Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidelity

wiernosc- do facetów

Polecane posty

Gość Fidelity

Czy jest na forum jakis facet ktory jest w zwiazku z kobieta ponad 10 lat i dalej jest szczesliwy? Nigdy nie zdradzil i nie zamierza zdradzic? Boje sie, ze wszyscy mezczyzni w przyplywie goracych uczuc towarzyszacych poczatkom zwiazku obiecuja kobietom wiernosc i milosc do konca zycia, a po kilku latach kiedy zauroczenie mija, duszą sie w zwiazkach i marza o innych kobietach i wolnosci, a ze swoja kobieta sa tylko z obowiazku... jak to jest?

Gość primadona z opery kaźni
bo trzeba trzymać krótko i ze smyczy nie puszczać

Gość Fidelity
widze ze chyba nie ma takiego... nie moge pozbyc sie tego strachu, ze facet jest przy mnie z obowiazku...bo obiecal...masakra:/

Gość mój mąż mnie nigdy
nie zdradził, jest wierny i w dodatku bardzo szczęśliwy ze mną. Trzymam go w piwnicy na łańcuchu, dostaje regularnie smaczne i wyszukane posiłki, raz w tygodniu nocą wyprowadzam go na spacer do ogrodu, gdy stoję nad nim z siekierą - zawsze powtarza, jaki jest ze mną szczęśliwy i jak mnie kocha. Idealne małżeństwo!

Gość Fidelity
hehe...taki maz to skarb!! a zona to juz w ogole! diament!

Byłem 15 lat w związku nie zdradziłem, czy nie zdradzę.. a skąd ja to mogę wiedzieć.

popełniasz błąd, nie wyprowadzaj go tak często, dasz palec zaraz gad wezmie całą rękę :P

Gość Fidelity
albo obiecanki-macanki. Nie ma macanek, wiec obiecanki traca waznosc.

Gość Fidelity
Myrevin-jedyne pocieszenie jak na razie...

Gość jjjjjjjqqqqq
są tacy mężczyźni, i są takie kobiety - szczęśliwi, niezdradzający. kochający przez życie mimo trudnych chwil nieraz. ale dziśto coraz rzadsze, bo ludzie bardzieu egoistyczni i niecierpliwi... tylko ja ja i ja....

Gość Fidelity
no wiem ze niby sa...ale pytam o konkretny przyklad. chce wiedziec ze jest taki facet i chce zeby mi powiedzial konkretnie co czuje...