Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska pannaaaa

Dzialaja wam na nerwy znajomi którzy non stop dodaja zdjecia na NK???

Polecane posty

Gość ciekawska pannaaaa

Bo mi tak. Wkurzaja mnie tacy ludzie. Tak jakbny nic innego nie mieli do roboty tylko wklejanie zdjec z kazdej imprezy z kazdego wyjazdu. Skad w ludziach taka chec do pokazywania wszystkim co u nich slychac, jak wyglada ich zycie?

Gość mkjhuiojkhfdc
po to jest ten potal mnie nie wkurza chociaz sama dodaje zdjęcia skoro cie tak wkurza to zlikfiduj konto i nie patrz

Gość taruitulum vitae
Wkurza mnie to i to bardzo. Zwykle takie osoby po prostu usuwam ze najomych.

Gość retro radar
mnie już nie wkurza, bo najpierw liczba moich znajomych zmalała o 50, a potem reszta, która została zaczęła dodawać jakąś fotę raz na jakiś miesiąc. aż się miło tam logować :classic_cool:

Gość no nie wiem czy po to
"po to jest ten potal" Chyba NK pomylila ci sie z portalem nasze-wakacje.... hahhaahahhahaha

wiem o co chodzi ja mam tylko 4 zdjecia, wczoraj chcialam wkleic jedno ale pomyslalam ze po co? znam dziewczyne ktora miala 134zdjecia... szalenstwo! teraz ma ich 63, moze sie opamietala? tyle ze dalej z kazdej imprezy chociaz jedno, z mina taka a taka, itp ;)

Lusterko i buziaczek musi byc, inaczej przegralas zycie :D Koniecznie robione telefonem ! :D

Gość pada deszczyk pada deszczyk
Mnie wkurzaja ! szczegolnie jak ktos dodaje milion zdjec samego ryja, albo dziecka- 5 dnie,10 dni,chrzest itd... pytam sie po co? zeby pedofilie mieli przy czym konia walic? albo zeby sie dowartosciowac bo ktos napisze"och slicznie wygladasz"? paranoja :O

Na NK nawet najgorsza maszkara "slicznie wyglada" :D

Gość kerkrkr
A jesli osoba ma jedno zdjecie od dwoch lat? To wg was to normalne? Bo wg mnie nie.

Gość przede wszystkim poważnie
mam pytanie - czy nie masz możliwości zlikwidowania tam konta? Skoro uważasz, że portal, czy będący na nim ludzie, wyłącznie cię denerwują, to wystarczy skasować konto, albo nie oglądać zdjęć, które dodają twoi znajomi. Ty po prostu nie lubisz swoich znajomych jak widać i wszystko wokół cię wkurza. Może zajmij się swoim życiem zamiast krytykować innych? Będzie to z pożytkiem dla ciebie i innych

Gość npoidri
Ja tam nie ogladam zdjec nawet.

Gość pada deszczyk pada deszczyk
Mysle ze 1 zdjecie jest bardziej normalne niz 151900 :D przede wszystkim powaznie-ale tu chodzi o osoby ktore non stop cos dodaja-po coz takie cos, nie wystarczy dodac 1-2 zdjec z imprezy jezeli juz ktos chce dodac zdjecie niz 5 takich samych tylko z inna mina? Naprawde niektorzy przesadzaja...

cytat "taruitulum vitae Wkurza mnie to i to bardzo. Zwykle takie osoby po prostu usuwam ze najomych." no to chyba za duzo znajomych tam nie masz co? bo tam 99% obo dodaje zdjęcia

Gość glodlo
Jedno zdjecie to gorzej niz 100 zdjec. Po co byc na nk skoro jedno zdjecie ma sie tylko? Glupota i brak szacunku dla znajomych

wyj.eb konto nie bedziesz mial/a tego problemu ;] ,proste.

Gość ad va
a mnie denerwują ci, któzy tak mówią :P zazdrośni i tyle gdybys sama miała jakies zdjecia do dodania to bys tak nie mówiła :D:D:P albo ci, którzy dodaja same dzieciaki :O:O ja chce widziec ZNAJOMYCH a nie ich cholerne dzieciaki :O

a jak nie to powyrzucaj tych znajomych ktorzy Cie wkurzaja :D

Gość ad va
zAZDROŚĆ :D:P

Gość roooosiol
Tak naprawde jest kurfa czego zazdroscic! Tiaaa jedno zdjecie to brak szacunku-hah musze to swojemu facetowi powiedziec bo on od poczatku ma jedno, to sie chlopak zalamie :P :P :P

o tak.... szczegolnie jedna co dodaje 5 zdjec dziennie i wszystkie z misiem i ubrana na rozowo choc ma 19 lat.. w dodatku na mature przyszla w rozowym sweterku zamiat w bialej bluzce. Przesada :)