Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rocznego synka

które buciki kupić/

Polecane posty

Gość mama rocznego synka

Gość mama rocznego synka
dzieciak niechciany, z wpadki, dlatego wyszukalam buty ktore by byly najtansze. w gole chcialam jakies uzywane najepiej z pck, ale nie bede taka wyridna juz hehe

Gość Te drugie są ładniejsze
ale denerwuje mnie to wielki logo Nike. Chcesz zrobić z małego osiedlowego dresa, czy co?

Gość Acha
jakies z was glupie koorwy! dziewczyna sie tylko o buty zapytala, ale szczerze? za tanie jak dla mnie:p

Gość prwawdziwa mamusia cycusia :]
obie pary tandetne, widac ze mamusia musi przyszpanowac jakims masywnym logo. skoro masz pieniazki to polecam ci buty z clarksa a nie jakies przereklamowanie nie warte swojej ceny adasie :P

Gość jagodzianka........
i te z clarksa maja byc takie wypasione i drozsze?? to juz te adasie co autorka dala link sa ladniejsze

Gość boidupa24523
drugie

Gość prwawdziwa mamusia cycusia :]
dzizus nie napisalam wcale ze drozsze co wy kurna tylko na metke patrzycie??? żal mi was!

Gość jagodzianka ale z ciebie durna
te buty co podala mamusia cycusia sa o niebo lepsze od tych calych 'firmowych adasiaów' jakbys znala ang to bys doczytala... :O żal mi was metkówy!!!

Gość mama rocznego synka
te Clarks nie sa w moim stylu.

Gość mama rocznego synka
w moim stylu sa wysokie biale kozaczki,a do tego rozmowe kabaretki

Gość ej ale jakie metkówy
zaraz po co się obrażacie? a ja jak lubię buty pumy (dla mnie i dla córki, nieważne jak duże jest logo), bo podoba mi się ich fason,wykonanie i w ogóle i czym droższe tym fajniejsze to też jestem metkówą? każdy ma swój styl, nie przeginajcie pały, zazdrość czy nietolerancja?

Gość mama rocznego synka
a propo przeginania paly... ale wczoraj jednemu kolesiowy skrecilam taka laske ze wyl do ksiezyce. obiecal ze zafunduje mojemu bachorowymi buty i stad ten temat ;)

ha haha najsmieszniejsze jest to ze tylko w polsce ta pumo jest łoj joj :P i laski mysla ze ktos i m zazdrosci tak tak jasne! b. ci zazdroszcze ze masz styl typowiej wsiurki z ośki, adidaski, dżinsik i jakas koszulka koniecznie z logos i hurra! :P super!

Gość ale macie problem
zdecydowanie nietolerancja, nie lubie dresiarzy !! :D:D:D

Gość jagodzianka........
jagodzianka ale z ciebie durna debilko mi nei chodzi czy buty sa adasia czy pumy czy tam clarksa tylko kupuje te ktore mi sie podobaja a firma mnie gowno obchodzi...a te buty co polecala prawdziwa mamuska to nie sa w moim stylu kretynko!!!!!!!!!!!!!!!!! a zazdroscic to chyba tylko ty bo akurat ja tego nie poznalam;)

nie pisalam do ciebie :) jagodzianka

no tak mamusia mysli o tym ktore ladniejsze a nie o tym ktore sa lepsze i wygodniejsze dla dziecka :D wspaniale normalnie tylko bic brawa!

Gość pierwsze na tak
1

ja tez jestem za pierwszymi z myslą o bieganiu po podworku, kiedy buty przechodza prawdziwy chrzest bojowy. kupilabym nawet te, tylko najpierw obowiazkowa przymiarka, bo numeracja jakas dziwna jest.

Gość a dlaczego buty
adidasa czy nike sa nie warte swojej ceny?? Ciekawe w takim razie czemu sportowcy w nich smigaja..tez zeby przyszpanowac?smieszni jestescie. ja od lat chodze tylko w takich butach,bo sa bardzo wygodne,sa swietnej jakosci i nie rozpadaja sie po pierwszym deszczu,czy po miesiacu noszenia.. tylko w Polsce takie buty to szpan,za granica nawet innych sportowych butow sie nie dostanie

Gość ej ale jakie metkówy
do jagodzianka ale z ciebie durna - ty jesteś jakaś niedojeebana czy mi się tylko zdaje kretynko? napisałam gdzieś, że kupuję pumy, żeby mi ktoś zazdrościł? albo, że są ładne to mi się podobają i dziecku niewygodnie?! ty naprawdę masz zjeebany system dziewucho! lecz się! napisałam, że nie kupuję butów dla LOGA tylko patrzę na wykonanie,fason, a co za tym idzie wygoda również nie?! może ciebie nie stać, że się tak tutaj unosisz durny łbie? moja córka nim kupie jej buty to je przymierza i patrzy czy są dobre,wygodne,jak są wykonane, a jak nie to kupujemy inne, niekoniecznie pumy, ale zazwyczaj i nie kupuję tego bo w Polsce jest wow ona ma drogie buty pumy! tylko dlatego, że tak jak już pisałam nam się podobają i na cenę nie patrzę, kupujemy też buty lacoste,nike i umbro, no i zjedź mnie teraz wiedźmo, że się chwalę albo szpanuję kretynko! żal ci dupę sciska, ze cie na takie nie stac dlatego tutaj wszystkie matki wyzywasz. ps. jak ktos napisal o nietolerancji dresiarzy to na pewno nie do mnie, bo ja nie jestem dresem:) ani moja corka tez, kupowac adidasy to byc dresem? hahaha mam tez balerinki,kozaki, japonki, szpilki i jestem dresem? tak tak jestem hehehehe masakra to forum!

pierwsze ładniejsze, drugie praktyczniejsze, ale chyba o to chodzi zeby dziecko zaraz ich nie usmolilo w błocie. a plamy z trway na tych białych butkach....nie odmyjesz.

Gość kkkkkkkkkkkk
ej ale jakie metkówy- nic dodac nic ująć ;)