Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropla23a23a

Może sie przedstawię...

Polecane posty

to jakas ciapowata jesli nie moze tyle czasu ręcznika znalezc:D

no nie? już mi zdążyło przejść dwa razy. zmienić muszę na młodszy, szybszy i lepiej zorganizowany model. ;)

na młodszy tzn?:D moze sie załapie, a co masz na mysli piszac lepiej zorganizowaną?

lepiej zorganizowana - żeby wiedziała, gdzie ma te czyste ręczniki. ;) młodszy - 22-32 lata najlepiej gdyby była tak 25-26 :) ale ja tolerancyjny jestem.

aaa to ja jestem w taki sposob zorganizowana bo mam ładnie i równo ubrania poskładane, może byc?:D a w przedziale sie mieszcze:)

wiesz, wyobrazac to sobie na razie nie wyobrazam nic bo jak z tych wyobrazen nie wyjdzie nic to bedzie lipa:D a Ty? widzisz juz nasza przyszłośc?:D:D a no i najwazniejsze ile masz lat?

albo ja mam coś z oczami.. nie dałbym Ci 24 lat. wyglądasz młodziej. wszystkiego co najlepsze Magdo Sylwio Weroniko. :D

Też mam dzisiaj urodziny:-)więc wszystkiego naj żona:-). Wiem że wyglądam młodziej na zdjęciach.ale chyba to jest plus:-D

tak, to jest plus. ;) ale dla mnie bardziej się liczy, co kobieta ma w głowie, a nie czy mając 26 wygląda na 19.

22-23 lata. ale wiesz, ja żyję w UK i tutaj już małolatki 17 lat, tak się malują, że można dać im ponad 20. wyglądasz młodziej, niż masz wpisane w dowodzie. :)

Ja znam z widzenia kilka takich dziewczyn.mają po 16,17 lat.a makijaż na codzień tak jak na imprezę a o stylu ubierania sie już nie wspomnę...no ale cóż to ich sprawa jeśli chcą tak wyglądać

niestety takie teraz sa czasy. nie ma kto ich wychować i pokazać co jest dobre. rodzice nie maja czasu, bo zapierniczaja na dwa etaty, aby córeczce nic nie zabrakło. a córeczka MTV i kafeteria. ;)

Cześć Kropla23a23a ładna jesteś, po wypowiedziach można przypuszczać, że nie zadzierasz nosa. Oby Ci wyszło z tym facetem. Powodzenia

Gość ggggggggg
babcia wróżbita ------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8 Nadwoje Babka prawdę Ci powie albo nie Nadwoje Babka wróży No ale stu procentów skuteczności to nawet sam doktór Kaśpirowski nie dawał. Podejdź, a wywróżę, czego Ci do scyńścia potrzeba.

dzięki, Żona bo myślałem że ze mną coś nie tak. ;) Ty też nie wyglądasz na swoje lata. 25 bym Ci dał (w zawieszeniu). :D