? Czy Ty masz cokolwiek w tym zwiazku do powiedzenia i czy kiedys mialas?

Gość miedzianyloczek
ale samo juz to że im o tym powiedział,przecież to nasze intymne sprawy,kiedyś jak spałam to troszke chrapałam ,nagrał mnie na telefon i tez im pokazał,czy on mnie upokarza,proszę powiedzcie ,bo moze ja zaślepiona jestem

Nie ma zabezpieczenia to nie ma bzykania, niech wybiera. No prosze ,prosto z mostu:)

Gość miedzianyloczek
a tak w ogóle to robimy to w gumce bo sie uparłam,ale ale musiałam to sobie wywalczyć,i wiem ze cały czas ma o to pretensje do mnie.

Gość trzeba było śmiać się razem z
Boże co za dziecinne zagrywki, nagrywanie chrapania..porażka..i Ty się pytasz, czy on Cię upokarza?

Gość karola54321
PREZENTY OD NK ZA DARMO !!! www.tiny-url.pl/prezent_NK

Gość i powiedz wszystkim ze
ma malego i cie nie zadowala, ale przedtem kochalas sie z nim tylko po to, zeby cie zaplodnil, bo chcialas miec dziecko :classic_cool:

Gość miedzianyloczek
przypierdoliłam mu w ten głupi ryj i powiedziałam, ze seksu nie będzie!