Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaakasiaaa

nikt nigdy mi nie pomoze tutaj

Polecane posty

Gość kasiaaakasiaaa

tak jak wyzej wiec nawet sie nie produkujeee :( a potrzebuje rady

Gość kasiaaakasiaaa
moze komus sie ze chce przeczytac.Prosze o rade. Wyjechalam z chlpakiem jestem juz od roku za granica.Mam tyle watpliwosci.Do polski nie mam do czego wwracac a tutaj mam siaką taką prace ale nie ma nic gorszego niz samotnosc w zwiazku a tak sie czuje.juz sama nie wiem czy go kocham a za dwa dni jedziemy w odwiedziny do polski nie wiem czy zostac na stale czy wracac tutaj.jestem tchorzem przepraszam ze tak chaotycznie

falcon pilot - ej na tym zdj to Ty czy Twój chłopak? :classic_cool: :P

ja a co? :P sluchaj laska a nie mozesz wrocic np na studia? znalezc jaka taka prace a potem to juz bedzie tylko lepiej ?

Gość kasiaaakasiaaa
no wlasnie mieszkam w takiej miescinie ze o prace to jak bys wolal o cud.boje sie znowu zaczynac od zera.Najpierw jeden duren zmarnowal zycie a teraz chyba za szybko zdecydowalam sie wyjechac

znam podobna historie kumpeli ktora urodzila dziecko i wyjechala do uk. tez byla z malego miasta. jednak po roku wrocila na studia ,znalazla prace za 1 tys zl. wiesz co teraz robi? jest ppor sil powietrznych . zycie moze sie diametralnie zmienic ale trzeba je brac w swoje lapska

Gość kasiaaakasiaaa
serce mi podpowiada wroc a rozum nie.bo po co prace mam tutaj ale czuje sie taka sama. a co mi z tej pracy jak samopoczucie siega dna

Gość do falcon pilot
przystojny jesteś bardzo :)

to chyba problem nie lezy w miejscu w jakim jestes tylko w facecie jakiego masz!

ojej , moja znajoma zarabiala 1500 f i wrocila do polski gdzie zarobila 1tys-1300 ,gdzie polowe oddawala na studia. nie musze ci chyba mowic jak teraz wyglada jej zycie? i co chcesz robic do konca zycia? siedziec tam i byc robolem?

Gość kasiaaakasiaaa
zostac tu nie moge bo jestem u niego.Moze i racja ze problem tkwi w zwiazku a nie w pobycie tutaj

falcon --> niemozliwe ze najgorsza bo widzialam juz ich kilka (rzekomo podsylanych przez twoja dziewczyne do oceny na forum) i ta jest najlepsza. ps. mam pytanie.. a po co tak marszczysz na tej fotce czolo?

Gość kasiaaakasiaaa
jeszcze 21 trzy lata zmarnowane na idiote a teraz rok tutaj

Gość kasiaaakasiaaa
angielski marny

jstes i niego no i co? nie masz sie gdzie wyprowadzic? nie masz znajomych ktorzy cie dokoptuja do siebie na czas poszukiwan innego lokum? praca na full czy part time?

kasia --> a masz jakies wyksztalcenie z polski? w polsce co bys robila? bo jak masz wracac ze sprzatania hoteli w uk do siedzenia na kasie w biedronce to ci sie nie oplaca finansowo.. i nie tylko finansowo.. wez sie ostro za nauke jezyka, mozesz sie go nauczyc perfekcyjnie w 3 lata. ue ci zasponsoruje nauke w szkole. jestes mloda wiec wszystko przed toba.

Gość zmeczona wefszsW
falcon jestes żołnierzem ze świetoszowa?? prosze, powiedz,ze tak :D

Gość kasiaaakasiaaa
mam sreddnie wyksztalcenie.Wyjechaalam tutaj nie znajc ani jednego slowa (niemeicki) chlopak mi zlaatwia dorywcze prace.zostanie tutaj nie wchodzi w gre jesli mam byc sama.a w polsce ciezko o prace dlatego sie boje