Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierowapanienka

Preparaty na wzmocnienie paznokci

Polecane posty

Gość papierowapanienka

Bardzo proszę, podajcie nazwy preparatów doustnych lub zewnętrznych na wzmocnienie słabych, rozdwajających się paznokci. Chodzi jednak o preparaty TYLKO na paznokcie, a nie na włosy, skórę i paznokcie.

Gość marta dudek
Odnawiam pytanie, temat stary, ale nie ma sensu zakładanie nowego. Czy znacie jakiś dobry, pewny i solidny środek, które pomoże przy takich problemach?

Gość halina marczyk
Tak, jest jeden dobry kosmetyk, mianowicie - odżywka New Nails. Efekt twardych paznokci uzyskany w ciągu kilku tygodni, zmiany po tygodniu. W końcu moje paznokcie odzyskały ten błysk i zaczęły wyglądać przyzwoicie, tak jak powinny ;-)

Koniecznie i ja musze cos zrobic z paznokciami bo straszliwie mi sie rozdwajaja.

Gość marta braksik
Wystarczy dobra odżywka, stosowana systematycznie i nie będziecie miały żadnych problemów ze swoimi paznokciami. Sama dokładnie wiem, jak to wyglądało u mnie - na efekty się czeka, ale później zaczynasz szanować swoje paznokcie.

Gość gość
odżywka z Eveline "paznokcie twarde i lśniące jak diament" bomba!!! kilka użyć a efekt oszałamiający!! mam, używam i jestem zachwycona koszt ok 9 zł w rossmannie