Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz co robic.........

Bardzo słabe, łamiące się paznokcie

Polecane posty

Gość gość
aha, dzięki. Kupiłam tę biosilicę, wersję max bo ma więcej skrzypu, pocieszająca jest przystępna cena i to że trzeba tylko jedną tabletkę dziennie brać, czekam na efekty

Gość zadowolony gość 192
Ja polecam odżywke Eveline 8w1 mi bardzo bardzo pomogła. Nic nie działało na moje paznokcie a gdy kupiłam tą odżywkę mój problem nie istnieje... Naprawdę polecam!!

Gość kolankanka
Ta sama sytuacja, tyle, że odżywka new nails - paznokcie całkiem inne, ładne, zdrowe, estetyczne, wzmocnione, twarde. A przyznam, że swego czasu moje paznokcie również były na całkowitym dnie - dbajcie o nie, szkoda zdrowia.

Gość gość
Ja wiem ze jesli trafimy na dobry suplement to efekty będa rewelacyjne. Dlatego ja polecam Wam BioSilice. To jest własnei to co dziala najlepiej.

Gość olimpiiia2
Biosilica jest jak najbardziej ok. I jak teraz zrobicie sobie kuracje, to spokojnie własnie na wakacje same odczujecie różnice jesli chodzi o włosy i paznokcie.

Gość gość
Czy ten suplement moge kupić w kazdej aptece ? Na ile starcza opakowanie ?

Gość gość
Przestań spamować tą biog00wnicą, bo już szlag trafia, każdy temat zapier5lony twoimi reklamami! :o

Gość gość
Oczywiscie kazdy sposob jest dobry. Ale ja powiem Wam ze sama teraz trafiłam na naprawde dobre suplementy- BioSilica. Jest to jedyny preparat na rynku o tak bogatym składzie witamin i minerałów ale również cennych wyciągów roślinnych gwarantujących szybkie efekty działania.

Gość gość
Na wzmocnienie paznokci polecam hybryde :) Mi pomoglo, moja kosmetyczka z http://medicor.krakow.pl/ mnie namowila i naprawde super mocne mam teraz paznokcie, nie lamia sie i wreszcie moge je zapuscic ;)

Gość gość
Ja już od marca przyjmuje Collagen Noble Health. I nie sadziłam ze suplementy są często zdecydowanie lepsze od najlepszych odzywek do włosów.

Gość gość
Na pewno z produktów wzmacniających paznokcie to odżywka new nails. Po kilku tygodniach efektem były twarde i ładnie wyglądające paznokcie, całkowicie odmienione. Przyjemne w malowaniu, mające odpowiedni błysk. W zasadzie należy powiedzieć, że całkowicie je odmieniłam.

Gość gość
Zawsze wlasnie mozna zrobic tak jak polecają dziewczyny, czyli połaczyć kurację suplementem z odpowiednia odżywką.

Gość gość
Wiadomo ze na kazdego dziala coś innego. Ja postanowiłam wzmocnić swoja skórę od wewnatrz i dlatego przyjmuje teraz My Hair and Nails Repair Medica. A na efekty nie trzeba długo czekać.

Gość gość
Temat stary, ale jakby ktoś szukał dalej, to polecam witaminy dla ciężarnych kobiet. Dużo tańsze niż kupowanie konkretnych suplementów i liczenie na szczęście, że trafi się akurat na to, czego brakuje w organizmie. Mój problem rozwiązały w każdym razie:)

Gość suplementy dla zaciążonych
Suplementy, które brałam były z (jeśli dobrze pamiętam) Falvitu, takie różowe tabletki. Zapuszczałam wtedy paznokcie i były świetne, bez używania żadnych wcierek i innych bzdur;)

Gość gość
Na pewno warto zrobić sobie kuracje ale z idealnie dobranego suplementu dlatego ja szczerze polecam dokładnie takie własnie Revital Hair Dla mnie to numer jeden.

Gość garbienna
Odzywka + oliwka new nails, do tego systematyczność. Paznokcie powinno udać się w dosyć krótkim czasie odmienić, ale czy będzie to możliwe, to już wszystko zależy od was. Kluczowa jest moim zdaniem po prostu systematyczność.

Gość gość
podstawa to: NIE OBGRYZAC!!! paskudny nawyk powoduje uszkodzenie i wykrzywienie plytki, ktore jest praktycznie nie odwracalne :/

Gość gość
U mnie doskonale sprawdziła sie taka kuracja Revital Haire Naprawde już po pierwszym opakowaniu widziałam dużą poprawę.

Gość gość
Sprawdź odżywkę Trind, poprawa jest już widoczna po kilkunastu dniach :)

Gość gość
To jest tak ze wiem po sobie ze jedna wazna jest tez tutaj odpowiednia dieta. Ja polecam takie rozwiązanie Revital Hair i juz nawet po miesiącu same zobaczycie swietne efekty.

Gość gość
Dokładnie, własnie takie suplementy bardzo sa pomocne jesli chodzi o wszelkie problemy z wypadającymi włosami. Wiec warto zrobic sobie taka chociazby 3mc kuracje.

Gość parwozo
New nails robi swoje - paznokcie wyglądają zdrowo, estetycznie, wyglądają znacznie lepiej - u mnie ta poprawa była diametralna, mocno je odmieniłam i liczę, że zdołam to utrzymać.

Gość gość
Ja kupiłam teraz taka odżywkę do paznokci w niebieskiej buteleczce od Sally Hansen. Używam już 3 tygodnie i naprawde z czystym sumieniem mogę powiedziec ze działa bo paznokcie kiedy rosły mi do pewnej długości nagle sie łamały a teraz jest ok, i przerastaja ta długośc i są mocne i grube.

Gość poziomella
Wszystkie odżywki wg mnie się sprawdzają tylko trzeba systematyczności. Osobiście używam diamentowej i dzięki niej moje paznokcie przestały się rozdwajać i pierwszy raz od dłuższego czasu mogę powiedzieć, że są mocne i zdrowe

Gość gość
Wydaje mi się, że kluczem do sukcesu jest właśnie regularność stosowania wszystkiego, bo co to da, jeśli bierzemy supelementy raz na jakiś czas. Tu trzeba systematyczności. A takich supelementów jest naprawdę dużo na rynku, np. http://www.aptekamirowska.pl/category/skora-wlosy-paznokcie - przykładowa lista dostępnych w aptece. Ja też stosuję odżywkę z diamentem i keratyną i widzę różnicę. Tylko trzeba to robić regularnie.