Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz Niedobry

Gdzie szukać poukładanej i nie zakłamanej partnerki??

Polecane posty

Gość sciemaaaaaaaaa
ok.bede czekac.obym tylko szybciej sie nie zestarzala i umarla.wogle ciezko mi teraz komus zaufac

Ja bym na twoim miejscu nie podawala tutaj gg, bo potem odzywaja się jakieś chodniki.

ja tez nie szukam bo nie ma po co... strata czasu

Gość syn kumatego
Takie nie istnieja, co najwyzej takie ktore widza ze zaklamanie wkrada sie na ich jezyki i staraja sie nie robic tego :D

Gość malaga111222
Mam bardzo atrakcyjną, inteligentną z ,,normalną" hierarchią wartości kuzynkę. Jest bardzo zaradna (rozwija drugą firmę), a przy tym skromna i ciepła wobec każdej osoby. Mimo to jest samotna. Cały tydzień pracuje, trenuje (pasjonuje się sportem).... jednak jak przyjdzie weekend... wychodzi z przyjaciółmi na imprezę. Ubiera się bardzo seksowanie (zresztą jak zawsze) i przyciąga męski wzrok... mimo to jest sama... nie chodzi o to że jest kapryśna lub ma wygórowane mniemanie o sobie... po prostu nie ma szczęścia znaleźć odpowiedniego mężczyzny. Uważa że jak ma być z byle kim to z nikim nie będzie ( nikogo oczywiście nie urażając)... ostatnio z nią rozmawiając... widzę jak szczerze się uśmiecha, jaka bije od niej naturalność - ale nie ukrywa że brakuje jej ciepła rodzinnego..... ma 27lat ...... także mówi mi że nie będzie szukać bo zadepcze stopy... ... wierzy jednak że po przykrych doświadczeniach z mężczyznami nie należy ich wrzucać do jednego worka.... i wierzy (może naiwnie).... że o ile ona potrafi reprezentować i wyznawać takie a nie inne zasady - gdzieś jest też druga połówka... która w odpowiednim czasie zjawi się przed jej obliczem.....

sama chodzę do klubów ale to nie znaczy, że zaliczę każdego napotkanego faceta zwłaszcza jak wieśniak pomacha kartą kredytową...i tylko dlatego, że jestem sama

to samo mogę powiedzieć o facetach...zwłaszcza jak podejdzie do mnie taki, któremu wydaje się, że już ma mnie w łóżku

więc mamy koncensus ja nie rozrózniam ludzi na podstawie płci i kobiety i mężczyźni mają sporo za uczami co nie zmienia faktu ze być może naiwnie licze na zwiazek z dobra kobietą, znam takowe lecz najczesciej zwiazane a ja nie mam zwyczaju wchodzić w dziwne układy

malaga111222 -> jo tyz myśle jak twojo kuzynka. A duze mo te firmy? miki81 -> Whiskacz ci karto nie zamacho. Pocili mu ostatnio. Whiskacz Niedobry -> takiego padałana downo tu nie beło. Bede cie obesrwowoł :classic_cool:

Gość malaga111222
według mnie z tą imprezą to 1 na 100 że znajdziesz - aczkolwiek warto ryzykować ;).... jak jestem z kuzynką - bo zdarza się raz na jakiś czas z nią wyjść - to napiszę Ci - jak sama to skomentowała .... nie liczę tutaj na żadne znajomości.... po prostu po ciężkim tygodniu lubię usiąść przy whisky, posłuchać muzyki, chwilę po tańczyć.....Jednak z doświadczenia wiem, że jeżeli któryś z odważniejszych do niej podejdzie, a jest w porządku osobą - jest pod mega wrażeniem - i znajomość prowadzona jest na zdrowych zasadach...... koleżeństwo w miłym towarzystwie zapewniona. Dążę do tego że nie należy nikomu przyklejać żadnej nalepki......trzeba podejść i poświęcić te 5 minut na rozmowę - aby ocenić sytuację - a grunt i się uda;).... no chyba że przed oczyma masz panienkę która ma białe kozaczki z lateksu i ciuszek w kolorowe cyrkonie;) nie mówiąc o podejrzanym makijażu.....

..raz byłam z moją koleżanką, z którą bawiłyśmy się do rana w jednym miejscu...wychodząc ...wychodziło też towarzystwo z wieczoru kawalerskiego...był tam chłopak, z którym moja koleżanka jest już dwa lata:-)...osobiście w związki z klubów nie wierzę

Rolnik. przykro mi stary ze szufladkujesz ludzi według własnej miary, jesli sedes ci nie pomógł to moze skorzystaj z pomocy specjalisty

Gość malaga111222
pozdrowię ;)... a Ci życzę powodzenia!

Gość sciemaaaaaaaaa
ja rowniez zycze powodzenia.jak znajdziesz to mam nadzieje,ze podzielisz sie doswiadczeniem

Gość Whikacz Niedobry
i naszła mie refleksja własciwie ne chce szukać jeli ma sie znaleźć to Bóg postawi odpowiednia na mojej drdze:) i mam silne przeczucie ze na kafeterii jej nie ma:/

Gość najlepiej w realu :)
A skad jestes?

Gość jestem jestem tu
:)

Gość up+++
Autorze szybko rezygnujesz a to nie dobrze! Badz cierpliwy ale jednoczesnie wykorzystuj kazda sytuacje a napewno znajdzie sie ta jedyna.Zycze powodzenia bo mysle ze fajny z ciebie facet.

Gość Whikacz Niedobry
no fajny ze mnie facet;) tylko zaczynam patrzec realnie na swiat