Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

bo to jest tak, najczęściej w chłopaku jest myślenie: za wysokie progi na moje nogi.......startować, żeby przegrać, nie lepiej sobie odczekać ......

Gość Boją się
no właśnie julia oni się po prostu boją.ale już to pisałam :P

Gość julia22.............
i takie jest moje zdanie. piękna kobieta nawet z bardzo nieciekawym charakterem zawsze adoratorów znajdzie

Gość Piękna samotna.
Julia ale widocznie nie zawsze jest tak jak mówisz..i powiem że nie mam wygórowanych wymagań, po prostu oczekuje tego , co sama jestem w stanie dać.

Gość Piękna samotna.
Chyba adoratorow=frajerow

zreszta kto sie boi ten się boi , ale niektórzy faceci są bardzo śmiali do dziewczyn

Gość Boją się
bmblondyn ale zawsze warto spróbować. Nie można z góry skreślać ładnej dziewczyny i zakładać, że ci powie sory ...

Gość pieknaaaa777
prawdziwej wiernej kobiecie wystarczy że da rozkosz swojemu facetowi,po co jej kosmetyki,fryzjer,zabiegi, naturalistyczny zapach jest bardzo seksowny a i po ciemku nie widzi się ciała,czy ładne czy nie ich to drze.

....chyba adoratorów= frajerów....i widzisz lepiej sobie odczekać....bo nie bardzo lubi się być frajerem....

niby czemu frajerów? to miłe że zawsze oprócz mojego faceta ktoś się mną interesował ,a facetów stałych miałam 5 ,a moglam mieć więcej i uwazam ,że o czymś to świadczy

Gość pieknaaaa777
za dobre jesteśmy,za dużo dajemy to ich zraża ,oni myslą że jak dobra to łatwa.

nawet w głupawej reklamie wafelków, widzimy, że piękne dziewczyny z reguły są zajęte, więc po co tracić energię na walkę z wiatrakami.....

Gość Boją się
ale słuchajcie z przystojnymi facetami przecież jest ta sama historia. czasem naprawdę fajny facet nie wierzy w siebie i skreśla się na starcie, nie żeby był jakiś zakompleksiony- po prostu nie przywiązuje do tego większej wagi. Zajety własnymi sprawami, pracą swoim zyciem nawet nie wei że jest taki atrakcyjny dla kobiet :P

Gość Piękna samotna.
Nie mówię ogółem że adorator to frajer tylko w moim przypadku było że faceci którzy mna się interesowali zawsze mieli coś odpychajacego(nie wygląd) natomiast jak mi się jakiś facet spodobał to byłam skreślana...a to byli przeciętni faceci.

poza tym nie wierzę ,że jak np piękna dziewczyna pójdzie do klubu to nikt do niej nie podejdzie nie zatańczy z nią... no nie wierzę . szczególnie po alkoholu bo wtedy faceci mają większą śmiałość

Owszem adoratorów jest cała masa ale nie zawsze oni tej dziewczynie pasują, no i cała filozofia, oczywiście nie chodzi o szukanie księcia z bajki. Julia 22 to że miałaś iluś tam facetów owszem o czymś świadczy, ale może niekoniecznie akurat o tym że jesteś przepiękna...może trafiałaś za każdym razem na odpowiednich, a może masz mniejsze wymagania niż inne dziewczyny i tak mozna jeszcze pisać. Ja też miałam facetów i mam adoratorów, ale co z tego, nie każdy mi pasuje pod wieloma względami....fakt faktem za piękną sie nigdy nie uważałam, ale niczego mi nie brakuje:)

widocznie nie podobalaś się tym przeciętnym facetom. nie wierzę ,że jak wiedzieli ,że się podobają dziewczynie która ich zdaniem jest piekna nie chcieliby spróbowac z nia być

Gość Boją się
ale nigdy nie pomyślą o niej poważnie . kropka.

no ja powiedzialam jeśli kobieta jest wybredna to wszystko tłumaczy.. ale piękna znajdzie sobie takiego co jej odpowiada bo prawie każdy na nia poleci. co innego jeśli nikt takiej kobiety nawet nie zaczepia i ona sobie tłumaczy ,że sie jej boją...to jest bzdura akurat

Gość Piękna samotna.
Julia no widzisz jednak tak jest. Sama nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, bo owszem może akurat im się nie podobałam ale wtedy może świadczyć o nich to że ogólnie boją się pięknych kobiet..albo po prostu z góry zakładają że jak piękna to i głupia.

podsumowując: jeśli faceci na was lecą macie powodzenie tzn ,że jesteście ladne cy tam piękne. a jeśli nikt was nie zaczepie nie prosi o nr itd, faceci nie zbyt zwracaja na was uwagę , nie próbują sie umowić tzn ,że za piekne nie jesteście.

Gość Anala
Zauważyłam,ze te ciut brzytsze mają partnerów przystojnych, fajnych i mają ich o wiele cześciej niż naprawde ładne dziewczyny. Dlaczego? No bo taki fircyk, któremu się zdaje,że jest niewiadomo kim nie ma nic do stracenia, jest odważniejszy.

Gość cytrynowacytryna
też mam ten problem, nie jestem zarozumiala,jestem lubiana w pracy przez znajomych,ale zawsze sama faceci się na mnie gapią czasem slysze komplementy,ale zagadują jakieś śmierdziele i jelopy

czasem i tak bywa. no ale to nie znaczy ,że mają ogólne powodzenie u facetow

Gość Boją się
julia22............. wklej swoje zdjęcie :)

nigdy nie pomyślałem, że jak piękna to i głupia, raczej wyniosła, mająca w oczach..... za chudyś do mnie w uszach , chłoptasiu.....

Gość Piękna samotna.
Nie do końca. To że ktoś nie zwróci na mnie uwagi nie zmieni faktu że jestem piękna, nie zrobi ze mnie brzydkiej. Bo jeśli nawet od tego faceta słyszę że jestem piękna ale że na poważnego nic nie mogę liczyć to coś nie tak. Tylko nie wiem czym ja ich odpycham, kiedy jestem całkiem normalną, ułożona dziewczyna..czy naprawdę uroda tak wiele przekreśla?

Gość Boją się
to dobrze, że myslicie że jak piękna to i mądra. Bo przeważnie tak właśnie jest :)

wiecie co, zdrowy rozsądek przed wszystkim. Chyba każda wie jak wygląda nie? mi faceci mówili że jestem piękna, inni w ogóle nie zwracali uwagi, różnie bywało. Z tego wynika, że pewnie w poniedziałek jak mi pan X powiedzial że jestem piękna to taka byłam a we wtorek jak pan Y nie zwrócił uwagi to byłam brzydka;) nieźle....grunt to trafić na swojego i tyle, bez przesady że wartość swoję niektórzy tu przekładają na to ile facetów sie nimi zainteresowała a ile poprosiło o numer itp..... znam wiele ładnych dziewczyn które są same, znam też takie które są nieciekawe a mają fajnych facetów, nie da się wszystkiego przełożyć na matematyczne myślenie : 'jak jest tak - to musi być tak' to jest samo życie.