Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielskooki

czy to jest normalne, że 5 latach płaczę po niej... no kurrwa ..

Polecane posty

co się stało? nieszczęśliwa miłość?

Mężczyźni nie płaczą. Skoro była miłością twojego życia, to trzeba było o nią walczyć. Ale nie chodzi o wyrzuconą starą koszulkę? :P

Gość butttki
wiesz co?zapomnij dla wlasnego dobra

Gość wygadaj się to czasem pomaga
ja się tu kiedyś wygadałam porządnie, jedni mnie przytulili a inni... doprowadzili do pionu i jest OK :-)

butttki wiesz co nie da się tak łatwo, na zawołanie zapomnieć kiedy w c złowieku aż się gotuje i nie może oderwać mysli od tej osoby, widac, nie wiesz co piszesz

Gość aaina
jest normalne...chcesz to napisz.slonko2544@wp.pl

i teraz we wszystkie porzucone żony wstąpiła nadzieja, że ich jeszcze obecni, bądź juz byli mężowie będą mieli tak samo :) a to jest wyjątek potwierdzający regułe, że to baby ryczą i przeżywają rozejście latami, a faceci za 2 tygodnie mają nową "miłość swego życia"

Każda miłość jest pierwsza..... poszukaj nowej ! Klin klinem, w moim przypadku to zadziałało. Myślałam ,że tracąc miłość mojego zycia tracę życie,a okazało się,że teraz gdy mam męza,którego uwielbiam dopiero wiem co to znaczy kochać.

Gość butttki
chyba zartujesz..facet mowi o polowie dekady!

Gość moj ulubieniec D
Drzewiecki a co masz taki slabszy dzien dzisiaj, jednak masz tez gorsze dni ;)

nie dziwię się że zwiała od ciebie, wypowiadasz się jak jakiś psychopata na każdym wątku, kara :)

opowiedz nam cos więcej o niej, opisz ją, jaka jest... wiesz co się z nią dzieje dzisiaj? macie kontakt? może nie wszystko stracone, co?

Gość no własnie może nie wszytsko
stracone? możecie jeszcze razem być????

Gość hnjbhli
NIEWIERZE!!! normalnie pierwszy facet, który płacze!! szok!! :O no chyba ze inni też płaczą, ale się do tego nie przyznają

Gość no własnie może nie wszytsko
chyba nie tylko on ;-) mój facet ocknał sie po 6 latach :-D

Trudno zapomnieć kogoś kogo się bardzo kochało i kocha nadal. Metoda klin klinem niestety nie pomaga, jest jeszcze gorzej.

Gość aaina
mi się wydaję,że faceci bardziej przeżywają rozstanie tylko tego nie pokazują

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050