Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klosek1987

Czy udalo sie komukolwiek poderwac dziewczyne/chlopaka z grupy ze studiow?

Polecane posty

Gość Klosek1987

Jak tego dokonac? Jakies rady. Nie wiem jak od poczatku jej nie zrazic do siebie

Gość gkdfyghujklnbvcxdfg
do nauki

Gość czym się różni dziewczyna
z grupy od tej spotkanej na ulicy ?

Gość Klosek1987
Pytanie - jak tego dokonac?

Gość Bullina
Może nie koniecznie ze studiów ale koleżanka przyprowadziła swoją paczkę znajomych i był tam pewien chłopak który mnie zainteresował. Przedstawiła mi go i zaczęliśmy rozmawiac na bardzo luźne tematu nic o życiu tylko tak ogólnie. Żartowaliśmy sobie i zaczęliśmy gadać o seksie a raczej bardo zaczęłam z nim flirtować koleś stwierdziłam że go uwiodłam ale to był tylko luzacki flirt króry pozwolił na dłuższą znajomość. A rady to myśle że dziewczynie możesz zainponować inteligencją, żartami, nie mów cały czas o szkole tylko wybierz tematy które odprężą żeby się czuła bardziej wolna. Szczególnie nie wspominaj o innych dziewczynach bo tym ją możesz najbardziej do siebie zrazić.

Gość Klosek1987
No wlasnie - o czym gadac jak nie o szkole, zeby nie wyjsc na młokosa. Z moja ostatnia dziewczyna mielismy wspolny temat - samochody. A z ta jakos nie moge znalesc wspolnego jezyka

mi się udało, i źle na tym wyszedłem, przez semestr musiałem kreślić za nią rysunki na projektowaniu części maszyn.....

my zgadalismy sie na fajce (te same palilismy) a z tematow o samochodach i motorach :classic_cool: a pozniej juz poszlo :P

Gość Bullina
- o wspólnych znajomych - może potrzebuje w czymś pomocy to jej pomożesz i tematy wam się na pewno nie skończa - czym się zajmuje poza szkołą - co lubi robić, jak spędza czas - może miałeś jakieś szalony imprezy lub inne odpały możesz opowiedziec jej ... jeśli powie a fajnie to zmień temat a jeżeli co innego to sie wciągnięcie - o myzyce, filmach - jak się przekonasz że lubi sport to możesz o nim nawijać - nawet o waszych byłych możecie ale nie wal że to była wspaniała kobieta, cholernie tęskie, jak Ci jej brakuje tylko takie wprowadzienie w temat Obojętnie co na początku powiesz dalej tematy muszą iść same. Nawet jak powiesz jak Ci minął dzień a ona odpowie świetnie, zadasz pytanie dlaczego i już rozmawiacie

Gość terefere111
ja wszystkich... oprócz geja... :)