Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMKOTT

100% Skuteczna rada dla samotnych FACETÓW

Polecane posty

A weekendy ? Bo ja ostatnio nie wysilając się nawet w autobusie spotykam świetne dziewczyny tyle że mam mało a wręcz bardzo mało do zaoferowania. Staram się nie wyglądać jak obwieś bo dla kobiet wygląd (ubiór/perfumy) faceta jest bardzo ważny, ale na raz to wszystkiego nie zmienię.

Gość maleneczka
myślałam że mniej hehe :P

Gość maleneczka
a co masz na myśli mówiąc mało do zaoferowania?! ubranka nie muszą być markowe, ważne by były czyściutkie haha :))

Gość fan incestu
$ ;)

Gość maleneczka
a ja mam 28 :)

Gość fan incestu
a ja też mam 27 i lubię migdały :P

Gość maleneczka
a co mają migdały do rzeczy? haha

Mi chodzi o to że ja dbam o siebie i mój wybranek też musi to robić na szczęście mój mąż ma ta zalete wrodzoną czysty, pachnacy dobrymi perfumami itd.

Gość fan incestu
no np woda toaletowa z nutą migdałową :P przeszliście od kamienia na zębach do spodni !

Gość maleneczka
ja o spodniach nie pisałam :), najwazniejsze to czystość+ higiena+znośny charakter+względnie miła dla oka powierzchowność, nie musi być jakiś piękniś :P

Gość fan incestu
jeżeli idzie o tą powierzchowność to chłopak "szerszy" niż większość facetów ujdzie ? :)

Gość fan incestu
no dobra, przypakowany

Gość wróciłam z randki właśnie
Spotkałam się dzisiaj z czarnym chłopakiem i nie pachniał zbyt ciekawie, więc chyba jest troszkę prawdy w tym stereotypie. Na pewno nie był brudny, to taki naturalny zapach. Jakby do tego miał jeszcze kamień na zębach, nie miałby szans ;)

Gość maleneczka
jeżeli miałabym wybierać między uzębieniem a spodniami, to zdecydowanie ważniejsze dla mnie by miał uzębienie w dobrym stanie bez tego nieszczęsnego kamienia. miałam kiedyś chłopaka, którego status materialny był bardzo skromny, ale zawsze był czysty, pachnący, zadbany i ząbki bez zastrzeżeń hehe

Gość maleneczka
przypakowany jak np. najman to tak :P

maleneczka kobiety maja ewolucyjnie znacznie bardziej wyczulony wech niz faceci więc pewnie dlatego bardziej wam to przeszkadza, pewnie dlatego tak macie żeby szybciej wyczuwac ze dziecko cos zrobilo w pieluche

Gość fan incestu
raczej nie jak najman, on jest dość mocno otłuszczony powiedzmy taki 187cm na 110kg

Gość fan incestu
"pewnie dlatego tak macie żeby szybciej wyczuwac ze dziecko cos zrobilo w pieluche" ewolucja uwzględniła również pieluchy :P

Gość maleneczka
gdzie tam najman otłuszczony?! moim zdaniem fajnie sie prezentuje, natomiast ten drugi pudzianowski bardzo mi sie nie podoba

Gość maleneczka
jakoś nie widzę u niego tłuszczu. proporcjonalnie zbudowany facet

A co to ma znaczyć ze moze faceci nie czuja smrodu dziwne bo mój facet pierwszy czuje ze maluszki narobiły chyba ze on jest jakis nienormalny ,ale wypisujesz głupoty straszne

"KAMKOTT mam, na mysli takich , których długo są samotni. Pisałam dość długo przez internet, jakiś czas z facetem, który wydawał się wielce kulturalny, super słownictwo, wysoka kultura i klasa, co to nie on, a na randkę ze mną przyszedł: - nieumyty - z obrzydliwym żółtym kamieniem na zębach plus jakimś serzastym nalotem - do tego popsikany jakąś tanią wodą toaletową - miał brudne paznokcie, jak gdyby dzień wcześniej w ogródku drapał tymi pazurami grządki pod marchew PÓŹNIEJ NA KAFETERII JEDEN Z DRUGIM ŻALI SIĘ I JĘCZY ŻE ŻADNA GO NIE CHCE FACECI MYJCIE SIĘ (SAM ANTYPERSPIRANT NIE WYSTARCZY) I ODWIEDZAJCIE DENTYSTĘ !!!!! A JAK JUŻ BĘDZIESZ UMYTY TO W PRZYPADKU GDY NIE DYSPONUJESZ PORZĄDNĄ WODĄ TOALETOWĄ, TO NIE PISKAJ SIĘ TANIĄ JEJ WERSJĄ " Jakie brednie:P.To nic by mi nie pomogło bo nie doszedłem nigdy do tego etapu-albo kandydatkę dyskwalifikowalem albo był problem z kontaktem np. na sympatii albo jej odbijało:O.