Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

faceci po przejściach i ich myślenie?

Polecane posty

Gość Egoisci i tyle
Facet nie daje ci uczucia, bo uczucie nadal kojarzy mu sie z tamtym. Jego wniosek - to co czulem bylo zle a nie kobieta niewlasciwa. Proste. Skoro uczucie bylo zle to nie bedzie go juz. Na chuj czekacie??? Faceci to slabe psychicznie istoty.A jak psychiczne cierpienie im sie trafi to kazda kobieta w przyszlosci bedzie temu winna. Olac kaleki emocjonalne i emopopaprancow. Albo jestem z dziewczyna i daje jej to czego pragnie albo sie wiecznie asekuruje bolem i cierpieniem.Tym ostatnim mowimy spadówa. Szkoda na wasze popapranie czasu:-)

Gość gość
Na początku zawsze jest niby wielka miłość a po tym rzeczywistość która jest bolesna.

Gość gość
Pisze jeden z drugim że ma bagaż doświadczeń bo ma za sobą jeden czy dwa nieudane związki więc jest zamknięty w sobie hahahahahaha co wy możecie wiedzieć wiedzieć o złych doświadczeniach, oczywiście nie mówię o wszystkich ale niektórzy to przesadzają

Gość gość
zły post boli...

Gość Johny1980
Powiem z własnego doświadczenia. Problemem jest to że ludzie myślą że jak już coś zdobędą nie ważne co, może to być przedmiot albo związek z kimś. To chcą mieć to na zawsze i wierzą w to, że będzie to z nimi tak długo jak oni będą tego chcieli. A to nie prawda. Nic nie jest na zawsze wszystko się kiedyś kończy, albo odejściem albo śmiercią któregoś z partnerów. Jeżeli kogoś kochamy to cieszmy się z tego, że możemy teraz być z kimś i możemy "doświadczać" tej drugiej osoby nie wybiegajmy w przyszłość nie planujmy bo tracimy to co jest teraz. A tylko to co jest teraz jest naprawdę ważne. Piszę o tym bo sam to zrozumiałem. Też miałem kiedyś żonę którą kochałem z całego serca, a ona odeszła. Byłem zraniony dopóki tego nie zrozumiałem. Nie warto się bać nowych związków i patrzeć na nie przez pryzmat tego co było. Jesteś facetem do bądź odważny. Nie kieruj się przetrwaniem i zyskiem. Bo zmarnujesz sobie życie.

Gość magnolia 028
Witam pisze ponieważ poznałam wyjątkowego faceta na którym mi zalezy ale jest jeden ale najważniejszy problem a mianowicie jest po 2 związkach które nie wypalily i jego ostatni związek trwal 9 lat i teraz trudno mi do niego dotrzeć , przekonać bo niechce zaczynac narazie kolejnego związku . I tu jest pytanie jak mam dotrzec do tego faceta że mi na nim zalezy i chce stworzyc z nim cos poważnego co mam robić ?? bo juz mi brak pomysłów co robić i prosze o pomoc

Gość Pocahontas

Ech życie. Mam podobną sytuację. Od pół roku spotykam się z pewnym mężczyzną. Wszystko odbywa się na zasadzie randek i koniec. Jesteśmy oboje wolni i niezależni. Oboje po rozwodzie. Moglibyśmy pójść krok dalej ale....no właśnie. Ja nie proponuję i ukrywam uczucia bo boję się odrzucenia a on zachowuję się na każdej randce tak jakby tak było mu dobrze.  Czasami mam ochotę podejść , przytulić go i wyszeptać :kocham cię.