Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorzej jest w weekendy

najgorzej jest w weekendy

Polecane posty

Gość owief
głupi film ilez można uciekac z tego więzienia.....naciągany

pierwsze dwie serie - super, teraz faktycznie przydługawy ale pasuje mi zobaczyć jak się skończy

Gość owief
ja tam wole seriale komediowe na comedy central :D

Gość owief
W przedziale pociagu naprzeciw siebie siedzieli mezczyzna i fajna blondynka w mini. Facet chcac nie chcac co chwile zerkal kobiecie pod spodniczke. W pewnej chwili zorientowal sie, ze kobieta nie ma majtek. Teraz juz nie mogl oderwac oczu. - Czy pan patrzy mi pan pod spódniczkę Poczerwienial w sekundzie. - Tak, najmocniej przepraszam... - Nie ma sprawy, niech pan patrzy, puszczę panu stamtąd caluska. Rzeczywiscie zrobila to. - Niesamowite... - Potrafię tez tam zamrugac. Znowu: - Niemozliwe.... - Niech pan usiadzie obok mnie. Chcialby pan wlozyc sobie tam palce? - Niech pani nie mowi, ze potrafi gwizdac

jestem, obejrzałam włąsnie jakas głupawkę w tv. fajnie ze tu mozna się czasem jakims problemem podzielić. szkoda ze niestety nic to nie zmienia.

Gość owief
no zawsze jest szansa ze ktos bedzie miał wiekszy problem niz twój i wtedy uswiadamiasz sobie ze w rzeczywistosci nie jest tak źle

Gość owief
Pewnego razu babka idzie sie opalać na łąkę, a że nikogo nie było, opala sie nago. Nagle między jej nogami wychodzi z ziemi krecik i mówi: -Jeżyk? Cisza... przeciera oczy i pyta jeszcze raz: -Jeżyk, to ty? Nie słyszy odpowiedzi, więc podchodzi bliżej, wącha i mówi: -Jeżyk, żyjesz?! :D:D:D

owszem wiem ze są wazniejsze problemy na swiecie, ale tak naprawde kazy ma swoje i dla tego kogos jego są bardzo ważne.

Gość owief
Jedzie papież swoim papa-mobile. Nagle wybiega blondynka i biegnie za samochodem. Papież karze przyspieszyć. 40km/h... Blondynka nadal biegnie, powoli dogania... Papierz znów karze przyspieszyć. 50km/h... Blondynka jakimś cudem nadal ma siłe i begnie, już prawie dogania samochód! Papież znów karze przyspieszyć. 60km/h... Po kilku kilomatrach blondynka dogania papa-mobile. Wtedy papież już kazał zatrzymać, bo go to zaczęło wkurzać. A blondynka: - Myślałam, że już nie dogonie! Dwa śmietankowe proszę!