Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jakiej muzyki sluchaja kafeterianki?

Polecane posty

przesłuchałam wszystko chyba czego można od HH, przez reagge na elektronicznej kończąc. Tylko jednemu wykonawcy byłam zawsze wierna słucham MJ od kąt dostałam pierwszego walkmana czyli od 15 lat. Jednak ta muzyka mnie wycisza, uspokaja. Kiedyś bardzo lubiłam reagge ale od śmierci przyjaciela nie potrafię już jej słuchać..zbyt silno mi się z nim kojarzy.. Obecnie muzyka która wyzwala u mnie silne emocje to Hardstyle i Hardcore ale nie mówię tutaj o kopiuj wklej, czyli bierzemy stary hit i dodajemy kilka bitów, tylko o czymś co jest z niczego. A nie wzgardzę praktycznie żadną muzyką, nie słucham jedynie hip hopu, klasycznej, heavy metalu itp

A dziękuję... Chociaż powiem Ci że wiele osób powiedziałoby że... dziwny ;) Kant - dobre zespoły, poprawne ;) Tak, jestem z Krakowa :) Mieszkałam z dwiema dziewczynami które co tydzień bywały w tym przybytku rozkoszy ;)

Ja z hh mam jedną piosenkę, tak dla większego zdołowania się... 'jakby to było gdyby mnie nie było gdyby to wszystko sie nie wydarzylo' - ale dawno nie słuchałam ;)

o no to blisko mamy do siebie :P ja Skw :) raz pojechałam z facetem z nudów na jakiś zwykły piątek jak przyjechaliśmy o 24:00 to zmyliśmy się o 2:00 bo pełno gówniarzerii było :/ no też mam taką koleżankę co co tydzień w piątki i soboty.. masakra..

musze zwiewac bo leci 'Breakfast Club' na BBC. zycze milej nocy :* pa

Oglądałam to ostatnio z moim ;) Dobra muza w filmie :) No popatrz ja przez Skawinę często przejeżdżam jak są zwężenia na zakopiance, i moja kolezanka w Radziszowie mieszka ;)

ja czasem lubię się wyciszyć i włączam Enye moje perełki które obecnie słucham i zabijam swoim głosem sąsiadów to pioseneczka STAND BY ME i Righteous Brothers - unchained melody :D o albo Dragonforce - the flame of youth lub through the fire and flames

ja tam w rejony tych okolicznych wiosek to się rzadko zapuszczam no chyba, że jakiś grill u znajomych :)

Enya i Jarre są świetni na wyciszenie, ja lubię też Carlę Bruni włączyć ;) Znikam spać, dobranocki wszystkim :)

metal,rock,rock alternatywny,klasyczna-slucham tego od lat,do tego gram na fortepianie i gitarze elektrycznej.Metalu slucham od dobrych17 lat,odkad uslyszalam kilka piosenek Metalliki,Sepultury i Black Sabbath,a potem Fear Factory,Helloween i kilku innych zespolow:) Ta muzyka roznie wplywala i nadal wplywa na moje zycie (nie chce mi sie opisywac),a ostatnio z radoscia zauwazylam,ze Metallica bardzo podoba sie mojej 15-miesiecznej coreczce-zwlaszcza "Enter Sandman":P :) (nie katuje malej muzyka metalowa-po prostu kilka razy,kiedy leciala Metallica w radio mala klaskala,usmiechala sie i podskakiwala do rytmu,cieszac sie przy tym jak cholera:) ). Nie lubie soulu,hh,r&b,ostrego techno i disco,ale tez nie potepiam tych,ktorzy takiej muzyki sluchaja.Tolerancja przede wszystkim:)

Gość Tristana_
Dla mnie muzyka ma ogromne znaczenie! Uwielbiam zwłaszcza folk, new age, ambient, muzykę średniowieczną, celtycką, rockową, metalową, ale prawda jest taka, że nie hamuję się przed posłuchaniem czegoś innego. Wyjątkowi artyści ? Marek Grechuta, Loreena McKennitt, Anathema, Kate Bush, Bjork, Katatonia, Irfan, Azam Ali, The Cure, Nick Cave, Antimater, Dead Can Dance, Secret Garden, Depeche Mode, Ewa Demarczyk, Gazpacho, Camel, Genesis, Mylene Farmer...

Gość Tristana_
Aha, jeszcze Nigel Kennedy ! :) Jak mogłam o nim zapomnieć ? :D

no cóż :D na swojej playliście mam: Metallicę, KoRn, SOAD, Guano Apes, Nirvanę, RHCP, RATM, Disturbed, Muse, My Chemical Romance, Green Day itp., z polskich wykonawców lubię Myslovitz, Hey, Sweet Noise i Moonlight ;) ale tak naprawdę uwielbiam wiele wiele utworów z różnych gatunków muzycznych... nie "dociera do mnie" jazz i blues ;)

Gość Tristana_
Nieznana : szacun za Moonlight, genialny zespół. Szkoda, ze już nie istnieją :(

szkoda, że nie istnieją i szkoda, że zespół tak mało popularny, mimo, że np. Heyowi w niczym nie ustępuje

Gość tokijskazagadka
przede wszystkim depeche mode a reszta daleko za ;)

poprzedniczka- pozDrawiaM ;) nieznana ona- akurat jesli chodzi o jazz to od pewnego czasu jeden z moich ulubionych rodzajow muzyki, chociaz musze przyznac ze kiedys go nie trawilam. za to blues to dla mnie czarna magia, nie lubie, nie slucham i nie rozumiem.

blues to m.in. Dżem, którego szczerze i bezinteresownie nienawidzę od pierwszej nutki :o co do znaczenia muzy ;) lubię słuchać, ale wprost uwielbiam śpiewać, a gdy jestem w domu to buzia mi się praktycznie nie zamyka... :p chyba jedna z niewielu rzeczy, które naprawdę dają radość w życiu

Gość Tristana_
Ja tam wolę Moonlight niż Hey, chociaż nie powiem, stare płyty Nosowskiej i spółki były lepsze niż dobre. Bardzo mnie cieszy to, że na tym forum można spotkać fanów DM, może jakiś zlocik ? :D

tristiana - jesli zlocik to chyba wirtualny bo nie mieszkam w polsce :P jestes gotka?

Gość Tristana_
Co do Dżemu, to chyba nie będę oryginalna, jeśli napiszę, że wszystko, co składało się na magię tej grupy, skończyło się ze śmiercią pana Riedla. Nowego Dżemu nie kupuję, choć zdarza mi się bywać na festiwalu "Ku przestrodze". Z polskich moja trójca to TSA, Riverside i Lao Che. Potem chyba tylko Moonlight, Let me introduce you to the end, Believe, Beltaine, Żywiołak, Percival Schuttenbach i na tym zakończę. Nie trawię natomiast Comy - nie pojmuję ich popularności, jest tyle ciekawszych wykonawców.

Gość Tristana_
Nie jestem gotką, jeśli chodzi o styl ubierania, ale podobają mi się niektóre zespoły z takich klimatów. W tym roku planuję nawet Castle Party, no i lada moment koncert XIII. Stoleti :)

Gość tokijskazagadka
depeche15, Tristana_ pozDrawiaM :) mozemy zrobic wirtual.zlocik, na kafe ;)

Gość ooollllllkkkaa
mansona :classic_cool: