Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś mi doradzi

jak jest lepiej?

Polecane posty

Od roku współżyję z moim mężczyzną,ale niezbyt często z różnych względów. Jak już możemy poszaleć to robimy to w różnych pozycjach i najlepiej mi jest w pozycji od tyłu,ale on lubi na jeźdżca i ja też,ale nie wyrabiam. Po kilku minutach bolą mnie uda i zamiast czerpać rozkosz myśle o tym,że już mam dość i chce zmiany pozycji. Zawsze gdy tak sie kochamy siedze na nim i kolanami opieram o łóżko,ale zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby jakoś inaczej? np. gdybym opierała sie całymi stopami? Pewnie tez byłoby cieżko. A jak jest z tym u was?

Gość fssfsfsf
zalacz pralke na wirowanie i usiadz na nim . NIe musisz wykonywac zadnych ruchow

hmm.. ja zaproponowałbym jakieś fajne ćwiczenie na wzmocnienie ud które moglibyście razem wykonywać. Ewentualnie niech on usiądzie na jakiejś pufie lub czymś podobnym.. byś mogła swobodnie dosiadając go dostać nogami do podłogi.

kiedyś robiliśmy to w jego biurze na kanapie tzn on siedział a ja na nim i było lepiej,ale i tak po jakimś czasie bolały mięśnie. A na łóżku jak on leży to i jak podpieram sie rękami to dodatkowo i one mnie bolą :(

a jakie to ćwiczenie?

opieraj się rękoma na jego klatce piersiowej to troche odciazy ręce gdy sie zmęczysz oprzyj się łokciami nad nim unies tyłek i niech on się troche porusza (biodrami) ty przez ten czas odpoczniesz troszkę.

hmm... takie w sumie które moglibyście wykonywać razem to trudno mi powiedzieć, ale na wzmocnienie ud, na pewno jakieś bieganie, skakanka. No a nie myśleliście nad spróbowaniem innej pozycji? może jakieś w której to on będzie musiał popisać się sprawnością.

najczęściej kochamy sie w takich pozycjach: klasycznie,na jeźdźca, na pieska i w pozycji łyżeczek. Nie chce tylko leżeć i tyle,ale być aktywna,dlatego ta pozycja na jeźdźca. Szukam tylko udoskonaleń,bo widze,że mój facet uwielbia jak jestem na górze :)

bieganie raczej odpada,tzn on biega 2 razy w tygodniu,ale prowadzi trening więc musi a ja nie lubie biegać,ale może rower? możnaby połączyć przyjemne z pożytecznym?

rower też znacznie wzmocni Twoje uda. Na pieska na pewno dla partnera to dobra pozycja działa na jego zmysły, no i ma większą kontrole nad Twoim ciałem. A może spróbujcie pozycji w której on siedzi opierając się rękami do tyłu, a Ty dosiadasz go okrakiem i oplatasz go nogami... wtedy również możesz kontrolować swoje ruchy.