Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupsepantrompke

kupowanie laptopa!! pytanie ;]

Polecane posty

Gość kupsepantrompke

jest moze sklep z taka mozliwoscia ze jak sie kupuje nowego laptopa a oddaje im starego to jest sporo taniej? ;]

Gość pomorzanke15
no nie raczej :)

Gość kupsepantrompke
a chociaz jakakolwiek znizka ;>

Gość WRA
Raczej nie

Gość hetyci aztekowie ajnowie
chyba nie, dawno temu jakaś sieciówka miała taką promocję, chyba na sprzęt RTV albo AGD, ale szczegółów nie pamiętam i raczej nie dotyczyło to laptopów ;)

Gość figapo
to musisz szukać po różnych sklepach jakie mają promocje. Nigdy nie wiadomo gdzie na jaki pomysł wpadną. Takie coś to było kiedyś z pralkami, potem z telewizorami, może i z kompami gdzies jest lub będzie. Powiem Ci jeszcze jak już wybierzesz sobie i będziesz chciala kupić, to zapytaj gdzie jest serwis. Ja kupilam laptopa sony vaio. Ponad 4 tys. kosztował franek jeden i się zepsuł. Ide do sklepu z reklamacją a tam? Wypięli się, powiedzieli, że nie przyjmują, że mam sobie w necie szukać namiarów i dzwonić do nich, to kurier przyjedzie i zabierze. Cisnienie mi się podniosło ale poszukałam. Kurier przyjechał i zabrał ponoć do Czech. Jak wrócił, to z adresu wynikało, ze był w GB. Miał być za 5 dni, a wrócił za 3 tygodnie. Patrzeć trzeba na wszystko teraz. A taki producent sony super.