Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyy3330

Dostalam dzisiaj zaproszenie na slub od swojej kolezanki

Polecane posty

Gość inndygo
podszywacz mnie obraża swoją ynteligencją :)

Gość kodżakka
Moim zdaniem autorka to po prostu jakaś rozpieszczona cizia której się w dupsku przelewa i jest być może za pusta na miłość? Facet potrzebny tylko do pokazania przed znajomymi i do bzykania?

Gość inndygo
tak sie tym podszywaczem podniecilam (to moj pierwszy :) ) ze az puscilam baka :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeee???? co?
Ehhh jaka porażka żeby się tylko na seksie skupić booooooooooże jak czasy tylko sex najważniejszy :/ weź się babo! Skoro tak cię to razi i idź sobie po pier dol w jakimś burdelichu

Gość lucyy3330
Nie nosze bialych kozaczkow, uchodze za mila, wyksztalcona osobe. Zdania sa zawsze podzielone, a co do milosci to hmm ciekawe czy jej sie nie odwidzi jak przyjda jakies problemy zdrowotne albo jak coraz mniej bedzie sie mu chcialo ruszac

Gość jaaaaa2
Problemy zdrowotne? Mojej cioci mąż dostał raka, mają obydwoje po 50lat i nigdy nie był otyły (!). Opiekuje się nim i co najważniejsze bardzo kocha! Jeśli twoim zdaniem miłość przemija z pojawieniem się choroby czy może zmarszczek albo łysiny to powinnaś być sama.

tak sobie wmawiaj. ciekawe jakbyś ty się czuła jakbyś była trochę otyła? Obyś się spasła i tak samo o tobie mówili może wtedy by dotarłoby coś pod ten bezmózgi łeb

Traktujesz ludzi jak zabawki dokładnie mam nadzieję że będziesz sama

Gość beret z antenką
biedny podszywaczu k tóry zajołeś " inndygo " - myślisz ,zę przez to staniesz sie inteligentniejszy albo dojrzalszy a twoje posty bardziej wyrafinowane ? to ja - inndygo - teraz zarezerwuj jeszcze tego nicka - powioodzenia :)

Gość no oczywiście- rozmiar
40 dla kobiety to pasztet, a takie rozlazłe męskie kiełbasisko ...?

Gość lucyy3330
chociaz jedna normalna osoba sie odezwala

Gość popierame
Trochę mnie zaskoczyły wasze wypowiedzi, pamiętam jak kiedyś laska napisała że kocha mężczyznę starszego o jakieś 12 lat i jej pisałyście żeby nie marnowała życia bo co będzie kiedyś itd. No ale to było w dzień , być może nocą siedzi tu bardziej inteligentne towarzystwo :)

Gość erre
jak taki jak ten zielony ze zdjęcia to masakra :O obrzydlistwo powyżej 110kg to bym nawet kijkiem nie ruszała :O

Gość lucyy3330
bo zawsze tak jest ze pisza na przekór :)

Gość lucyy3330
troszke przesadzilam z tym zielonym, nie ma tak grubych nog i brzuch troche mniejszy ale na pewno byscie powiedzialy fee tlusty staruch (a to mlody chlopak jest)

lucyy3330 ja mam tylko nadzieję że Ty nie masz 30 stki tak jak sugeruje Twój nick, bo jeśli tak to albo Twój rozwój intelektualny gdzieś się daleko zatrzymał albo masz tak podły i robaczywy charakter że po prostu ręce opadają, jeszcze jest ewentualność prowokacji... a co do chłopaka, co z tego że ma nadwagę skoro jest dobrym człowiekiem, wolę już chłopaka z lekką nadwagą i niekoniecznie wypicowanego niż jakiegoś gogusia który będzie mnie zdradzał na prawo i lewo

Gość lucyy3330
nick byl calkiem przypadkowy, mam 28 lat i to nie jest prowokacja, a on nie ma lekkiej nadwagi tylko lekka otylosc

Gość autorka ma 333 lat -

no to nie mam pytań... nigdy nie zrozumiem osób które wsadzają swój obrzydliwy nochal wszędzie gdzie popadnie, ich życie ich sprawa, oni są szczęsliwi a Ciebie to gryzie zasłaniasz się jakąś fałszywą troską o koleżankę :O

Gość lucyy3330
naprawde by wam nie przeszkadzalo to ze wszyscy (to jest dosc male miasteczko) mowia o waszym mezu ze jest oblesny?

Gość popierame
To masz problem bo taka już natura ludzka że zawsze się czegoś dopatrzą :D

mhm no tak typowa małomiasteczkowa mentalność i zaściankowość jak tylko ktoś odstaje od normy trzeba do zdeptać sponiewierać itd :) gratuluję nie, mi by nie przeszkadzało mam gdzieś co ludzie gadają, zawsze gadać będą i to jest przykład na to że w ten sposób wyładowują swoje frustracje na niewinnym chłopaku, jakie szczęście że Ty autorki jesteś chodzącą Angeliną Jolie i reszta tej miasteczkowej hołoty jest taka idealna :O

Gość lucyy3330
Po prostu sie jej dziwie, ja bym sie bala z kims takim zwiazac, raz ze moga byc z nim problemy dwa z nie dalabym sobie rady z presja spoleczna :O

nie dałabyś sobię rady z presją społeczną bo masz słabą psychikę, wszystko robisz pod ludzi? żeby im się podobało? a jakie to mogą być z nim problemy? tusza narzuca jakieś konkretne problemy? chyba że masz na myśli zdrowotne to w takim razie następne pytanie, palisz? albo Twój chłopak? badz znajomi? jak możesz się z nimi zadawać skoro się trują? to jest właśnie Twój tok rozumowania

Gość lucyy3330
Moze i masz racje. Mi mozna powiedziec ze rodzice wybrali meza, tzn. zaczelismy sie spotykac i nasi rodzice to podchwycili bo dobrze razem wygladamy i rodziny dobre..wlasnie pewnie taka zasciankowosc. Lubie kiedy ludzie mi zazdroszcza :O

skoro potrafisz się do tego przyznać i jesteś tego świadoma to nie jest z Tobą tak zle, kwestia po prostu spojrzenia na człowieka z innej perspektywy, jeśli koleś ją kocha i ona jego, nie robią nikomu krzywdy, to myślę ze ingerencja ludzi w taki związek jest bezcelowa i niestety niezbyt dobrze świadczy o tych którzy go wyszydzają

Gość popierame
O kurde masz męża ? No ale wiadomo typowy ślub typu 'majątek do majątku' jak to moja babcia mawiała zawsze. Za rok wam wróżę rozwód, tak to się zwykle kończy kiedy coś takiego jak ślub jest tylko pod publiczkę 🖐️

Gość lucyy3330
tak mam meza, dobrze nam ze soba, co prawda nie bylo jakis mega fajerwekow ale jestesmy szczesliwi, niczego nam nie brakuje, czy nie na tym zycie polega? Po co doszukiwac sie jakiegos deugiego dna, wielkiej milosci ktora wszystko przezwyciezy , nie lepiej sobie wygodnie zyc?

"jestesmy szczesliwi, niczego nam nie brakuje, czy nie na tym zycie polega? Po co doszukiwac sie jakiegos deugiego dna, " I najlepiej jakbyś te słowa odniosła do swojej koleżanki i jej chłopaka, są szczęśliwi po co doszukiwać się jego wad w wyglądzie, na starość wszyscy będziemy brzydcy ;)