Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaidfheof

Dziewczyny co Wy byscie pomyslaly o tym co zrobilem

Polecane posty

Gość Cynicism
Po prostu ta dupa dała ci najprawdopodobniej nie swój numer żeby cie spławić, a po za tym skąd możesz wiedzieć czy jest taka wyjątkowa?Na podstawie jej wyglądu? Jeśli tak, to akurat nienajlepiej o tobie świadczy. A te wszystkie co tak sie tym jarają-ciekawe czy byłbyście też takie happy jakby jakiś powiedzmy niezbyt urodziwy facet was w ten sposób zaczepiał:P

Gość osaidfheof
Widac zawisc Toba kierowala piszac w tym stylu ale nie wnikam.Nie oceniam jej po wygladzie.Mowilem przeciez ze nigdy wczesniej nie czulem czegos takiego do innej OBCEJ dziewczyny wiec postanowilem sie przelamac i podejsc.Wyszlo jak wyszlo i nie jest to mnie oceniac tylko jej.Moze splawila moze nie , tego jeszcze nie wiem ale wyglada na to ze raczej splawila.Co do tej urodziwosci :) nie uwazam sie za nie wiadomo jakiegos Boga kobiet, dziewczyny sie za mna ogladaja nie powiem ale nie mi to oceniac.

nie trać nadziei :) spróbuj jutro, może za dwa dni ? nie narzucaj się :)

zadzwoń jutro ale ostatni raz, niech ta lala wie co straciła... :O tyle kobiet tak by chciało ...:D

Gość karola122
zaintrygowałeś mnie swoją osobowością ;)) Myslę,że jesteś bardzo wartościowym facetem i napewno nie jedna chciałaby mieć takiego mężczyzne więc jeśli nie odbierze -daj sobie spokój !znajdziesz kobietę;))

Autorze - dobrze, że nie zadzwoniłes tego samego dnia, co pisałes pierwsze smsy - mogłaby sie "wystraszyc", że za bardzo naciskasz... Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że z wrażenia faktycznie przepisałeś nieprawidłowy numer? Trzymam kciuki - myślę, że fajnie się zachowałeś :). I bedę śledzić Twoje losy. Pozdrawiam :)

Gość bachass
podejrzewam że nie odstępowałeś jej na krok w tym centrum handlowym, dziewczyna pomyślała z pewnością ze ma do czynienia z seryjnym mordercą tudzież z gwałcicielem gdy ją zaczepiłeś na odczepnego dała ci jakiś numer tel i czmychnęła pełna obaw że możesz ją śledzić. zabawię się w wujka dobra rada i podpowiem ci daj sobie spokój z nią.

Gość osaidfheof
Seryjny morderca powiadasz ? :) No moze cos w tym jest :D zartowalem Tak na serio to nie wiem.Na razie dam sobie spokoj i nie bede naciskal , zadzownie moze jutro a moze po jutrze.Jesli nie odbierze to bedzie trzeba sie zebrac w sile i przebolec kosza.

Gość nowieszco
myślę że nie powinieneś już dzwonić... jak będzie chciała to zadzwoni daj sobie tydzień jak nie zadzwoni to skasuj numer i śmigaj na galerię...;)