Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i przegrana

Nie kocham męża, wyszłam za niego z rozsądku

Polecane posty

Jasne, oni mogą robić wszystko a my mamy być grzeczne i ułożone. Oni się bawią z kolegami i koleżankami na wycieczce a my siedzimy w domu z dzieckiem i cieszymy się jeśli wróci.

Gość alehandroo
Zdradz i szalej, nie pytaj co dalej!

Gość alehandroo
Bylo zle? Czy tak dobrze? Dluzej niz z męzem? Inaczej?

Gość beatritz z Brucka
nie ty jedna

Gość alehandroo
Ale co? Nie żałuj, teraz wiesz czy to Twoja wina była do tej pory czy męża. Skoro lepiej było Ci z innym.. Mąż do wymiany

Gość wielki buc
= "Jak ja potrzebuję takich komentarzy, wielkie dzięki." Toż to masturbacja na oczach publiczności!

Gość wielki buc
może leżysz jak kłoda i patrzysz w sufit ?

Gość wielki buc
kłode co zdradza ? NIGDY !

Gość alehandro to szatan
popycha zagubioną niewiastę do grzechu

Gość alehandroo
Ile trwa Wasz seks?Jak on po tylu latach za szybko dochodzi to jak ona by jeszcze bardziej byla podniecająca to by były dwa, trzy ruchy i po sprawie.. wiec nie mowcie zeby byla bardziej: seksi, wyzywająca, aktywna etc. bo to sie mija z celem.

Gość wielki buc
"Nie kocham męża, wyszłam za niego z rozsądku" Do czego doprowadził cię ten rozsądek ?

Gość jamjest
nic nie usprawiedliwia takiego kurestwa

Gość alehandroo
Jestem po prostu trzezwo myslacym facetem a nie pseudokatolikiem hipokrytą jak 99% z Was... To ze wziela slub to ma do konca zycia byc meczennica? A on bedzie sie na niej wyzywal? On ma orgazm - ona nie miewa. krorki seks ja tylko frustruje.. co to za zwiazek? Jakby wiedziala ze bedzie tak jej malzenstwo wygladalo to pewnie wolalaby do zakonu isc..

Gość wielki buc
Wyszła za mąż z rozsądku więc chyba mogła się spodziewać,że coś nie będzie grało .

Gość jamjest
alehandro taaaa, jasne, my jesteśmy hipokrytami :D:D:D jak to bylo? "przysięgam ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską" masz racje, ach ta nasza mentalność:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wielki buc
Tak właściwie to siedzisz tu i pytasz " co dalej ? To Twoje życie i nikt cie przy mężu zatrzymywał nie będzie.Dziś to nie ma sensu. Pokaż jaka jesteś odważna i odejdź ! Zacznij żyć na własny rachunek, radź sobie bez męża i bądź szczęśliwa ,tylko nie wychodź ponownie za mąż z rozsądku lecz z miłości .

Gość alehandroo
Zebyscie wszyscy byli tacy świeci. Wierzycie w ten kosciol jak nie wiem co, sugerujecie się tym co jacys ksieza mowia.. Wierzy sie w Boga, nie kosciol - zapamietajcie! A zycie jest TYLKO JEDNO.

Gość jamjest
co ty pieprzysz???? przysięga sie drugiemu człowiekowi a nie całemu kościołowi :O masz jakies problemy z mysleniem jak widze ;) nie trzeba być świętym,żeby sie nie pchac do łóżka obcemu kolesiowi i robic boki mężowi

męcz się w idealnym związku z beznadziejnym kochankiem, albo ciesz się dobrym sexem, ale pamiętaj będziesz "wyklęta" przez rodzinę znajomych...

Gość w przysiędze nie było mowy
o gwarantowanym orgazmie.

Gość alehandroo
No kurwa ja nie mowie ze wszyscy maja zdradzac. Jak ktos ma udane zycie seksualne i szuka przygod to faktycznie nie jest fair! Ale do diaska PRZECZYTAJCIE że ona WOGÓLE seksu nie ma! 2 minuty to nie seks!

Gość OnaE
Nie mogę uwierzyć czytając wypowiedzi niektórych osób.Przecież każdy popełnia błędy i każdy ma prawo do szczęścia. Walcz o siebie, o swoje szczęście bo inaczej zostaniesz mężatką ale codziennie będzie umierać jakaś część Ciebie. Życzę powodzenia

Gość wielki buc
Myślisz,że ten idealny kochaś czeka na ciebie z otwartymi ramionami? On puka już inną babkę :D