Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jakiej muzyki sluchaja kafeterianki?

Polecane posty

Gość disco polo
:classic_cool:

disturbed, metallica, korn, slipknot, cradle of filth itp;) nie chce mi się wymieniać dalej a znaczenie ma olbrzymie szczególnie disturbed

coz, po ilosci odpowiedzi wnioskuje ze muzyka w zyciu kafeterianek nie gra niesamowitej roli....

uwielbiam ambient. w ogole wiekszosc typow muzyki electro. ale za nic nie moge scierpiec muzyki country.

country? To zalezy..ogolnie tez nie przepadam, choc zdazylo mi sie wysluchac kilku ciekawych country kawalkow, aczkolwiek pojecia nie mam kto spiewal je.

Gość sarlinka
rock alternatywny, ambient, amy winehouse, massive attack ale ostatnio musze słuchać sabriny, bo moje dziecko przy tym wpada w euforię :D

Gość ka fe te ria nka
teraz - No Leaf Clover ogólnie bardzo różnej :)

nie wiem, country to dla mnie cos obrzydliwego i nigdy w zyciu nie zrozumiem po co ludzie sluchaja tego szkaradztwa, tudziez szkaractwa, nie pamietam jak to sie pisze.

depeche15 jak każda fanka mrocznych klimatów po prostu ma manię muzyczną....nie propaguje ona jakiś przesadnych grajków w kapeluszach latających z rewolwerami po polach i uganiających się za czerwonoskórymi maniakami wycinającymi serca na ofiarach....:)

E tam, ja lubię się pobawić przy cotton eye joe, przypominają mi się zamierzchłe czasy młodości :D

Gość ona23lat
Ska. AKURAT głównie.

ona- ale mi chodzilo bardziej o wplyw muzyki na twoje zycie, teksty ktore w pewien sposob zmieniaja twoja percepcje swiata, sposob w jaki muzyka ktorej sluchasz uksztaltowala ciebie jako osobe...

Gość Skinowska muzyka

Powiem Ci że dla mnie tekst, przekaz jest nieraz ważniejszy niż same dźwięki :) Potrafię zakochać się w piosence nawet jej nie słysząc, a czytając czy tłumacząc sobie tekst... A co miało wpływ? Ważna jest, bardzo ważna, piosenka Queen (zresztą prawie wszystkie ich) - These Are The Days Of Our Lives :) Jakoś mam tak, że konkretne piosenki kojarzą mi się z momentami w moim zyciu - i powiem Ci że niekoniecznie zwracam wtedy uwagę na gatunek, a na przekaz właśnie... Co jeszcze mnie kształtowało? Nirvana, Green Day, Dire Straits, Offspring, Beatlesi, naprawdę moje play listy są mieszanką wybuchową :) Zresztą do teraz uważam Unplagged za najlepszy album, jaki kiedykolwiek wydano :P Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

mam tak, że konkretne piosenki kojarzą mi się z momentami w moim zyciu ' chylinska pieknie to ujela kiedy powiedziala ze kazda piosenka jest jak zakopana w ziemi skrzynka z emocjami. nie, nie chce nic wiecej wiedziec, twoja odpowiedz byla wyczerpujaca :P

Gość WRA
Rapu - "(...) hip-hop to kultura co przy życiu nas trzyma (...)" Rap to moja kokaina po prostu

Nie... ja jestem otwarta na wszystko po prostu :P Potrafię się dobrze bawić niezależnie od tego, co z głośników leci... A w iphonie mam 20 list na każdą okazję i każdy humor :) Zamykanie się na inne rodzaje muzyki i wyśmiewanie ludzi, którzy jej słuchają, jest dla mnie obce ;) Wiadomo, pośmieję się pod nosem z technobojów czy diskodziewic z Energy, ale też potrafię z nimi pogadać bez wojen ;) Spokojne ugodowe i empatyczne stworzenie ze mnie, chociaż w środku połączenie przeciwieństw ;)

Nie, swojego zdjęcia tu już nie dam ;)

Jarre, Vollenweider i podobni wykonawcy. Ale tez mój ukochany zespól AC/DC, Metallica czy Skorpionsi. Jestem wierna im od lat :)

ona- coz, skoro nie moge skomplementowac twojego zdjecia to chociaz powiem ze masz ciekawy gust.