Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

jaka hustawke i krzeselko do karmienia byscie mi polecily

Polecane posty

chce zakupic malemu ale niewiem na co zwracac uwage. oczywiscie nie bede ukrywac ze cena odkrywa role. moze rowniez byc uzywane

Gość asdasdsadasdas
Ostatnio oglądałam program na tvn style. Huśtawki i chodziki to jest najgorsze co można zrobić dziecku.

Gość nanananna
mój waży ponad 9 i jeszcze korzysta ale takich powyżej 9 kg trudno jest trafić

Gość mamusssiaiaaa
ja mam zwykle drewniane krzeselko, ktore potem zmienia sie w stolik i krzeselko i jestem zadowowlona hustawki nie mam a poza tym uwazam ze wiekszosc rzeczy dla dzieci jest wsciekle kolorowa i pstrokata i nie pasuje do wystroju domu dlatego w domu mam duzo drewna i mebelki dla dziecka tez drewniane. sa hustawki drewniane wieszane na futrynie moze ci bedzie pasowac

krzeselko do karmienia jak pisze poprzedniczka - drewniane, ktore mozna zmienic na stolik i male krzeselko gdy dziecko dorosnie. takie cos napewno sie przyda na dluzej. a jesli chcesz kupic klasyczne krzeselko, to kup po prostu jakies tanie, tutaj roznica jest tylko w cenach i producentach, nic poza tym. wazne, aby mialo pasy do przypiecia i aby mozna bylo zdjac obicie do wyprania czy wyczyszczenia.

my używamy krzesełka PEPE Baby Designe i jestem zadowolona, a mały też bez problemu w nim siedzi zarówno podczas posiłków jak i chętnie się tam bawi jakiś małym autkiem lub klockami jak mam jakąś robotę w kuchni. Używamy go już prawie 9 m-cy. Jeśli chodzi o huśtawkę to mamy taką tradycyjną podwieszaną pod sufitem albo w futrynie. Jest świetnej jakości Firmy Little Tikes i polecam ją gorąco.

Gość ja mam krzesełko z ikei
takie i bardzo praktyczne -takie jak to: http://www.allegro.pl/item1035029175_ikea_krzeselko_do_karmienia_z_tacka_blatem.html jestem zadowolona -huśtawke mam zwykłą plastikową za 20 zł taką montowaną na haki we framudze drzwi - jak ta :http://www.allegro.pl/item1038898088_hustawka_dziecieca_pokojowa_plastikowa_bcm.html -też jestem zadowolona nie wiem po co wydawać tyle kasy na jakies bajery skoro te podstawowe rzeczy świetnie spełniają swoja rolę aha syn na 10 mies i wazy ok 10 kg

Gość trąbiszcze
-- Może zamiast huśtawki weź pod uwagę leżaczek (najtańsze z tych ładnych robi Cosatto, kosztują około 120 zł). -- Krzesełko kup w Ikei (kosztuje około 60 zł). -- Huśtawkę kup zwykłą ogrodową bez-firmową, przytwierdzaną do drzewa czy czegokolwiek (są w Makro, Smyku, marketach budowlanych itd., kosztują grosze).