Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StYcZnIoWa MaMa..

STYCZEŃ 2011

Polecane posty

Gość StYcZnIoWa MaMa..

Czy są już jakieś szcześliwe kobitki które właśnie się dowiedziały że będą mami ? :) Pozdrawiam.

cześć ja jeżeli dobrze pójdzie... to termin będę miała gdzieś koło 20 stycznia :) teraz jestem w piątym tyg.

ja akże jeśli wszystko będzie ok...:) A Czegokolwiek mam nadzieje ze sie dowiem jutro u lekarza.

ja pewnie jestem na luty 2011 ale jeszcze nie wiadomo bo czekam na wizytę u ginekologa :) Na teście 2 kreski i brak okresu :)

to juz styczen???????;);) ja jestem lutowka 2010, ale synka urodzilam o miesiac wczesniej, czyli w styczniu;);) Gratki dla przyszlych mam🌼

Gość Marta8723
u mnie polowa stycznia jak dobrze pojdzie a jak nie to kolo lutego bo wedlug miesiaczki powinien byc 8 tydzien ale tak nie jest wiec musze poczekac 4 tygodnie na wiarygodniejsze wiadomosci

Gość dudunia22
Hej Mamuśki ja również do Was dołączam.Wczoraj lekarz powiedział że mam termin na 17 stycznia.A dowiedziałam się w dzień Matki o tym że jestem w ciąży i nie mogłam uwierzyć ;-) lekarze nie dawali mi dużych nadzieji ponieważ mam endometrioze,ale się udało po 2 miesiącach starań noszę w sobie kochaną fasolkę.Jak się czujecie męczą was ciążowe "uroki" bo ja mam zgage a z nudnościami to różnie raz są a raz nie ma.Pozdrawiam