Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropla23a23a

Może sie przedstawię...

Polecane posty

To w takim razie też muszę cię rozczarować bo jestem w trakcie poznawania kogoś i wszystko zmierza w dobrym kierunku:-):-):-)

hehe nie czuję się rozczarowany. też poznaję kogoś, na razie to sam samiuteńki początek, ale wiesz.. życie to sztuka wyboru. ;)

Nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie. Może związek na całe życie albo pomyłka.ja tych pomyłek miałam za dużo już w życiu.niestety.ale szczęścia ci życzę:-)

moja ostatnia kobieta miała na drugie - pomyłka.. ;) ale czy w jakieś mądrej książce, jakiś mądry autor nie napisał: "(...) szukajcie aż znajdziecie.." ?

Prawda:-)w końcu trafimy na ta jedyną/jedynego. Ja przez mojego ostatniego faceta nie potrafiłam z nikim być przez trzy lata.ale w końcu udało sie zapomnieć:-)

Tak ci konto wyczyściła?to wpółczuje:-) żal mi takich pustych dziewczyn które tylko patrzą na portfel

niestety. inwestycja nie zwróciła się, a przyniosła duże straty. ;) ale zdrowy jestem, odrobię. swoją drogą rozpamiętywać faceta 3 lata.. masakrycznie długo. chyba pierwszym musiał być?

Gość Kropelka23a23a
Więc chyba nk to zły pomysł? A tamten facet był drugi,ale nieźle namieszał w moim życiu

Gość jatojajaja
kto to jest wogóle ta gwarkowa? co ona takiego wyprawia, że tak piszesz, zu umie namieszac. Na jedym topiku czytałam jej wypowiedzi-maskara-jakaś idiotka

Słyszałam że link do profilu na naszej klasie to zły pomysł.więc zmieniłam link na link do samego zdjęcia:-)

Fajnie jest wiedzieć z kim sie pisze:-) a tak to ja np niewiem czy ty jesteś facetem,czy dziewczyna,czy może starym dziadkiem:-) żartuje oczywiście:-D

ktoś może narobić Ci problemów. Twoje foto, może znaleźć się na różnych portalach. dla dorosłych również, jeśli wiesz co mam na myśli? ;)

Gość fifiorChętny
czesc jestem filip :) pogadamy na gg ??

Wiem:-( ale na tym zdjęciu wyglądam chyba normalnie a nie jak jakąś kur...a. Więc nawet jakby ktoś z moich znajomych zobaczył mnie na takim portalu nigdy w życiu nie uwierzył by że to ja wstawiłam. Na codzień jestem jak najbardziej normalną osoba.nie jakąś wytepetowaną laska.

słodko-gorzki szukasz takiej dziewczyny co by ci glowe nad kibelkiem przytrzymała w razie czego?;)

Gość fifiorChętny
kropla23 pogadamy na gg ??

Gość fifiorChętny
kropla23 pogadamy na gg ??

jakajaka słodko-gorzki szukasz takiej dziewczyny co by ci glowe nad kibelkiem przytrzymała w razie czego? ----- nie takiej co czeka ze szklanką wody w jednej i z czystym ręcznikiem w drugiej ręce, aż Pan skończy. ;)

aaa no to troche juz szukasz co? bo chyba za duzo nie ma takich dziewczyn?:)