Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMKOTT

100% Skuteczna rada dla samotnych FACETÓW

Polecane posty

Gość Cieszymir
maleneczka, nie trzeba się golić? A mogłabyś mi to przedstawić na piśmie? Bo ja twierdzę, że nieogolony nie wyglądam tak źle, ale nie wszyscy podzielają tę opinię

Gość spoko koleszka sympatyczny
maleneczka, jestem fajny i myje sie codziennie. Będziesz ze mną chodzić?:classic_cool:🖐️

Gość maleneczka
na piśmie hehe, nie przeszkadzają mi owłosieni faceci :), ważne żeby to, to wszystko czyste było hehe

eskimosi na przyklad myja sie moczem a jakos eskimoskom to nie przeszkadza

Najgorzej jest wtedy, gdy facet tak sie wypsika, ze jeszcze go nie widac, a juz czuc. Fuj.

a ja rozumiem Cię, mnie np śmierzący oddech odraża, a jak widzę brudne pazury to juz mi sie wszystkiego odechciewa, ja przychodzę pachnąca czysta, paznokcie ładnie pomnalowane, zęby zadbane a oni co?? nawetb paznokci nie umyję??? tzn ze sie nawet nie kąpał przed wyjściem bo by mu woda wypłukała ten syf bleee....

Gość maleneczka
o jej, to widzę, że nie tylko mi się trafiła taka randka :P

noo ja ostatnio trochę randkuję i zwracam uwagę DOSŁOWNIE na wszytsko, tamten był przystojny, ale zdarzało mu sie mieć brudne pazury...ai jeszce za bardzi się pocił.... lkubie meśkie zapaszki ale ten jego, i jego perfumy działay na mnie odpychąjąco:/

Gość jutrzenka majowa
wybaczyl? Wybaczyc to mozna komus kto zrobil ci krzywde. Nie wiem czy jest sens byc z taka osoba ktora przekresla kogos z powodu zapachu czy kamienia na zebach. Wolalbym byc sam. głupi jesteś Annonim. Nie zbliżyłabym się do kolesia który śmierdzi... Naprawde uważasz że taki osobnik powala na kolana i podnieca? Po co sie zmuszać do przebywania z brudasem i śmierdzielem do którego czujesz obrzydzenie? spoójrz prawdzie w oczy - trzeba o siebie dbać żeby podobać sie kobietom, idź sie umyj a nie takie głupie opinie na forum piszesz... fe

Gość maleneczka
furgonetka - mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty. A można wiedzieć, gdzie zdobywasz potencjalnych kandydatów na randki??? bo ja szukałam w internecie, ale po ostatniej randce nie wiem czy dalej to ma sens.

Źle szukasz :D, myślisz schematycznie, nie każdy facet z internetu to śmierdzący zgniłek ;). Są tu ludzie wszelkiej maści od wariatów do zwykłych kowalskich.

Gość maleneczka
meska pomarańcza- nie chodzi tylko o śmierdzenie, tylko chciałabym kogoś poznać face to face, od razu porozmawiać na żywo z osobnikiem, a nie wysyłać tysiąc pińcet maili, a później spotkanie po pół roku i zonk

A może to ta woda toaletowa śmierdziała a nie facet :p🖐️ ideałów nie ma :p

Gość maleneczka
więc to było tak, że na początku randki czułam wyraźnie jego smród i niewyprane ubranka plus tanią wodę, a pod koniec spotkania, już tylko sam smród i niewyprane ubranka, bo woda dała radę wywietrzeć, smród już nie

samochód miał, ale c to ma do rzeczy??? a zapach to było połaczenie potu ze perfuami, ale przyznam ze te perffumy chyuba barzij śmierdziały>>..:/

Gość maleneczka
furgonetka to gdzie ich poznajesz?? :) ja dodam od siebie, że chodzę na basen i czasm jakiś mnie zagaduje

Ale numer fuj randka z śmierdzącym brudasem nas by opluli jak byśmy takie przyszły ,ale tu na forum widze męską solidarność Brudnych Śmierdzieli łe okropne ŻAL

Gość fan incestu
brawa dla autorki :)

A nie możesz zapoznać na mieście ? fakt faktem można się rozczarować bo nigdy człowiek przez internet nie widzi prawdy, więc to opcja dla bardziej zdesperowanych.

ja różnie, zdarzało się , ze u znajomych na imprezie, albo w klubie, ale najczęściej w internecie, i to nie prawda ze Ci faceci są zdesperowani, zazwyczaj trafiam na naprawdę fajncyh facetów...tylko po prostu nie iskrzy

Grusia1985 zapach faceta wam przeszkadza a ciekawe jak będzie ci sie podobal ohydny odor kupki niemowlaka, jezeli bedziesz miala dziecko, to dopiero jest DUZA RZECZ

Mi się z wiekiem podoba coraz więcej kobiet, bo patrze na te "starsze" więc albo ja mam jakąś wadę wzroku i słuchu albo zwyczajnie kobieta po 22 roku zycia ma więcej do zaoferowania niż "gorąca 16"

Gość maleneczka
u mnie też nie iskrzy :((( pomarańcza - na mieście... hmmm, na mieście jestem tylko w markecie po zakupy, praca-dom-dom-praca i to tyle, a no i basen co drugi dzień, ale późno chodze, wiec prawei nikogo nie ma

Gość maleneczka
pomarancza ile masz lat?

Mam dzieci córeczkę 4 lat i blizniaki 2 synów 2 miesiące i nie przeszkadza mi to jak brudny spocony facet łe