Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaise

Przesadziłem

Polecane posty

Gość blaise

Wczoraj nazwałem swoją dziewczynę dziwką. Wiem że mocno przesadziłem ale wyrwało mi się to po prostu. Dzień wcześniej musiałem się wyprowadzić ze względu na moją pracę a ona wczoraj wyszła do klubu z facetem o którego jestem zazdrosny. Nigdy go nie poznałem bo chodzą ze sobą na studia i nie miałem okazji go poznać. Wieczorem zadzwoniłem do niej i wiedziałem że nie jest w domu. Kiedy zapytałem czy jest z nim odparła że tak. Zadzwoniłem potem do i zacząłem się drzeć na niego i powiedziałem co o nim myśle. Dodam że nie była to pierwsza taka sytuacja. W marcu wyszli ze sobą do kina. Podobno nic ich nie łączy poza przyjaźnią. Co o tym sądzicie??

Gość knsDLm,
a ta dziwka to zelek vel anomalia? :D :D :D

Gość asdfasdfasdf
sadzimy o tym tyle, ze dziewczyna zachowuje sie nie fair, ale Ty nie powinieneś jej nazywać dziwką.

Gość ewkamewka
Dobrze powiedziałeś - skoro jest z tobą to nie powinna wypuszczać się z innym facetem. A tak na marginesie to pewnie już od dawna bzykają się w tajemnicy przed tobą...

Gość blaise
wole tak nie myśleć. Było nam świetnie przez 7 lat. Do momentu jak pojawił się ten gnojek. Dodam też że on też musiał te 40 kilometrów podjechać żeby się z nią spotkać. A to jest dziwne

Gość Alexo23
ewka ma racje.Stary nie badz pizda tylko wez jej przetlumacz opierdol porzadnie bo jak tak bedziesz delikatnie postepowal bedzie coraz gorzej.Pokaz ze Cie to wkurwia a jak sie bedzie z nim spotykala powiedz niech idzie do niego a Ty ja zostawiasz ciekawe jak zareaguje.

Gość blaise
żeby było ciekawiej ona ma depresje po stracie dziecka

Koleś się w niej zadurzył, a laska to wykorzystuje. Jestem tego niemal pewna. Dokładnie. Odpowiada jej adoracja kogoś oprócz Ciebie.

Gość kolego sympatyczny
NIE DAJ SIE WYKORZYSTYWAC!!!!!!!! ONA SIE NA BANK Z NIM BZYKA

Gość Elena50
ja to mysle, ze po 7 latach to dziewczyna nie powinna byc dziewczyna a zona. I dziwie sie, ze nie ozeniles sie z nia nawet jak byla w ciazy. Bo rozumiem, ze dziecko bylo twoje. Moze nie deklarujesz sie , a kobieta chce czegos wiecej niz byc wieczna narzeczona. Pewnie ten drugi konkretne deklaracje.

Gość wiktor_29
Jakbym czytał o sobie. Spotykaliśmy się przez 5 lat i było super aż zaczął ją odorować kolega z pracy. I nagle musiała dłużej siedzieć w pracy, wyjazdy na szkolenia, spotkania z koleżankami beze mnie... Mówiłem, prosiłem i nic. Po jakimś czasie okazało się, że jeździ do niego i tam się bzykali. Jak jej wygarnąłem co myślę to tylko wzruszyła ramionami, spakowała się i wyprowadziła do niego. Tyle mojej satysfakcji, że ją wykopał po2 tygodniachu bo miał jeszcze inne i mu przeszkadzała w - ale do mnie powrotu już nie miała.

Gość 2_anitka
sorry za szczerość ale moim zdaniem już cię zdradziła

Gość Mnietek
co racja to racja rogi ci juz rosnaa kolego

Gość cardiffON27
dobra rada, porozmawiajcie szczerze, to mi wyglada na zdrade, moze jescze nie skonczyli w łóżku ale na bank coś musi być, jesli niezalezy ci na niej tak bardzo, daj se spokuj i sie rozstancie, jesli ją kochasz jak wariat muslisz byc blisko niej, rozłąki nie są dla kobiet, one potrzebuja facetów, a goscia spunktuj ładnie, za to ze za cudze sie zabiera, no chyba ze jest wiekszy Ja miałem podobna sytuacje, tylko moja wyjechała , ale ja jej nie dałem odejsc, kocham ja bardzo, ona mnie tez teraz to widze, ale zaniedbalismy nasze uczucie, musisz ratowac zwiazek, daj wam wiecej wspólnych chwil, kino dyska restauracja, zastap jej tego przyjaciela, no chyba ze kasa wazniejsza niz kobieta zycia, pozdr

Gość gość1
zdradza Cię

Gość blaise
dzisiaj sprawdziłem wykaz połączeń z jej numeru. 28 minut rozmowy z tym kolesiem o godzinie 22.40. Ja zadzwoniłem do niej ok 22 żeby powiedzieć dobranoc. Mówiła ze zaraz idzie spać. Dzisiaj zadzwoniłem do niej w tej sprawie. Znowu nazwałem ją dziwką i szmatą bo tak się dla mnie zachowuje. Nie potrafię z nią zerwać ale fakt że ona go codziennie widzi w szkole załamuje mnie jeszcze bardziej. Wiem że ją ranie tym że tak ją nazywam ale nie wiem co dalej o tym myśleć

Gość Blekit Oka
A może za mało pokazujesz jej uczuc..Nigdzie nie wychodzicie sami ??

Gość tez mialam taka sytuacje
podobna- pojawila sie jedna panna, wlasciwe znala sie z moim facetenm zanim ja go poznalam, ale tez wlasnie gdzies jakies wytjsciue sluzbowe, cos zalatwic( ich firmy wspolpracowaly ze soba) a potem wlasnie kino... do dzis szmaty nienawidze..

Gość no nie moge gjpd.dmajga.dgt
no przesadziles moim zdaniem. nie wiem jaka jest dokladnie sytuacja, i mysle ze inni tez nie wiedza tylko pisza co im na mysl przyjdzie.. Ja tylko jestem w szoku ze nikt nie skomentowal tego jak do niej sie odnosisz, jak mozna wlasna dziewczyne nazwac dziwka czy szmata, to jest patologia. Nie napisales tez czy ona o tych wyjsciach ci mowi, czy faktycznie robi cos za twoimi plecami.. Ty nie jestes moze typem zazdrosnika co sobie dopowiada to i owo? Bo jesli by tak przypadkiem bylo ze ona niczemu winna, to na miejscu tej panny po takim tekscie bym sie tobie nie tlumaczyla tylko kopnela cie w dupe i sajonara. A jesli to prawda ze kreci z innym to nie dziwie sie, nie chcialabym byc z facetem co mnie wyzywa od szmat. Slowem, zastanow sie: chcesz ja odzyskac/zatrzymac czy wyzywac na niej swoje emocje? Ps moze pisze ze swojego punktu widzenia bo bylam w podobnej sytuacji jak ta dziewczyna, tylko niewinna, ale po takich tekstach ze strony faceta juz nie bylo co zbierac z naszego zwiazku, gdzie tu zaufanie, gdzie szacunek. No i rozwalilo sie wszystko, z powodu czyjejs wybujalej wyobrazni...

"Co o tym sądzicie??" Że oboje zachowuje się jak g... w piaskownicy. "żeby było ciekawiej ona ma depresje po stracie dziecka" No tak ciekawiej się zrobiło :O Przeczytaj uważnie wpis "no nie moge gjpd.dmajga.dgt" 🖐️

sadzimy ze dla niej to serio tylko kolega ale ty takimi akcjami popychasz ja w jgo ramiona pewnego dnia sobie pomysli po co ja jestem ztakim kretynem ktory mnie wyzywa skoro moge miec takiego fajnego facet autorze jestes skonczonym idiota

Gość cardiffON27
laski piszecie ze to on jest głupi i patologia z niego wychodzi, ale popatrzcie na siebie, zachowujecie sie jak ostatnie cipy, kolo cierpi tak cierpi ze nie panuje nad sobą, to jest miłosc, tak kochaja faceci, nie panuja nad soba w takich sytuacjach, a jesli jest inaczej to kolo jest gejem i sie ukrywa. Czytaj kolego i sie zastanów, chcesz z siebie robic głupka to rób, wiem ze wariujesz ( ja przezywałem dokładnie to samo)ale pokaz swoja twardą strone, porozmawiaj z nia niech ci sie przyzna, niech powie prawde chocby była najgorsza, moze faktycznie facet to tylko kumpel, ale powiedz jej ze jestes o niego zazdrosny, a to dla tego bo tak mocno ja kochasz, wytłumacz jej ze nietolerujesz kolesia jako jej kumpla bliskiego, i ona to musi zrozumieć, niech poszuka kolezanki, a jesli tak jej zalezy na kolegowaniu sie niech cie przedstawi wypijcie razem browara, powiedz kolesiowi jak sie czujesz, pirnicz wszystko co inni myslą tu chodzi o twoje uczucia i wasz zwiazek, koles jesli jest ok tez zrozumie, jesli nic w tym niema nie powinno byc problemu, tylko wytłumacz kobietce swojej ze to z miłości ,,,,,,,,,,, POWODZENIA i bądż szczery

Gość blaise
tydzień po wyprowadzce mieliśmy się spotkać. Kolacja, świece, muzyka tak na dobry początek, potem kino i dalej co się wydarzy. Cały wieczór była dziwna, jakby nieobecna. Rano sprawdziłem jej telefon. Wysłała podziękowania koledze za świetną zabawę w środę i w piątek. Okazało się że w środę byli razem w kinie a w piątek 5 godzin przed kolacją ze mną byli razem na kręglach. Załamałem się, pytałem dlaczego. Byliśmy razem 7 lat ślub ustalony na styczeń przyszłego roku a ona się spotyka z innym. Powiedzcie mi jak można się spotykać w jeden dzień z 2 facetami. Kurwa, co się dzieje z babami w tych czasach?? Odszedłem definitywnie od niej. Zabrałem pierścionek i telefon z którego korzysta (był zarejestrowany na moją firmę) Okazało się że koleś codziennie dzwonił wieczorami i sobie pierdzieli do podusi. Co ja mam zrobić??

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Początek - końca tego związku!!!

Gość sadgxczv
Masz nie robić nic więcej co zrobiłeś. Kopnij ją w dupę i wystarczy, może po czacie się ocknie i będzie jak wcześniej, pytanie tylko czy Ty będziesz ją wtedy chciał, i czy będzie to już po tym jak prześpi się (o ile już tego nie było) z tym kolesiem... A jeśli by wszystko się właśnie tak potoczyło, a Ty byś się jakimś cudem o tym dowiedział, powie Ci że to twoja wina bo ją zastawiłeś... Czyli kop w dupę i niczym się nie przejmuj

Gość Piotr2301
Zrobiles to co najlepsze gratulacje.Chuj jej w dupe pizdzie.Olej ja.Mozesz miec lepsza laske.Az dziw ze dominika nie ma on by CI napisal co o niej sadzi haha.Ale serio odkochaj sie nie wiem zrob cos bo babka Cie robila w chuja nie badz pizda.