Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłośćććććććććć

Zawsze to samo: facet szaleje na początku a po 2 tygodniach się nie odzywa......

Polecane posty

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość podłośćććććććććć
Nie wiem, czy chodzi tylko o to:( Może zachowuję się jakoś odpychająco, nie wiem. Właśnie dlatego, że nikt nie chce mi tego powiedzieć, najczęściej przestają sie odzywać bez żadnych sygnałów wcześniej i tyle. Nie jesteśmy dziećmi, ja mam 24 lata, on 25. Myślałam, ze jak ktoś mówi, że mnie lubi i bardzo mu zależy, żeby mnie poznać, to tak jest. Jak ja mówię, że kogoś lubię, to naprawde tak jest. Nawet jak mnie czasami wkurza:(

Gość aleksandrowna
Byc moze chodzi o Twoj sposob bycia? o mimike? o gesty? czasem to moga byc naprawde niuanse, z ktorych Ty nie zdajesz sobie sprawy... a nie snujesz, aby wizji o dzieciach itd? poza tym, nie ukrywam, ze to moze ja jestem dziwna, ale angazowac sie po 2 tygodniach to jednak nie za wczesnie?

Gość aleksandrowna
a i jeszcze odpowiadajac wprost na pytanie z tematu: co ja sadze? ze nie jest zupelnie zainteresowany... moze jego zabiegi mialy sluzyc temu, zeby Cie zmiekczyc i namieszac w glowie, a w tym czasie nie wykluczone, ze on szukal rowniez kogos innego. Moze znalaz wlasnie kogos, kto odpowiada mu lepiej, stad zmiana zachowania wobec Ciebie. a faceci rzadko mowia w takich sytuacjach prawde wprost. zreszta nie trudno chyba domyslec sie o co w tym chodzi. w koncu wiadomo, ze facet , ktoremu zalezy zachowuje sie zupelnie inaczej niz przypadek, ktory opisujesz. amen ;)

o mimike? o gesty? ' o sposob w jaki patrzysz na zegarek, jak poruszasz malym palcem lewej reki kiedy wymawiasz slowo 'dzisiaj', twoja skora za uszami podnosi sie 0.05 milimetra kiedy ktos spojrzy na twoja nowa torebke...? :P

Gość aleksandrowna
depeche15, juz nie udawaj jak w poscie wyzej, ze nie wiesz czym jest mimika i czym sa gesty.... :D

Gość podłośćććććććććć
Wcześniej też widział moja mimikę:) Nie chodzi o zaangażowanie. Ale o to, że czuję się zawiedziona. Głównie tym, że ktos wciska mi kit że mnie lubi a potem nie traktuje nawet jak człowieka. NIe snuję żadnych wizji, wręcz przeciwnie - mówiłam mu, żeby się opanował. To on cos tam mówił o tym, że fajnie być w związku, w rozmowach, ze kiedys chciałby mieć dzieci. Ja nieszczególnie, nie myślę o takich sprawach. Nie musi być zakochany! Ale mógłby mnie przynajmniej lubić, no... Nic takiego mu nie zrobiłam:( Przykro mi, tak po ludzku.

Gość ojjjaaaa
mam identycznie i nauczyłąm sięjednego że ten ktos ię szybko zapala równie szybko gasnie!!Facet który podwóch spotkaniach sie deklaruje przynosi kwiatki robi wizje przyszłosci po prostu jest wiatrempodszyty i rownie szybko musie odwidzi..niepowazni szczyle i tyle.Normalne jest to ,ze pierwsze randki to zwyjkle spotkania proby wyuczucia poznania drugiej osoby.Takie wczesne deklaracje świadcza o niedojrzałosci..i rownie szybko odchodzą jak przychodzą

Gość podłośćććććććććć
Mam dokładnie takie same wrażenia. Dlatego jestem zła na siebie:(

Gość ojjjaaaa
ja tez sie szybko nie angazuje bo jestem dojrzała nie rzucam słów na wiatr na początku poznaje.Wiem tez ze takie szybkie zapalenie się faceta nic dobrego nie wróży i jest po porstu nie trwałe

Gość ojjjaaaa
podłość ja mam tez tak że jak ktos po pierwszym spotkaniu pisze że trzyma kciiuki za moj egzamin ze sie o mnie martwi itp....to w to nie wierze/...uwazam to zataki bajer tani ktory wygodnie pisać uwazam ze to sztuczne i wymuszone...Potem okazuje sie ze owy pan nawet nie pamieta czy mam egzamin rano czy po południu:Onie wierze ze po paru spotkankach ktos naprawde zyje moim losem..a nie lubie obłudy fikcji i udawania...MAM przez to dosyc facetów wszystko jest sztuczne

Gość ojjjaaaa
podłość pamietaj wiecej wart facet ktory na pcozatku trzyma dystans a z czasem jest coraz bardziej dostepny...jego uczucie bedzie trwalsze i bardziej dojrzałe.Szybko zapalający się to szczyle niegodne uwagii

Gość ojjjaaaa
Nie wiem, czy chodzi tylko o to Może zachowuję się jakoś odpychająco, nie wiem. Właśnie dlatego, że nikt nie chce mi tego powiedzieć, najczęściej przestają sie odzywać bez żadnych sygnałów wcześniej i tyle. to nie tak że to coś z toba nie tak..Tylko że ci ludzie zapalają się za szybko tworza wyidealizowany obraz... nie poznając dobrze...Potem zrobi to kolejnej i kolejnej.Napewno z wygladu mu odpowiadałąs to zaczął szaleć..on nie mogł się tak szybko zakochac bo poparu spotkaniach nie poznał..ja miałąm tak tysiace razy,...teraz jak wyczuje takiego typke kaze spierdalac