Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dlaczego nie rozumiemy mezczyzn???

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Drogie Panie dlaczego nie rozumiecie facetow jakie sa tego powody?

Gość kobietkaa...
Zrozumienie istoty wyższej jest niemożliwe.

Powód jest bardzo prosty. Ewolucja kobiet idzie w dużo wolniejszym tempie niż nas mężczyzn. W tej chwili są już tak duże dysproporcje, że poważnie zastanawiałbym sie nad przypisaniem kobiet do podrzędnego gatunku. Nigdy nas nie zrozumiecie, ponieważ zbyt małą ilość szarych komórek wam na to nie pozwala i nie jest to wasza wina tylko natury.

Gość wynika to niewatpliwie
z faktu ze mezczyzni klamia :( niestety

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sprawa wyglada nastepujaco: Od pół roku podoba mi się facet i ja jemu chyba też. Rozmawiamy ze soba wysyłamy sms-y, patrzymy głęboko w oczy razem żartujemy. Ale kiedy chcę go gdzieś zaprosić to on zawsze mi odmawia i umawia sie z innymi dziewczynami(jest dość przystojny i wiele dziewczyn kreci sie koło niego) i robi to tak abym to widziała. Jak ja sie z kims umówie to sie obraża i wyglada na to ze jest zazdrosny. Ale sam nie zaprpopnuje żadnego spotkania.Jestem ładna on wolny zupełnie nie wiem o co tu chodzi.

"Dlaczego nie rozumiemy mezczyzn???" ponieważ jesteście na to po prostu za głupie

Gość alez panowie...
jak my kobiety możemy zrozumieć was mężczyzn skoro wy sami tego nie potraficie?

Gość dfjkklll;ghjk
wiekszosc facetow to podgatunki:P

to roste facet jest gówniarzem i tak sie zachwuje, prowadzi gierki zeby wzbudzac zazdrość z drugiej zas strony wiedząc ze trzyma Cię w garści korzysta zzycia do woli, przezrwij to i naprawde odpusc go sobie a zacznie za Tobą biegać ale taki dupek prócz wygladu, nic nie znaczy

Gość faq
Nie rozumiem dlaczego tracisz tyle czasu na takiego faceta i jeszcze zachodzisz w glowe, czemu on sie tak zachowuje, zamiast znalezc sobie innego, normalnego. Was tez trudno zrozumiec :P

grizzly jest podgatunkiem niedźwiedzia brunatnego będąc jednocześnie od niego dużo większy i silniejszy... przeczytaj definicję terminu "podgatunek", tępa pipo 🖐️

Gość oq wtrace sie i ja
xxxxx - ten facet to prawik. To jak mezczyzni podporzadkowuja uczucia rozumowi swietnie widac wtedy kiedy sie wsciekaja kasaja na prawo i lewo i najchetniej by zabili kiedy ich kobieta zdradzi lub kiedy podejrzewaja , ze ich zdradzila.