Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaidfheof

Dziewczyny co Wy byscie pomyslaly o tym co zrobilem

Polecane posty

Gość osaidfheof

Powiedzcie mi dziewczyny co mam przez to myslec bo chyba sie spale ze wstydu:) dzisiaj chodzac sobie po centrum handlowym zobaczylem dziewczyne , bardzo ladna i zadbana no po prostu ideal jak dla mnie.Z natury jestem bardzo niesmialy i zaden ze mnie typ podrywacza ale postanowilem ja posledzic i sprawdzic czy jest sama bo moze bym zagadal.Chodzilem za nia po wszystkich sklepach przez chyba pol godziny i nawet wydawalo mi sie ze juz wpadlem bo popatrzyla raz na mnie ale nic z tych rzeczy.Po zakupach ta dziewczyna wyszla z centrum i szla dosc szybko przed siebie a ja jak jakis palant za nia i w glowie tylko Boze co ja robie , co ja mam zrobic jak tu zagadac co powiem :) W koncu sie przelamalem i mowie do niej przepraszam mozna na chwilke :D Ona sie odwrocila i ja do niej totalnie wystraszony "chcialem zapytac czy jestes sama czy masz moze czas moze bysmy sie przeszli gdzies pogadac i sie poznac :D a Ona widac bylo ze ja zawstydzilem bo zrobila sie lekko czerwona i z usmieszkiem powiedziala ze nie moze bo jest umowiona :) wtedy mnie zatkalo i sie mowie a przepraszam nie wiedzialem a ona ze mowi ze jest z kumpelą umowiona ale moze mi dac numer.Oczywiscie wzialem ale w nerwach nie wiem czy dobrze zapisalem.No i ona pobiegla dalej a ja wrocilem sie do centrum.Napisalem do niej smsa ze przepraszam ze ja tak nachodze itp i nic nie odpisala, pozniej napisalem zeby mi odpisala jak chce bo nie wiem czy dobrze numer odpisalem i tak w ogole jakos dziwnie wyszlo..Kurcze nie wiem , dziewczyna jest po prostu aniolem, nawet sam sie dziwie ze zagadalem bo w zyciu bym tego nie zrobil.Jak myslicie splawila mnie czy moze napisze albo nie da rady odpisac aktualnie ? moze zadzwonic do niej ?

bądź dużym chłopcem nie baw się w dziecinne smsy zadzwoń do cholery!:D

Gość tokijskazagadka
zadzwonic?! przeciez wyslales smsa... a ona teraz moze z kolezanka musi strategie omowic co do Twojej osoby... czekaj... to chyba najlepsze co mozesz teraz zrobic.., ile masz lat??

Gość osaidfheof
Dzieki :) tzn ja bym zadzwonil do niej ale postanowilem ze tego nie zrobie bo nie chce sie narzucać :( wiecie jakos tak glupio mi ,nie chcialbym zeby sobie pomyslala o mnie ze jestem jakis napalonym typem czy cos w tym stylu.Po prostu dziewczyna mnie zauroczyla swoim sposobem bycia jak ja zobaczyl to mnie zlamalo , po prostu aniol stąpający po ziemi.

Gość twarda marianna
fajne:)

Gość podala ci zly numer.

stary i zmień postawe z przepraszającej bo cie oleje,kobiety takich nie lubią, pokaz ze masz jaja ale bez przesady...

Gość osaidfheof
Mam 24 lata :) nie wiem czy jest dziewica czy nie ale dla mnie to nie ma znaczenia i w ogole mnie to nie obchodzi.Naprawde piekna kobieta po prostu ideal kobiety dla mnie.Bardzo bym chcial ja poznac ale boje sie ze albo zle odpisalem numer albo po prostu splawila mnie innym numerem :) strasznie mi glupio

jaa super, chciałabym tak;) powodzenia:) gdybym była facetem już dawno też bym tak zrobiła hehe

Gość osaidfheof
Aggie85 ale co ja takiego super zrobilem ? przeciez wd mnie zachowalem sie jak idiota a tutaj widze ze Wam sie takie cos by spodllbalo ? serio ?

zaraz po powrocie do domu trzeba nam się było zapytać co masz zrobić :classic_cool: żadne tam sms-y, zadzwoń do niej powiedziałeś a, powiedz b - dowiesz się czy to jej numer, czy nie i umów się na spotkanie sprawa jest prosta, nie utrudniaj ;)

Gość tokijskazagadka
niepotrzebnie jest Ci glupio... mnie tez zaczepil na ulicy nieznajomy, ale nie mial tyle szczescia byc moze co Ty.. i wcale nie mialam poczucia, ze on postapil glupio, smiesznie itd. raczej bylam pelna podziwu, ze zdobyl sie na taki krok wobec obcej (tzn znanej z widzenia) osoby...

a no i facet wyjątkowy ma rację - zmień postawę, bo jak będziesz dalej przepraszał, to zatrzesz dobre wrażenie. Wszystko z umiarem :)

Gość ona:)hhhh
nie musi Ci być głupio :) jakby nie chciała Cię poznać, to wątpię, że podałaby zły numer albo powiedziałaby, że jest umówiona z chłopakiem a nie kumpelą:) daj znać jak się sprawy mają :D

no właśnie że super zrobiłeś, nie zachowałeś się jak idiota tylko normalny facet, spodobała Ci się, więc postanowiłeś zagadać - niby proste, ale w dzisiejszych czasach super:) I nie baw się w smsy tylko zadzwoń:)

....całe forum ci kibicuje, wyciagasz teraz komóre i dzwonisz do niej TERAZ!!!!!!!!!!!!!!! i pisz co sie dowiedziałeś, no juz!!!

Gość osaidfheof
Nie no ja jej nie przepraszam ciagle ,napisalem tylko dwa smsy , pierwszy w ktorym przeprosilem za najscie a drugi tylko jak mam na imie i ile mam lat no i zeby mi odpisala bo nie wiem czy dobrze numer zapisalem :) Nie jestem typem "facet ciotka" ani zaden ze mnie podrywacz ktory rzuca sie na kazda laske.Po prostu ta dziewczyna mnie zwalila z nog swoim byciem.Mam duzo odwagi ale nie pomyslalem ze zagadam , jednak musialem to zrobic, w zyciu bym sobie tego nie wybaczyl gdybym tego nie zrobil.

facet wyjątkowy ma rację - czas start - dajesz i gadasz nam tu co powiedziała:D

a swoją drogą ciekawość mnie zżera jak ta laska wyglądała:D

Gość osaidfheof
Postanowilem ze nie bede jej dzisiaj nachodzil juz :) jesli bedzie chciala to sama odpisze a jak nie to jutro do niej zadzownie , tylko no wlasnie co jej powiem ??

Gość osaidfheof
Wygladala po prostu zniewalajaco, dla mnie ideal dziewczyny..piekne zmyslowe oczy,dlugie proste kasztanowe wlosy,piekne zadbane dlonie no po prostu dla mnie aniol.

ja bym zadzwoniła dzisiaj chociażby z tego wzgędu że jak na serio pomyliłeś np jedną cyfrę to być może smsy odbiera 79 pan Edziu ze swojej komórki dla seniora i myśli że wnuki mu kawał robią:D:D....tak to przynajmniej się dowiesz..... co powiedzieć: - Cześć tu taki i taki, pamiętasz poznaliśmy się dzisiaj, zastanawiam się czy chciałabyś się ze mną spotkać blablabla kiedy itp

Gość osaidfheof
Zadzownie jutro ok ? naprawde jesli to jej numer nie chcialbym sie narzucac.Mam ogromne nadzieje ze odpisze, chyba nie bede spal cala noc :) dobrze ze nasciagalem sobie filmow na dzisiejsza noc bo przynajmniej cos poogladam i przestane myslec.

Gość ona:)hhhh
ale obiecaj, że dasz nam znać co i jak :P