Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Nie macie czasami czegos takiego...

Polecane posty

ze czytacie swoje stare pamietniki/ listy/ (posty na kafe :P ) i myslicie sobie ' boze, czy to naprawde ja wypisywalam takie bzdury' , jednoczesnie teskniac za tym czasem ? male tesknoty...

Gość ja pierdzieeeeeeele
depeche jest popierdolony ty sie chłopie nadajesz na zakmniete leczenie!

Gość zołzing
wypierdalaj lamusie

no prosze. czlowiek raz stara sie zalozyc porzadny temat, nie-ironiczny , bez kszty sarkazmu a tu takie cos... cios prosto w serce

Gość her komendante
hahahahahahha jak ty już cos powiesz twoje przemyslenia sa pojebane

Gość POLLIP
MOŻE WRESZCIE PRZEMYŚLISZ ŻE JESTEŚ POPIERDOLONY IDŻ POODKURZAĆ DYWAN I PAPROCHY KUTASIE

Czasami na zagranicznych archiwach USNET'u spotykam swoje wpisy z połowy lat 90. Mogę ocenić ile się nauczyłem od tamtych czasów :) I dobrze jest mi z tym :)

Gość Mertoro
Zapisków z przeszłości nie czytam, ale jak przypomnę sobie, jakie było moje podejście do pewnych spraw w przeszłości, to...przypominają mi się tematy z kafe:)

Gość deeche15 to sucz
nie facet

Gość her komendante
to nie mój wpis tylko jakiś podszyw ten powyżej widać nick mu się spodobał

Gość upammmmmmmmmmm
Forum - strona główna Profil Użytkownik: depeche15 (ilość tematów: 151, ilość postów: 6545) depeche ty juz sie nawet nie zastanawiaj a wal prosto na leczenie zamkniete :classic_cool:

depeche15 => Jak zwykle jesteś przezajebista M'Lady. ;) 1,5 roku temu znalazłem listy miłosne, które kiedyś napisałem. Myślałem, że spłonę na miejscu. eh. :P

Gość oq wtrace sie i ja
Depeche - nie czytaj debilnych postow. Fajny temat. Ja kiedys znalazlam list , ktory pisalam w dziecinstwie ale nie moglam sobie przypomniec sytuacji.

nie czytam, bo nie przechowuje żadnych swoich wypowiedzi z przeszłości, ale to, co myślałam ileś tam lat temu o pewnych sytuacjach czasem napawa mnie uczuciem ulgi, ze to jednak belongs in the past now :-)

Gość mam DO CIEBIE APEL DEPECHE
JESTEŚ POPIERDOLONY ZGŁOŚ SIĘ DO PLACÓWKI ZDROWIA PSYCHICZNEGO ILE RAZY MOŻNA MÓWIĆ TO SAMO SPIERDALAJ DO ZAKŁADU\ WYPIERDALAJ

ja tak mam, kiedy czytam swoją poezję z lat wczesnej młodości, albo z lat późniejszej młodości :D biorąc pod uwagę, że z niektórymi moimi "dziełami" występowałam publicznie, mam ochotę iść i zakopać się pod płotem 😭

'depeche ty juz sie nawet nie zastanawiaj a wal prosto na leczenie zamkniete ' czlowieku, ja tu jestem 3 lata.... i nigdy nie pisalam jako pomarancza... kaliban=>splonac? dlaczego? :) 'biorąc pod uwagę, że z niektórymi moimi "dziełami" występowałam publicznie, mam ochotę iść i zakopać się pod płotem ' czytajac moje pierwsze literackie podrygi , tzw. 'proza kryminalna'stwierdzam ze moznaby ja z powodzeniem przerobic na komedie za pomoca kilku slow i przecinkow ;P

depeche15 => Takie to romantyczne i przesłodzone było. Teksty jak z jakiegoś romansu. Zupełnie jak nie ja. A że nic z tego nie wyszło tym bardziej głupio :o :P

Gość ząbmniebolijakcholera
przesłodzone literackie podrygi nie są złe ,życie za słodkie nie jest to literaturą się nadrabia :)

Gość skarbie ta blondi
depesz golisz już pippke??:)

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
czlowieku, ja tu jestem 3 lata.... i nigdy nie pisalam jako pomarancza..." depeche a jeszcze nie tak dawno rozpisywalas sie wszedzie ze jestes tu od niedawna ok roku :D :D :D

'Takie to romantyczne i przesłodzone było. Teksty jak z jakiegoś romansu. Zupełnie jak nie ja. A że nic z tego nie wyszło tym bardziej głupio' czlowiek w milosci wyprawia rozne rzeczy i nie jest do konca soba.... jest to stan ktory moznaby porownac z 24-godzinnym szprycowaniem sie kokaina i extasy zalewanymi hektolitrami 90% wodki. ;) pomaranczo=> tak pisalam, ale chyba rok temu. i faktycznie to byl blad- jestem tu od ponad 2 lat. od tej kafe matematyka mi szwankuje do tego stopnia ze nie potrafie liczyc do 3.... chyba faktycznia ta opcja ze szpitalem w obecnej sytuacji bylaby najbardziej wskazana...

depeche15 => Wow. Też tak próbowałaś? :D Ja raczej porównałbym to do jakiegoś przerzedzenie mózgu na skutek braku pokarmu, wysokiej gorączki, czy głodu tlenowego.

Gość zaczęłaś pisac na kafe
mając 12 lat?

Gość zaczęłaś pisac na kafe
i od 12 lat piszesz o analu i starszych panach :D ?

kaliban=>nie probowalam, dla mnie to chleb powszedni ;) pomaranczki pomaranczki.... az sie nie chce komentowac.

'Ja raczej porównałbym to do jakiegoś przerzedzenie mózgu na skutek braku pokarmu, wysokiej gorączki, czy głodu tlenowego' zjawsko o ktorym piszesz nastepuje w sytuacji odwrotnej- kiedy czlowiek nie ma w kim sie zakochac; wtedy to albo mentalna stagnacja albo to o czym piszesz- totalne 'przerzedzenie mozgu bla bla....'