Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasamasmutnaja

zdradziłam ;(((((((((((((

Polecane posty

jasamasmutnaja czy normalny jest zwiazek bez seksu? moze to faktycznei tylko przyjazn.. ?! Czy można stworzyć związek bez przyjaźni? Co się stało z tym seksem?

Gość jasamasmutnaja
cyt. : Cu-Kru Pu'Dru jasamasmutnaja czy normalny jest zwiazek bez seksu? moze to faktycznei tylko przyjazn.. ?! Czy można stworzyć związek bez przyjaźni? Co się stało z tym seksem? odp/. no własnei nie wiem, zniknął tak jakbysmy o tym zapomnieli, jakbysmy sie bali odpowiedzialnosci gdyby cos z tego seksu wyszło , nie wiem...

Oczywiście. Ale tutaj nawet nie było rozmowy na ten temat. Nic. o seksie się nie rozmawia:P seks się uprawia

ike Oczywiście. Ale tutaj nawet nie było rozmowy na ten temat. Nic. o seksie się nie rozmawia seks się uprawia Owszem uprawia. Ale tutaj w tym temacie był problem, więc przez rozmowę można było go rozwiązać.

Gość jasamasmutnaja
nie, chyba jednak mu nie powiem :(

Gość erre
ej IP? co z tym adresem? ja chce znac adres i powiedz jej kolesiowi :)

spoko:D przyznaję się:) nie czytałam tematu przeczytałam tylko słowo seks :D

Gość erre
c o Z TYM IP ALE MARNI HAKERZY. SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA

Gość erre
c o Z TYM IP ALE MARNI HAKERZY. SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA c o Z TYM IP ALE MARNI HAKERZY. SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA

Gość erre
c o Z TYM IP ALE MARNI HAKERZY. SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA SUKA Z CIEBIE SZMATA

Dobranoc :) Autorko.. ode mnie tyle: idź spać. Jutro wstań przeczytaj co Ci tu napisano... pochodź z problem trochę i przygotuj się do rozmowy. 🖐️

Gość jasamasmutnaja
dobranoc powiem mu rano i napisze wam jak zareagował i co postanowiliśmy dziękuję puderku :)

Gość (nie)NORMALNA ;)
jasamasmutnaja podaj gg to popiszemy...;( ja cie rozumiem

Gość jasamasmutnaja
nie napisze na forum jak moge Ci inaczej podać ?

Gość erre
spoko wstaw nam swoje zdjęcie z limem...............szmato

Gość co to za bzdury
Kobieta to gatunek ,ktory zdradza.??? Ja nie moge co za bzdury !!!!! W zyciu nie zdradzilam,a mam 37 lat i jestem atrakcyjna kobieta.Mam do siebie jednak tyle szacunku,ze nie sciagam majtek przed kims innym niz moj partner.! Nie zrownuj innych kobiet do Twojego gatunku !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co za chory świat
"nie zadręczam się faktem ,że to zrobiłam swojemu obecnemi ( sex z innym ). zrobiłam bo tego chciałam ale zadręczam się tym - że tego żałuję... żałuję ze to zrobiłam sobie nie swojemu obecnemi." I to jest chyba najlepszy dowód, że powinnaś Autorko odejść od swojego obecnego faceta. Nie myślisz o nim - a gdybyś go kochała to właśnie byś myślała! O tym, że to jego zraniłaś, zdradziłaś, okłamałaś. Ale nie - bo Ty myślisz tylko o sobie... Tym bardziej, że sama pisałaś, że zdrada niczego Cię nie nauczyła. Ani nie kochasz go bardziej, ani mniej. I ciągnie Cię dalej... Jeśli nie odejdziesz, zdradzisz go znowu. Jestem tego pewna. Bo już sama przed sobą się usprawiedliwiasz ("jestem człowiekiem" - jakby to tłumaczyło zdradę :O ) Szkoda mi faceta, jeśli z nim zostaniesz...

Gość jasamasmutnaja
porozmawialismy ze soba. doszlismy do obopólnego porozumienia ze nie ma co dłużej tego ciągnąc. moze spotkamy w zyciu swoje połówki. mój Krzys nie był szczęsliwy ale nie rzucaliśmy garnkami. atmosfera w jakiej przebiegła rozmowa była dość spokojna - zawsze potrafiliśmy znaleźć consensus. tak jak teraz choć nie ukrywam , że wolałabym latające garnki.. bardzo mi głupio dziękuję zainteresowanym za zainteresowanie