Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaidfheof

Dziewczyny co Wy byscie pomyslaly o tym co zrobilem

Polecane posty

jeny to dzwoń chłopie powiedziałeś A to powiedz B....smsy nie dochodzą czasem:O

zaproś ją na kawe i za nic nie przepraszaj bo zrobisz z siebie ciape :D no i gratuluję odwagi jak kolezanka z gory napisala oby takich facetów było wiecej

Gość no i przesrane
Dzwoń człowieku do laski bo cały wieczór zmarnujesz sobie i nam Bedziesz siedział i myślał :( pokaż że masz jaja łap szczęście póki nie uciekło Kasia:D

Gość no i przesrane
A jutro - jutro to do kościoła i na obiad do rodziców sie idzie dziś sobota na randki się chodzi może jeszcze jest szansa na browarek o 20 DZWOŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ

Gość osaidfheof
Ale jak ona teraz sobie tego nie życzy ? moze nie ma czasu teraz pisac bo spieszylo sie jej do tej kolezanki.Jeju no nie wiem nie bede z siebie robil nachalnego palanta o ile bym zrobil z siebie takiego ? kurcze trudny wybor ,ja nie moge

dzwoń chłopie no dzwoń...a jak to mi daj numer udam niski męski głos tylko mi powiedz jak masz na imię i z jakiego miasta jesteś :D:D:D

Gość aaina
zadzwoń do niej dziś!!!

"Ale jak ona teraz sobie tego nie życzy ?" ej kolego pamietasz mialeś zmienić postawe!!!!!!!!! dobra to ja do nie dzwonie, daj ten numer ;)

Wiesz jak sobie nie życzy i ma jakieś wygórowane mniemanie o swojej osobie to im prędzej się o tym dowiesz tym lepiej....mimo tego że jest idealna może ma zryty charakter....no ale po prostu mogły nie dojść do niej smsy albo z jakiegoś innego powodu nie odpisuje bądź tez nie odczytała, jak dzisiaj nie zadzwonisz na swieżo to jutro będziesz miał więcej wątpliwości. Nic nie tracisz.

Gość wrrrrruuuu
hahahaha;D doładujemy Ci konto,bombowe!!takie rzeczy tylko na kafe;P

Gość no i przesrane
A MOŻE LASKA NIE MA NIC NA KONCIE

Gość ulala :DD
no ciekawie, nie odpisuje bo moze nie ma czasu :D ale chciala zebys sie odezwal, po to przeciez numer Ci dala :D. Mozw tez kasy na koncie nie ma :D Mogles zadzwonic wieczorem, bez tych smsow . Ale jak juz to i tak dzwon dzisiaj :D

mam nowy plan.. skoro istnieje mozliwosc ze laska nie ma nic na koncie to autor robi tak, jej doładuje konto i za chwile wysle sms-a ze to od niego, z tekstem ze to doładowanie to na wszelki wypadek gdyby chciala odpisać lub zadzwonic ;)

głupi plan... jeszcze sie dziewczyna obrazi za to ze on pomyslal ze ona nie ma kasy ? :]

Sama bym tak chciała :) Mysle ze robi to specjalnie zebys troszke poczekal i potem w koncu odpisze ;) kobiety lubia czasami udawac niedostepne :) mozesz wieczorem do niej zadzwonic i pogadac tlyko najpierw pomysl troche zeby potem nie bylo ciszy w telefonie, zebys mial tematy :)

autor na pewno teraz dzwoni :classic_cool: zaraz się wszystkiego dowiemy :D:D:D :p

umieram z ciekawości :) i tęsknoty że mnie tak nikt nie poderwał:(:(

Gość chabrowooka
ale widze dziewczyny podjarane :D mnie kiedyś też tak jeden raz facet poderwał , stałam w autobusie i wprost czułam jego wzrok na sobie a stał za mną i wysiadł za mną , szedł i też zagadał :D

Gość tokijskazagadka
myslicie, ze on dzwoni do niej ?;) autorze, jeslo tak - natychmiast po zdaj tutaj relacje :D choc nie bylam za tym, abys dzwonil juz dzis...

myśle ze sie wkurzył ze go naciskamy i poszedł sobie albo pokojarzył fakty i uświadomił sobie ze to była ...galerianka ;) i doładowanie to za mało zeby sie z z nim umówiła ;) :)