Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Nie macie czasami czegos takiego...

Polecane posty

Gość fiołek marmolada
KOCHAM CIE DEPESZO KAROLCIU TY MOJA

W końcu uczymy się całe życie, nasze wcześniejsze przemyślenia są nieco do tyłu w stosunku do tego, co wiemy teraz. Jednak Jan mądrzejszy jest od Jasia, choć niektórym młodym zdaje się, że wszystkie rozumy pozjadali i każdy starszy od nich jest głupszy. A pamiętniki - bajer, popatrzeć jak się było nastolatkiem - bezcenne. Nie ma w tym nic śmiesznego, tacy byliśmy i git, po co od razu zakopywać się pod płotem?

W ogóle konwalie to są trujące, wiecie ludzie? Rosną mi w ogrodzie, całe mnóstwo, a dopiero dziś się o tym dowiedziałem.

'po co od razu zakopywać się pod płotem?' dla zdrowia. shoes- widzisz, kafeteria to taka specyficzna rzecz.... niczym kochanka - raz ja kochasz, raz nienawidzisz, a czasami najzwyczajniej w swiecie ci sie znudzi i wolisz towarzystwo innych, ale i tak wrocisz do niej z sentymentu.. ciebie to nie dotyczy, ciebie lubie bezwarunkowo:P

siema depeszunciu WIESZ KIM JESTEM:d:d:d NO NIE? fiołek... albo z........... ' nie mam pojecia. :) walking- powodzenia zycze... sama mam egzaminy i poki co lece na wysokich notach przy minimum wysilku... czasem sama sie dziwie ze mi to wszystko uchodzi na sucho.

depeche15 => "zjawsko o ktorym piszesz nastepuje w sytuacji odwrotnej- kiedy czlowiek nie ma w kim sie zakochac; wtedy to albo mentalna stagnacja albo to o czym piszesz- totalne 'przerzedzenie mozgu bla bla....'" Natura nie znosi próżni M'Lady (aczkolwiek ne jestem pewien patrząc na rodzimych celebrytów, ale dla dobra wywodu zarzućmy ten wątek). Nawet w Egipskich wioskach biedny chuderlawy chłop idący za zadem prowadzonego przezeń wołu prezentował w oszałamiającym uśmiechu swoje 3 i pół zęb do zanadto owłosionej oblubienicy nawadniającej kanał (o irygację chodzi), któr odpowiadała mu życzliwym grymasem i wywracaniem wyłupiastych oczu pod krzaczastymi brwiami. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co najlepsze w okolicy. A potem wiadomo, zaćmienie mózgu i comiesięczne zagrożenie chorobą wściekłych krów.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co najlepsze w okolicy.' zazwyczaj tak , jesli chodzi o fizycznosc. co do osobowosci to - przynajmniej jesli chodzi o mnie- nie jestem w stanie zadowolic sie kims kto mi nie odpowiada i wydaje mi sie ze takie przyslanianie duchowego aspektu atrakcyjnoscia predzej czy pozniej konczy sie fiaskiem.

depeche15 => Istotnie. Kwestia jednak w tym, że nie kazdy człowiek na Ziemi jest w stanie wyobrazić sobie deszcz ;) Jasne, że żaden schwytany ptak nie przestawi się na rycie pod ziemią. Ale jeśli został wychowany przez krety? Kto wie ;)

Kaliban=> czasami kiedy cos napiszesz robisz to tak elegancko ze swoja elokwencja i retoryka zamykasz mi usta. :P

depeche15 => Zaszczyt to wieli dla mnie M'Lady, że ktoś o tak subtelnym dowcipie docenia moje płytkie fanfaronady, istną potwarz dla drzewiejszych retorów ;)

kaliban=> alezci nie badz dla siebie tak surowy gdyz twa werbalna virtua przewyzsza swa sofistykacja intelektualne potencjaly najwiekszych kafeteriuszy :P

depeche15 => Azali to chwała wielka być chwastem, co wybujawszy był na owej kupie kompostu, inne przerasta? Kaktus nie ostom, jeno róży zazdrości... :o

przyjm me przeprosiny jeslim cie urazila tym jakze ohydnym brakiem taktu.

depeche15 => Pani moja. Ja, robak u twych stóp pełzający, na tak czułe słowa bynajmniej nie zasługuje. Lecz sam fakt, że zauważasz mnie, Ciebie czczącego umysłem, słowami i sercem sprawia, iż najszczęśliwszym jestem pośród całego boskiego stworzenia cherubinów oglądających twarz samego Pana na Niebiesiach nie wyłączając.

(...) pośród całego boskiego stworzenia cherubinów oglądających twarz samego Pana na Niebiesiach nie wyłączając.' poddaje sie :D :D :D

depeche15 => Tę kapitulację, jakże wdzięczną, przyjmuję ;)

nie wiem jakby sie to skonczylo, ale zapowiadalo sie ciekawie :p

chonory bedem ci skladac za to wielmo(s)zny Kalibanie. ;) a poki co muszem leciec ;) chapeau bas!