Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka10000

zdradziłam chłopaka

Polecane posty

ej ludze dajacie spokoj z tymi obelgami ludzie sie zdradzali, zdradzają i zdradzać będą, na tym forum swata nie zmienimy....

Gość kaczuszka10000
jarecka ty penie sie nie raz puściłas a tera zgrasz cnote....kocham go i z nim bede,

Gość fffuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
To teraz jestescie kwita :P

"kocham go i z nim bede" ale mają zajebisty uklad niby sa razem a na boku rach ciach ciah...chyba pogadam z żoną czy by u nas tak sie nie dalo, tylko nie wiem czy znosie swiadomosc ze ją ktoś.......hm.....

Gość zupalkajajaj
jestes tak tepa i pusta ze nawet glupiej prowaokacji nie potrafisz napisac? to ze twoj poziom IQ jest na minusie co mozna wywnioskowac po twoim ukladzie zdan i po calych wypowiedziach nie musi oznaczac ze musisz sie tym chwalic na forum.

Gość ffffffffuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj
No uklad naprawde super...wiekszosc by tak chciala........ skoro on cie zdradza a ty jego to sie sumujecie i wszystko jest ok, nie martw sie napewno ci wybaczy :D :D :D

Gość kaczuszka10000
kazda NIGDY NIE ZDRADZIŁA I MI CISNIE....A TAK NAPRAWDE TO SIE PUSZCZACIE TYLKO JIKT TEGO NIE NAPISZE....MAM PLANY ZWIAZANE Z NIM I BEDE Z NIM,POPROSTU MIAŁAM CWILE SŁABOŚCI....;( TYLE ALE CZEMU TAK MNIE NAPIERDALACIE...? NIE JEST NAM ŁATWO RAZEM ALE OSOBNO NIE DA SIE ZYC

dobra wymówka po prostu miałam chwilę słabości czekaj zapiszę to sobie :D kto wie, może się jeszcze przyda:D:D

raz zdradzilam chlopaka i wiem ze to byl blad i to zajebisty i teraz nienawidze tych wszystkich ktorzy zdradzaja chodzi mi i o kobiety i o mezczyzn

raz zdradzilam chlopaka i wiem ze to byl blad i to zaj**isty aż chce się zapytać ..........pomylił dziurki?? skoro dla ciebie to taka trauma..........

Gość kaczuszka10000
ON MNIE TEZ KIEDYS ZDRADZIŁ...MOŻE KIEDYŚ BEDE BARDZIEJ SZANOWALA MIŁOSC ISTWORZYMY NORMALNY ZWIAZEK,NIE CHCIAŁAM GO ZRANIC DLATEGO MU TEGO NIE POWIEM BO GO KOCHAM

Gość ffffffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj
ja nie zdradzilam i dlatego cisne o!

Gość kaczuszka10000
DAJ SPOKOJ NIE O TO CHODZ... POPROSTU CZZUJE SIE GLUPIO I JEST MI ZLE...DLATEGO NAPISAŁAM...A PRZYZNAŁAS SIE DO TEGO CHŁOPAKOWI?

autorko ok twoje niespełnione marzenia już znamy a jakieś fakty?

"aż chce się zapytać ..........pomylił dziurki?? skoro dla ciebie to taka trauma......." Ja obstawiam, ze całe doświadczenie - czy jak by powiedział komiczne - penetracja nie należało do udanych w skali wiadomej, znaczy slaby koleś był w te klocki :-)

POPROSTU CZZUJE SIE GLUPIO I JEST MI ZLE bywa

to niebyla taka zdrada kur.. pocalowalismy sie tylko rozumiesz???? to w ten sposob. a przez stosunek to juz wogole trzeba byc pierdolnietym zeby kochac inna osobe a jebac sie z inna

kaczuszka10000 powiedzialm mu o tym ale mi wybaczyl to znaczy w simie nie wiem czy wybaczyl... tak powiedzial ale przez reszte naszego zwiazku czyli jakies 8 miesiecy mscil sie chyba za to

to niebyla taka zdrada kur.. pocalowalismy sie tylko rozumiesz???? nie:) napisz po chińsku:) może przyswoję

nie uprawialismy seksu tylko pocalowalismy sie tak wlasnie zdradzilam tamtrego chlopkaa teraz jestem pijana wiec moze troche pisze nizrozumiale ale stram sie

to nie jest chiński oszukujesz:P

ike ja jestem nerwowa i do tego pijana wiec nie draznij sie ze mna bo przez ciebie zrobie sbie cos w nocy... dobra wrocmy do tematu no to co z ta zdrada??

Gość kaczuszka10000
GŁUPIO MI BO NAPRAWDE GO KOCHAM...BRAKUJE MI GO I MOŻE PRZEGIEŁAM Z TĄ ZDRADA....NIEDŁUGO RAZEM ZAMIESZKAMY,WIEM ŻE KIDY BEDE MIAŁA GO NA CODZIEN,WIEM ZE JEZELI BEDZIE PRZY MNIE KIDY GO POTZRBUJE TO BEDZIE DOBRZE

ooo szantaż emocjonalny:D sorry nie nabiorę się mnie w swoje schizy nie mieszaj :D

MOŻE PRZEGIEŁAM Z TĄ ZDRADA. troszeczkę :D

Kaczuszka, skoro już musisz wymyślać te prowokacje, to moze jednak obejdziesz się bez przyświecającego im światełka informującego o aktywnym caps locku

Ja obstawiam, ze całe doświadczenie - czy jak by powiedział komiczne - penetracja nie należało do udanych w skali wiadomej, znaczy slaby koleś był w te klocki A może po prostu miał małego, nie dramatyzujmy :D

lusia! to ma być krzyk rozpaczy! :D

Gość kaczuszka10000
TAK TYLKO CIEKAWE CZY ON PRZEZ ROK CZEKANIA ZDRADZIŁ BY MNIE RAZ TAK JA JEGO?????PEWNIW MILION