Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEGWE

WEGETARIANIE CO ROBICIE DZIS NA OBIAD ?

Polecane posty

Gość WEGWE
a gdzie to wyczytales ze jestem za aborcja ??? twoje pytanie jest ignorowane a ty sie narzucasz, to nie jest topic o aborcji pomyliles tematy

Ja jestem wegetarianką od 10 lat. Ale nie z powodu jakichś przekonań czy coś. Po prostu nie jej bo nie lubię. Nie jem też grzybów i ryb. A dzisiaj na obiad mam ziemniaki młode i kapustę na gęsto (takie cos a'la bigos tylok bez mięsa i na bulionie warzywnym).

Gość Koniu ze Stajni
A ja was podziwiam wegetarianki. Trzeba być twardym żeby odmówić sobie schaboszczaka do końca zycia. A co do aborcji to jestem za takową do 30 roku życia. Przydałoby sie wyskrobać coniektórych prymitywów z kafe ;) Smacznego kobity!

Ja mam dzisiaj placki ziemniaczane i sałatkę grecką mrr mniam :D pozdrawiam wszystkich wege 🖐️ 👄

Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci
makaron z warzywami!

Gość Pan Processor 0101
puszczaj śmiało, ale tak żeby z żołądkiem od razu wyszło! a jelita sobie wokół szyi owiń i zaciśnij!! i zamilcz!

Gość WEGWE
a u mnie dzis spagetti -granulat sojowy najpierw na wywarze, pozniej podsmazony, sos pomidorowy z pomidorkow z puszk z bazylia i i makaron pszenny mmmmmmmmm pycha

chuderlawe, słabowite wege się odszczekuje mięsożercy... buahahahah świat staje na głowie :D

Gość WEGWE
hehe kolejne beznadziejna teoria, ze ,,wege,, jest chuderlawe i slabowite uwierz ze do chuderlaka to mi brakuje troche

Gość Pan Processor 0101
A do mięsożercy to ci daleko kaleko! Jesteś zwykłym padlinożercą pochłaniającym zimne truchło zabite przez kogo innego. I odbijam piłeczkę "ty zatłuszczony padlinożerco!" :P

Kamecha po obejrzeniu twojej fotki mam ochotę puścić pawia

Gość fraanciszek
skoro wymigujesz się od odpowiedzi to nie trudno domyślić się, że raczej jesteś za

Gość WEGWE
nie wymiguje sie nie odpowiadam bo NIE MAM OCHOTY

ariane, sam fakt, że ty nie masz fotki oznacza, że ludzie puszczają pawia na sam twój widok :classic_cool:

Gość paulibka23
Co do przepisów z rybek to na pewno mogę polecić dokładnie tez takie przepisyhttp://www.suempol.pl/kulinaria/ zwłaszcza własnie jesli macie problem z wyborem czegoś dobrego.