Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wstrzasnieta

jaka jest roznica miedzy aborcja a in vitro

Polecane posty

takie jesteście uduchowione? widać jaką macie tolerancję do bliźniego. wiara to osobista sprawa każdego z nas. po cholerę wtrącacie się w cudze sumienie? tak was w oczy kuje szczęscie innych?

Gość zozunsza
o kuzwa......... jeszcze oczerniacie kobiety ktore poprostu chca byc matkami SWOICH dzieci a nie adopcyjnych...urodzic, czuc je w brzuszku....alew y tego nie zrozumiecie bo jestescie szczesciarami... :O:O:O:O:O To po jaka cholere zawsze mowice kobietom chcacym usunac ciaze aby urodzily i oddaly do adopcji :O A potem i tak nikt nie zechce tego dziecka bo kazda chce "czuc w brzuszku" Kretynki doskonale :D

Gość a teraz powiem praaaawde
i co za temat w ogóle: jaka różnica między aborcją a in-vitro???? noż kurde no jaka zastanów się, no jaka?

Gość buhahahahahahaha
a co ma in vitro do księdza? :/

Nie obchodzi mnie kto co robi ze swoim ciałem, bo popieram aborcję i in vitro, ale wkurzają mnie mamuśki z tego forum, które popierają in vitro, chcą żeby było refundowane(!), ale aborcja jest dla nich najgorszych złem :o Czym się różni jedno od drugiego? Cóż za brak obiektywizmu :o Jakby na to nie patrzeć, to in vitro jest większym złem...

Gość sex w malym miescie
To wy plujecie jadem-tak na marginesie;)))) NIGDY IN VITRO!!!!! NIGDY !! nie wiesz czy mam dzieci,czy nie,ale nie poddałabym się nigdy in vitro,wolałabym być bezdzietna... To świadczy niestety o waszym egoizmie.. CZEMU WY MOŻECIE MÓWIĆ,ŻE JA PLUJĘ JADEM,A JA NIE MOGĘ MÓWIĆ TEGO O WAS,CHOĆ TO NIESTETY PRAWDA... JESTEŚCIE ZŁE,ŻE INNI WIDZĄ W IN VITRO OHYDNĄ METODĘ...\ S U M I E N I E!! Róbta co chceta-wasze .... ,wy płacicie,macie dzieciaka...ale moralne na maxa!!!!

Gość o kuzwa..........
buleczka z maselkiem:O:O zal mi ciebie.....byc na czasie?? nie moge zajsc w ciaze bo chce byc na czasie??brawo:O

Gość WHYWHYWHYWHY
skoro to takie ok to CZEMU PŁACICIE ZA DZIECI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nikt nikogo nie ocenia,to wy zaraz jedzieci z Kosciolem...dlaczego SZATAN UDERZA ZAWSZE W KSIEZY I KOSCIOŁ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kiedys oczy wam sie otworza..

mówicie że bezdzietne chcące in vitro są egoistkami bo chcą mieć "własne". żeby adoptowały. takie miłujące jesteście? okażcie miłość i adoptujcie same dziecko. każdy widzi drzazgę w oku innego, a nie dostrzega belki w swoim...

ma in-vitro do księdza bardzo dużo bo jak już słyszę w kościele znowu jacy to oni mądrzy i jak in-vitro wkładają do jednego wora z przestępstwami, gwałtami i innymi to żygać mi się chce już tym

Gość buhahahahahahaha
Malinowa ile Ty masz lat bo rozumu O. Po jaki uj sie wypowiadasz w temacie jak pojęcia nie masz

Gość do kuzzzwa
ja tez nie moge zajsc,ale wole sie modlic do Matki Najswietszej Rozancem,bo mam wielka wiare,ze wymodle malenstwo!! Jeszcze tu na forum napisze o moim cudzie,to oczy wam sie pootwieraja;)

Gość buhahahahahahaha
to nie słuchaj i nie rzygaj ;)

każdy ma swoje sumienie a wy znowu oceniacie innych. dewoty jedne... nie widzicie że księża gwałcą po kątach dzieci, nie widzicie że kościół wszystko zataja... po cholerę kościół wpieprza się w politykę? kościół to sumienie, wiara a nie radio czy publicystyka. kościół powinien rządzić w tylko i wyłącznie w obrębie wiary człowieka nie powinno go interesować nic innego.

malinowa dama - to katolicki taki tylko jest u protestantów np nie ma takich pierdół

kościół taki chętny do polityki? niech podatek płaci :classic_cool: za te miliony to by trzeci świat wyżywił.

Gość do calej MALINOWEJ
każdy ma swoje sumienie a wy znowu oceniacie innych. dewoty jedne... nie widzicie że księża gwałcą po kątach dzieci, nie widzicie że kościół wszystko zataja... po cholerę kościół wpieprza się w politykę? kościół to sumienie, wiara a nie radio czy publicystyka. kościół powinien rządzić w tylko i wyłącznie w obrębie wiary człowieka nie powinno go interesować nic innego. A co TY TERAZ NNEGO ROBISZ???JEDZIESZ NA KSIEZY????WIEC NIE JESTES LWPSZA OD KSIEDZA,TAK? PLUJESZ JADEM,PRZYZNASZ?? ODWAL SIE OD KSIEZY WRESZCIE,BO NIESTETY,ALE RZUC KAMIEN JAK JESTES WINNA!!

przeczytajcie 'byłem księdzem' to inaczej zaśpiewacie

Gość buhahahahahahaha
Malinowa to nawiedzona,;] powaga, nawiedzona małolata, albo stara stuknięta baba ;] O in vitro pojecia nie ma, jeszcze mniejsze o adopcji a najwiecej dzwąga ;]

Gość co za ciemy narod
ja se tez cos napisze ze mialam romans z Tuskiem,a Ty glabie w ciemno w to uwierzysz...hahahahhahaha LUDZIE CZY WY POKONCZYLISCIE W OGOLE JAKIES STUDIA??? Wygladacie mi wszyscy na patologie!

Gość jestem przekonana
do kuzzzwa - a jak nie wymodlisz maleństwa, a przeciez bardzo chcesz, to co wtedy?

nie "zjechałam" księży stwierdziłam fakty. i nie piszcie że nie słyszeliście przenigdy by ksiądz dopuścił się gwałtu.

a nie chcesz to nie czytaj, a zresztą rób co chcesz, wierz klechom że są zajebiście nieskazitelni i droga wolna.......i wierzcie tez np że prezerwatywy to środek wczesnoporonny bo tak też księża mówią więc trzeba im wierzyć:) Amen ode mnie ale od kobiet po in-vitro proponuję sie odpieprzyć.

Gość do malinowejjj pseudo damy
sama płac podatki DZIWOLOĄGU!!!hahaha nikt nikogo nie osądza-to wy sie bulwersujecie,bo podswiadomie wiecie co to za metoda-dziecko powstaje w jakims pokoju,na stole,na szkle..fuj to sa fakty,nie moja wina,ze wielu ludzi nie akceptuje tej metody-ludzie są coraz bardziej rozgarnięci,dociekają prawdy! cała prawdaaa-przeczytaj zatem artykuł o lekarzu,który przeprowadził masę in vitro-jak go teraz sumienie gryzie,brrrr

Gość do kuzzzzwa
wymodlę na 100%-juz mam to obiecane u Boga:D :D a staram się dłuuugo;))) Jak ktoś ma wiarę nie ma rzeczy dla Boga niemożliwych... Niedługo dam tu swoje siwadectwo!!! OBIECUJĘ!!!

Gość do malinowejjjj pseudo damy
ej slyszalam tez,ze widziano ufo w kujawsko-pomorskim,ale NIE WIDZIALAM,NIE PRZYLAPALAM KOSMITOW... Co za idiotyczny kraj,idzie za glosem wiekszosci... ODpowiedzice mi kim z zawodu jestescie SKONCZYLISCIE STUDIA??? Nie wygląda mi tu na to... Zbyt mało INDYWIDUALISTÓW!!!!

Gość do kuzzzzwa
Wysłucha!!! Chodzę na Mszy o Uzdrowienie i wyobraźcie sobie,że zostało o mnie powiedxziane w kościele,że kobieta która się bardzo stara o dziecko wkrótce je dostanie,że mam być tylko cierpliwa....Duch Święty mi to powiedział przez ludzi o przeopgromnej wierze!!!! OBIECUJĘ ŻE OPISZĘ SWÓJ PRZYPADEK BARDZO SZCZEGÓŁOWO!!! Jestem żywym dowodem na to jak Bóg w Nas działa-tzreba się tylko otworzyć i uwierzyć!!!Dużo modlić do Najświętszej MATKI!

życzę Ci żebyś wymodliła ten swój cud :P a do wszystkich innych: dalej sobie plujcie jadem, nigdy nie zrozumiecie bólu kobiety która przez kilka lat stara się o dziecko. nie zrozumiecie frustracji, i żalu. dalej sobie ślepo patrzcie w kościół. co z tego że tak samo jak między wami trafi się zboczeniec może trafić się w kościele, przecież ksiądz pedał/pedofil to osoba głębokiej wiary. źle wam w życiu? musicie wejść z butami w czyjeś i kogoś osądzać? no to powodzenia.

Gość do kuzzzzwa
Wysłucha!!! Chodzę na Mszy o Uzdrowienie i wyobraźcie sobie,że zostało o mnie powiedxziane w kościele,że kobieta która się bardzo stara o dziecko wkrótce je dostanie,że mam być tylko cierpliwa....Duch Święty mi to powiedział przez ludzi o przeopgromnej wierze!!!! OBIECUJĘ ŻE OPISZĘ SWÓJ PRZYPADEK BARDZO SZCZEGÓŁOWO!!! Jestem żywym dowodem na to jak Bóg w Nas działa-tzreba się tylko otworzyć i uwierzyć!!!Dużo modlić do Najświętszej MATKI!