Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolaaa123

Boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość pomooooocyyyyyy
zluzujcie kobietki - dzieki, potrzebowalam, zeby ktos spojrzal na to z zewnatrz i po prostu ocenil... strasznie sie martwie brakiem okresu, gdyz nie znam racjonalnej przyczyny jego zanikniecia... ;/

Sory ale ostatni raz ;p To bol sutkow moze wystapic nawet 2 tyg przed okresem? Macie tak ;>

tak mamy ! kazda kobieta przewaznie ma taki objaw... bola jajniki czasem macica brzuch... masz miesiaczke od roku?

Gość zluzujcie kobietki
satinQ nie ma co tu nikogo umoralniac :) dziewczyny sie stresują , ja to rozumiem, czasem ręce opadaja , przyznaje ;) pomocy - opoznia Ci sie bo sie stresujesz, albo masz jakies zaburzenia, proste, i okres Ci nie zanikł :D przyjdzie napewno, wyluzuj juz :)

mi jest naprawde was szkoda jak takie cos piszecie... i pewnie nie tylko mi !

Gość zluzujcie kobietki
Lola mamy tak :) bole piersi, mnie to i mrowią, brzuch mnie boli, mam zawroty glowy, nudnosci nawet ostatnio i co? wypisz wymaluj ciązowe objawy :D ale i tak okres przyłazi :)

satinQ Bez nerwow tylko upewniam sie ;D Po to wkoncu zalozylam nowego posta xD

Gość zluzujcie kobietki
Lola Ty to fajna jestes :D

Gość pomooooocyyyyyy
Lola - pozostaje czekac, czekac, czekac, czekac, czekac............ :|

Jo czekac ;d Ja matura i tu jeszcze w dodatku dodatkowy stres ;p A pewnie ze fajna hehe ;p

Gość pomooooocyyyyyy
czy okres masz miec za tydzien czy dwa to i tak na niego czekasz :D czy sie myle?

loolaaaaaa mialo byc ,,ostatni raz" nawet jesli bys byla w ciazy to piersi by cie bolaly w ok 8 tyg

Gość zluzujcie kobietki
Lola 2 tyg przed mam juz bole piersi, reszte objawow w trakcie sie pojawia. Serio. Taki moj przykry urok :P pomocy - bedzie ci sie jeszcze troche spoznial to idz do lekarza i juz :)

Uff ;D No tak ale sa jeszcze testy ciazowe ;p W sumie juz za duzo kasy wydalam na nie niepotrzebnie;p

nie moze isc do lekarza bo jest dziewica i ja nie zbada....

Gość pomooooocyyyyyy
zluzujcie kobietki - no nie pozostanie mi juz nic innego jak tylko isc do gina... w sumie pierwszy raz jestem w takiej syt, ze mi sie spoznia, takze dla mnie to troche nienormalne. nie wiem jak u innych dziewczyn - czy tez im sie kiedykolwiek tak zdarzylo, ze przy niemal 100% pewnosci, ze nie sa w ciazy - okres sie spoznial... dostaje juz schiz jakichs,... ;|

Gość zluzujcie kobietki
Lola Loa testy teraz ?;) robi sie je ja okres sie spoznia bo teraz to szkoda tylko kasy :) ehhhh dziewczyno :) skup sie na maturze :P

Gość pomooooocyyyyyy
swoja droga - ciekawe jak mnie zbada gin, skoro ostatnio stwierdzila, ze nie moze i mam przyjsc po pierwszym stosunku ;|

Szczerze? Ja to bym umierala jak by mi sie tyle okres spoznial ;D Ale taka moja natura nie ma co sie przejmowac ;p

Gość zluzujcie kobietki
satinQ a to od kiedy dziewice nie moga do gina chodzic? :) zbada nie zbada ale jak sie bedzie okres dlugo spoznial to moze dac tabl, na wywolanie np. pomocy - uspokoj sie bo ze stresu nie dostaniesz wcale okresu

Ja wiem ze najlepiej w pierwszy dzien miesiaczki ;p Ale ja to raz robilam juz po 6 dniach nawet takiego stresa mialam xD

Gość pomooooocyyyyyy
ja tez prawie umieram, ale ze strachu. czekam jeszcze, bo pobolewa mnie brzuch, ale nie wiem czy cos z tego bedzie czy nie... jesli nie, to pod koniec tyg wybieram sie do lekarza.

Gość zluzujcie kobietki
no widze widze :) ale chyba zeby przypisac luteine nie trzeba badac? no nie wiem, lekarzem nie jestem, ale chyba nie bedzie lekarz w nieskonczonosc czekał az okres sie sam pojawi Lola :D

Gość zluzujcie kobietki
no nic :) tak poprostu, zabilas mnie tymi 6 testami. Teraz sie smieje ale ja swoje zchizy tez miewalam wiec wiem jak jest :)

zluzujcie... a ty staraczka czy juz szczesliwa mamusia?

Gość zluzujcie kobietki
taaa, ja staraczka zeby w ciaze nie zajsc ;)