Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyy3330

Dostalam dzisiaj zaproszenie na slub od swojej kolezanki

Polecane posty

Gość ooooooooooooo
Luccy lubisz bzykac sie z mezami kolezanek ze tak ci to lezy? :P

Gość lucyy3330
jesli jej zycie nazywasz wygodnym

Gość popierame
mysle ze autorka przesadza, ale chyba juz poszla spac do swojego idealnego meza :)

Ja tam otyła nie jestem, nawet nadwagi nie mam, a jednak długich spacerów (oprócz tych po lesie za grzybami) nie lubię. Nie biegam, nie lubię pewnych rodzajów sportu... palę, lubię wypić piwo, o innych używkach nie mówiąc... Trzeba mnie skreślić? Problemy zdrowotne mogą być zawsze, niekoniecznie związane z nadwagą. Seks to tylko i wyłącznie jej sprawa. Mogła mieć każdego? A jeślibyś Ty miała nadmiarowe kilogramy, miło by Ci było jakby ktoś stwierdził że może mieć każdą, więc po co akurat Ty? Są ważniejsze rzeczy niż wygląd. I chociaż mój mąż jest zgrabnym, szczupłym, w miarę umięśnionym mężczyzną, to nie wygląd zadecydował o tym że z nim jestem. Jeśli pokochałby mnie facet którego ja kocham, i który tyle dla mnie zrobił ile mój mąż, byłabym z nim bez względu na tuszę, wzrost i inne, naprawdę nieważne rzeczy... Uroda przemija, a trzeba też pamiętać że nie w każdych okolicznościach można panować nad własnym wyglądem.