Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola850985

Zostałam odrzucona - jest mi smutno

Polecane posty

Gość ola850985

podobno na nowo odrodziła się moda na nieszczęśliwą miłość, głupie zauroczenia. Mi się ona na pewno przytrafiła i nie mam komu o tym opowiedzieć. jest mi tak źle, tak smutno, a nikt mnie nie chce wysłuchać. W całym swoim 25-letnim życiu nie mam osoby, której mogłabym zwierzyć się ze swoich rozterek. Myślałam, że wieczór będzie udany a siedzę sama ze sobą i czuje ciężar w sercu. Zastanawiam się czemu my kobiety jestesmy tak durne, dziecinne i naiwne, że ciągle tlą się w nas te iskierki nadziei, że coś się zmieni, że jednak ktoś zmieni zdanie, że tak cieżko pogodzić nam się z porażką, odrzuceniem. Dlatego tak jest że to kobiety się tak łatwo od razu zakochują, a jeśli użyłam niewłaściwego słowa, to zauraczają, a później zostają z tym same. Dlaczego my kobiety mamy niezwykłą zdolność do nadinterpretacji faktów, dlaczego ciągle się mylimy, dlaczego ślepo lecimy jak ćmy do światła....... :(:( Jak coś nam ucieka z rąk to gonimy za tym , zamiast dać spokój, wyluzować, zachować dystans... gonimy szczęście i robimy po drodze wiele głupot...

Gość aswnatka
chociaz dostajemy od facetów po dupie to i tak sie niczego nie uczymy bo kazdemu ufamy a potem cierpimy doskonale cie rozumiem autorko

Gość gość
U mnie sytuacja wyglądała w ten sposób że wyznałam mu kiedyś, że coś do niego czuje....on był w mega szoku (bo mówił, że kiedyś chciał mnie w sobie rozkochać, a ja sie nie dałam...no bo w sumie to był początek znajomości więc byłam pewna, że sobie zartuje)...i, że sobie z tym poradzimy, żebym się tylko nie oddalała od niego...bo mu zależy....byłam w 7 niebie...potem spotkaliśmy się, było cudownie...:( Nagle przestał się odzywać.. a jak już to zrobił to rozmowa mnie męczyła bo dalej traktował mnie jak "przyjaciółkę. Czułam się zdewastowana… zwróciłam się o pomoc do rytualisty – jego mail (perun72@interia.pl) , nagle po kilkunastu dniach to on zaczął zabiegać o spotkania…. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą.

Gość gość
Zastanawiam się czemu my kobiety jestesmy tak durne x Bo wy jesteście po prostu bezdennie głupie! Wy nie myślicie racjonalnie i logicznie, żyjecie nie światem realnym, tylko wyobraźnią o tym świecie, wiążecie się nie z facetem, ale ze swoim wyobrażeniem o nim. Wy zawsze chcecie mieć to czego nie macie i czego mieć nie możecie, wciąż gonicie za niemożliwym.

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl

Gość gość
ale faceci też uganiają się za kochankami to mają ten sam problem szukają czego?

Gość gośćZ
I dlatego po co było rezygnować z misjonarza, było zostać tam.

Gość gość
do przodu - staraj się poznać innego, fajnego i wartościowego faceta a o tamtym zapomnij. Szkoda łez .

Gość gość
acha..jak same lecą odrzucenie tak nie boli ale te ich machlojki kłamstwa no ale ich to bawiło