Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylekkkk

MĘŻCZYZNA STARSZY OD KOBIETY O 14 LAT???

Polecane posty

Gość moja prababcia byla mlodsza
od pradziadka o 15 lat. Szczesliwym byli malzenstwem (chyba ;) ) dopiki on nie umarl. Zyla potem 20 lat sama jeszcze... Nie dosc, ze mezczyzna ma statystycznie krotsza dlugosc zycia to jeszcze tyle lat starszy... A tak poza tym to nic mi do tego. Po prostu nie chcialabym plakac nad jego grobem tyle lat... Wiem, ze oznie moze byc. Ale to tak z czysto statystycznego punktu widzenia ;)

Statystycznie 8 lat + różnica wieku. Ja znam parę gdzie kobieta jest starsza o 17 lat. Wspaniali ludzie.

Gość skkomplikowwaner
ja byłam zakochana w 12 lat starszym ale nic z tego nie wyszło:(

Gość Zinnka
Statystyki podaja, ze zwiazek ze starszym co najmniej 8 lat mezczyzna powoduje skrocenie zycia kobiety....wiec sama decyduj:)

Starszy facet to stabilny związek. Takie związki są b. trwałe

bardzo trwałe? tak, az do śmierci. Facet 14 lat starszy to albo stary kawaler albo rozwodnik, jesli to drugi to jest jakis cień szansy ze bedzie normalnie, jesli to pierwszy to....tragedia, uciekać i to daleko

Gość pumekss
po cholere zakladasz drugi raz taki watek? chcesz obciagac staruchowi w zamian za wygodne zycie, twoj problem:D

Odradzam mój facet jest starszy o 13lat ja mam 26 on 39 niedawno mi oświadczył ze ma kryzys wieku średniego i że będzie tylko gorzej Jak ja już nie wytrzymuję nie wiem czy to przetrwamy !!!

Gość kiok
takie zwiazki to zazwyczaj uklady, ona ma wygodne zycie, zyje na wyzszym poziomie niz gdyby miala sie utrzymywac tylko ze swojej pensji, on ma w lozku mlode, jedrne cialo, kiedy jego kumple rowiesnicy musza zyc z 40stkami po 2 ciazach. Jezeli komus to odpowiada, to super, jego sprawa.

Gość Pasuję tutaj
Od 2,5 roku jestem z mężczyzną starszym ode mnie o 14 lat. Rozumiemy się wspaniale, mimo że jestem młodsza o tyle nie czujemy tej różnicy wcale. Rozmawiamy o wszystkim, może mi ufać ,a ja jemu. Cudowny związek, choć wiadomo czasami są też lekkie kłótnie, ale to z powodu Jego zazdrości.

pasuje tutaj a po ile macie lat? z czasem bedzie coraz gorzej, mam na mysli kłotnie z powodu zzdrosci, on czuje upływający czas a ty nadal jestes mloda i atrakcyjna.....marnujesz czas...szukaj mlodego

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

wszystko fajnie dopóki chłop nie przekroczył 40, 50 ... lat potem robi się z niego stary obwisły fiut, dziewuszki myślcie o przyszłości

Gość żmijka83
Nie, nie i jeszcze raz nie! Byłam z takim i była ta męczarnia. Zdziwaczały stary kawaler. Wiecznie zmęczony, schorowany, obolały (choć nawet 40 nie miał). Zero pomysłowości, poczucia humoru, zainteresowań, pasji, nie było o czym rozmawiać. Jego znajomi - częściowo stare pryki, śliniące się na mój widok. Częściowo na szczęscie spoko - dojrzali, niegłupi ludzie mlodzi duchem (szkoda ze ten mój taki nie był). Chorobliwie zazdrosny, nienawidził wszystkich młodszych, przystojnych facetów - w jego mniemaniu szczurów. Ja wiem, że nie można uogólniać, ale ten mój ex to ewenement na skalę globalną, bez względu na wiek.po prostu mam obrzydzenie do dzisiaj.

Gość moja prababcia byla 14 lat
mlodsza od pradziadka i to ona pierwsza umarla wiec nie ma co uogolniac

Gość Pasuję tutaj
Mam 21 lat. Może jestem gówniarą w oczach starszych ludzi, ale jednak jestem dojrzałą osobą. Poznałam go gdy byłam bardzo młoda. Wtedy myślałam Boże taka róznica wieku, nie ma sensu. Ale jednak zostaliśmy parą.

Żmijka 83 święta prawda mój znalazł sobie ostatnio hobby wędkowanie ku... przyjeżdża i mówi że ma zakwasy od rzucania spiningiem a ja co wieczór biegam po 10 km i nie jęczę masakra :)

Gość mądra małolatka
ja mam 18 lat,mój chłopak 30 i jest mi z tym cuuuuuuuuudownie...;)

Gość maj, a taka fatalna pogoda
mój dziadek jest starszy od mojej babci o 14 lat- wspaniałe małżeństwo. Ja osobiście wierzę w takei związki.:)

Gość krotkoza
ja mam 32, moj 43