Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMKOTT

100% Skuteczna rada dla samotnych FACETÓW

Polecane posty

Gość KAMKOTT

mam, na mysli takich , których długo są samotni. Pisałam dość długo przez internet, jakiś czas z facetem, który wydawał się wielce kulturalny, super słownictwo, wysoka kultura i klasa, co to nie on, a na randkę ze mną przyszedł: - nieumyty - z obrzydliwym żółtym kamieniem na zębach plus jakimś serzastym nalotem - do tego popsikany jakąś tanią wodą toaletową - miał brudne paznokcie, jak gdyby dzień wcześniej w ogródku drapał tymi pazurami grządki pod marchew PÓŹNIEJ NA KAFETERII JEDEN Z DRUGIM ŻALI SIĘ I JĘCZY ŻE ŻADNA GO NIE CHCE FACECI MYJCIE SIĘ (SAM ANTYPERSPIRANT NIE WYSTARCZY) I ODWIEDZAJCIE DENTYSTĘ !!!!! A JAK JUŻ BĘDZIESZ UMYTY TO W PRZYPADKU GDY NIE DYSPONUJESZ PORZĄDNĄ WODĄ TOALETOWĄ, TO NIE PISKAJ SIĘ TANIĄ JEJ WERSJĄ

Gość KAMKOTT
Ja też mam skłonność do kamienia, dlatego najmniejsze jego objawy od razu ide usuwać do dentysty co 4-5 miesięcy

Gość KAMKOTT
Koleś z którym się spotkałam miał takie zajęte kamieniem zęby że ledwie gdzie białe obszary prześwitywały

Gość KAMKOTT
do góry

Gość maleneczka
czyste pachy to bardzo dobry wstep

Gość maleneczka
no wiec jakie to sposoby ? ha ha

czyli gdyby byla droga woda kolonska i odhaczona wizyta u dentysty to by byla milosc a tak niech spieprza? Z tego co piszesz to charakter mial spoko ale tania woda przewazyla.

Gość maleneczka
Charakter miał bardzo spoko, ale przeważyło, to, że śmierdział i że miał kamień na zębach. Nic wiecej. A to że na pot popsikał się wodą to już przeważyło szalę. Wyobraź sobie, odwrotną sytuację z dziewczyna, zapewnie nie byłbyś tolerancyjny, bo jej zapach by Cie obrzydzał........

Gość maleneczka
a usuwanie kamienie nie jest jakimś super ekskluzywnym luksusem, bo za wizyte płaci sie 90, zł i jest spokój na pół roku, wiec to chyba nie majątek

ok to nie wydatek, i ja place za to nawet 120 zl ale mimo wszystko to troche plytkie przekreslac kogos z powodu kamienia na zebach czy zapachu, a ponoc dla was liczy sie charakter

Gość maleneczka
co z tego, że charakter w porządku (chociaż nie tak do końca bo apodyktyczny trochę był) jak śmierdział. Na bank też byś tego nie wybaczył

Gość maleneczka
no uff dziękuję że wreszcie prznaliście mi rację - alleluja haha

wybaczyl? Wybaczyc to mozna komus kto zrobil ci krzywde. Nie wiem czy jest sens byc z taka osoba ktora przekresla kogos z powodu zapachu czy kamienia na zebach. Wolalbym byc sam.

Gość samotny facio
no kurrrva faktycznie 100% skuteczna rada :D:D

Gość maleneczka
czyli nie miałbyś nic przeciwko gdyby Twoja luba byłą śmierdzoiszkiem i miała brzydkie osady na zębach?!?! Nie brzydziłbyś sie całować takiej niewiasty???

Gość maleneczka
powiem tak: ów facet, z który się spotkałam urodą nie grzeszył, bo przed tem widziałam fotę, ale nie zraziło mnie to..., na spotkaniu wygladał tak samo jak na zdjęciu, ale włąśnie dopiero te spotkanie zważyło, że go przekreśliłam

Gość maleneczka
anonim--> zszkokowałeś mnie. Widzę, że lubisz naturalistyczne klimaty haha. A można wiedzieć dlaczego nie zraziłoby Cie to???

Gość fajansiarz
No dobra, a co jak facet nadmiernie się poci (choć przy tym nie śmierdzi), ma niezwalczalny śmierdzący oddech, się jąka i czasem niechcący pluje podczas mówienia?? Załóżmy, że z drugiej strony gość jest przystojny, dowcipny, taktowny, sympatyczny, oczytany, na każdy temat ma coś sensownego do powiedzenia i niesłychanie magnetyzuje swoim głebokim spojrzeniem.

Gość Cieszymir
I co, może jeszcze mamy się golić?

maleneczka jestes bardzo plytka, w sredniowieczu pewnie wszyscy smierdzieli i mieli zepsute zeby ale jakos sie kochali, romeo pewnie tez nie uzywal AXE i nie chodzil do dentysty

Gość maleneczka
haha, golić się nie trzeba, możecie wyglądać sobie jak niedźwiedzie, ważne żeby to były czyste niedźwiedzie

Gość maleneczka
czy to że wymagam higienty znaczy że jestem płytka??? przecież nie napisałam, że ma być bogaty albo piękny hehe